Şimdi Ara

Şifre Korumalı XLSX Dosyasını açma acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şifresini nasıl kırabilirim geri getireiblirim

• Bunlar için bazı işe yarar programlar var. İnternette ufak bir araştırmayla bulabilirsin.
  • evdeki bilgisayarınla şifre kıramazsın. Ancak olasıkları denersin tutarsa açılır. Bütün şifre kırmak isteyen arkadaşlara aynı şeyi söylüyorum sana da aynısını söylüyorum:

quote:

"Rar şifresi sorunsalı hakkında..." konusundan alıntı: rodelero

word şifresi kırmak isteyen bi arkadaşımıza daha yazmıştım, decrypt işlemlerini evinizdeki 4 çekirdek işlemcilerle bile yapmanız imkansız. bu konuda da söylüyorum bigisayarımın 1 hafta açık kaldığını biliyorum bi şifre için ki bütün programlar deneme yanılma yoluyla kırmaya çalışır şifreleri ve kombinasyonları ortaya koyarsanız devasa sonuçlar ortaya çıkar hele içinde özel karakterler varsa o aylar, yıllar sürer evdeki bilgisayarlarla. sadece harf ve rakamdan oluşan 6 karakterli bi şifre bile ölümdür :D 29 harf (küçüklü büyüklü) ve 0-9 dahil arası sayılardan oluşsun hepsinin 6 karakterli kombinasyonu 256.851.595 hadi içine özel karakterleri de katalım = 2.025.023.364 (iki milyar küsür )

tek tavsiyem zamanını boşa harcama. eğer şifre kırmak bu kadar kolay olsaydı, herkes çatırdata çadırtada kırardı :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şifreli dosya açma
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.