Hayatımda hiç diablo oynamadım fakat bir arkadaşım oynuyor, 1-70 arasını sana 1 saatte bir şey döneriz kasarız dedi. Sırf onunla vakit geçirmek için oynamak istiyorum.
1-)WOW oynarken sadece paladin ile tanklık işi yaptım, buna bakarak en zevk alacağım sınıf nedir?. 2-)İtem grindleme işine bayılırım, 1. maddede seçebileceğim sınıf tek başına da bir yerleri dönebilir mi?. 3-)Oyunda gerçek para ile güçlü ekipmanların sahibi olabilir miyim?.
1)tank bi monk yada crusader işini görür 2)tek başına döner ama ayrı itemler giyersin. örneğin tank monk yüksek level partilerde support olursun ama tek kasarken dps ini yükseltip daha az tanky olarak tek takılırsın. itemleri değiştirerek her tarza bürünebilirsin. zaten itemde bol bol düşüyor sıkıntı olmaz. 3)hayır
quote:
Orijinalden alıntı: Kobrakai
1)tank bi monk yada crusader işini görür 2)tek başına döner ama ayrı itemler giyersin. örneğin tank monk yüksek level partilerde support olursun ama tek kasarken dps ini yükseltip daha az tanky olarak tek takılırsın. itemleri değiştirerek her tarza bürünebilirsin. zaten itemde bol bol düşüyor sıkıntı olmaz. 3)hayır
Teşekkür ederim hocam. Peki 1-70 arasını 1 saat gibi sürede bana boost atarak yapabilirler mi?.
Teşekkür ederim hocam. Peki 1-70 arasını 1 saat gibi sürede bana boost atarak yapabilirler mi?.
Yaparlar... Ancak bunun yerine en azından bir karakter ile oyunu baştan sona kadar oynamanı tavsiye ederim. Hiç değilse oyunun konusuna da hakim olmuş olursun...