Şimdi Ara

Sıfırdan başlanıp nasıl zengin olunur? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
7
Favori
170.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes malının 40ta birini fakirlere dağıtsa dünyada yoksul ve aç kalmazdı. Belki herkes zengin olmazdı ama kimse aç kalmazdı en azından en fakirimiz ortadirek bir aile olurdu.
    Düşünsenize sabancı ailesi, koç ailesi vs. malının 40ta birini dağıtıyor.

İlla zengin olacam diyorsan küçük bir birikimi borsada kat ve kat arttırabilirsin. Tabi o küçük birikimi kaybetme riskide var.
    Risk Ne kadar yüksekse, o kadar hızlı ve kolay para kazanılır.
  • beyaz altın
  • Amd Al Sat
  • Ya çalışıp kazancan yada kazıyıp kazancan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apoca[L]z

şunu bil çalışılarak zengin olunmaz

Şu anda var olan zenginlerin %100'ü çok çalışmıştır %100 diyorum sayısal loto milli piyango'yu demiyorum, ama öyle çalışmadan para yok.

Zengin olmanın tek yolu da işinde en iyi olmak, eğer işin ne olursa olsun en iyi olursan maaşını başkaları değil kendin belirlersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoomlaPerest

Basit bir örnek vereyim. Abim 34 yaşında ve Allah'a şükür hali vakti yerinde maddi yönden. Nasıl geldiğini sorarsan adam iflas etti büyük bir tekstil atölyesi vardı ve 200 yakın çalışanı vardı. '98 krizinde nasibini aldı ve battı. Evi,arabaları, atölye herşeyi gitti ve kredi kartı borçları, çekler senetler adam tam bir çıkmazın içinde ve cebinde 1 lira parası yok. Biraz İslam yönünden maneviyatı iyidir. Ne isyan etti nede milletin hakkını yedi. Dürüst oldu borç harç bi kaç makina aldı evinde hanımıyla beraber sıfırdan üretime başladı. Devam ede ede şuan arabaları evleri ve yine büyük bir atölyesi var Allah'a şükür. Dünya ve Türkiye'deki birçok ünlü takım elbise firmalarına takım elbise kılıfı dikiyor. Öğünmek için yazmıyorum sadece azimin ve dürüstlüğün kazandığını yazıyorum. Sen dürüst ol başla hele bi işin ucundan Rabbim yürü kulum der ilerler gidersin. Çok paran olupta huzurun, sağlığın olmıyacaksa ne gereği var öyle paranın. Sayısal loto falan boş işler bak kazananların sonuna hep hüsran ya aileleri dağalıyor yada yeraltı rahat bırakmıyor. Temiz yoldan bileğinin hakkıyla para kazanan adamın yardımcısı Allah olur.

Helal olsun sana yazılacakları yazmış arkadaş.

Hamd edip şükredersen helal kazanırsan gerçekten kazananlardan olursun.

• 0 dan zengin olursun ama sanırım gerçekten çok büyük bir sabır gerektiriyo şöle söyliyim babamdan örenek veriyim demir alım satımı yapıyodu ben bilmiyorum ozamanları analttıklarını anlatıcam yakın bi akrabası yüzünden dolandırılıyo amca oğlu sonra batmış tamamen elde hiç para kalmamış ben 3 yaşında felanmış eve kazak alıp elde dikiyolarmış sanırım ama bayağ kötüymüş durumlar sokakta meyve felan satılıdımı içeri alıyolarmış beni e parasızlık kötü neyse gel zaman git zaman kendini iyce topladı ihalelere giriyo ve saire ama onun üstüne ihale alan yokmuş duyduğuma göre bayağ bi para oldu şöyle söyliyimki bana bile özel bi araba aldı marka belirtmicem görgüsüzlüktür nese bayağ uzun oldu ama bigün sabahın saat 6 sında polisler baskın yaptı hiç unutmuyom çok kötü de uykum vardı ramazan ayıyıdı 2007 yılının tam 1.5 sene yargılandı onuda kısaca anlatim ilk mahkemeden biliyosuzunzdur belki ifadeleri aldılar sonrankinde iddaname hazırlandı dinlediler yine bırakılmadılar sonrakinde davacılar dinlendi yine bırkamadılar e nihaye 1.5 sene sonra dgm den kurtuldu :D işin kötüsü yine battık ama neyse yine durumu yerinde battık derken yapcak iş kalmadı allahtan gayri menkule yüklenmişte idare ediyoruz he bide polikılinikte ortaklığı var bayağ uzun oldu biliyorum ama bu uğrda gerçekten çaba gösterceksen kesinlikle yılma başarcağna inan yeter
    he merak edenler olabilir babam çete(mafia) liderliğinden içeri girdi suçlanıyodu ama alaksız şeylerden yağılmış polisin tuzağdır arkadaşlar babam olduğu için demeiyorum gerçekten öyleki artık kolluk kuvvetlerin kime çalıştığda anaşılıyo nese siyaset yapmıyalım :D

• özel bir yeteneğin veya çok iyi insan ilişkilerin yoksa normal yollardan zengin falan olamazsın.
  • kardes gurbet'e gidipte milyon dolar para yapan insanlar var.. mesela sen bi yolunu bulup, amerika'ya gelebilirsin.. 1-2 sene gurbetin acisini cekersin, ayiya dayi dersin.. daha sonra bi meslek edinirsin.. mesela ascilik, boyacilik, insaat fln, bu islerde calisip para biriktirdikten sonra kendi is yerini acip, kendine calisabilirsin. 5 sene icinde akla gelmeyecek para yapanlar var.. ama nereye gidersen git o ulkenin dilini ogren, yoksa 2. sinif bir insan olarak gezersin
  • Ben yeni bir işe başlayacağım. Faydasını görürsem anlatırım.
  • kardeş bu devirde 0 dan başlamak çok zor
    bir çin atasözü derki 'para parayı çeker' (kim dedi bilmiyom ama war çin falan ben uydurdum)
    onun için belli bir bölgede ne eksik burda nasıl bir iş gücü gerekli bunu bulucaksın sonrada belli bir bütçe bulup işine yatırcaksın
    ama gidip de bir köyde burda kartonpiyerci yok deyip de açma yani...
    walla bende böle ve ilk 4-5 yıl hatta bunu 6-7 yıl yapabilrsin bu süre içinde sürekli iş iş iş kazanılan para
    sürekli bankaya faize konulcak
    yada kısa çözüm bi hacker la tanışcan bankaların tüm hesaplarından 1tl 1 tl çekiceksin bak gör ne para kırıyon

buda olmazsa cami önünde mendil aç bu ne deme adamlar ne para kırıyolar ülkemizde çok hayırsever var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otospot

Sıfırdan başlanıp nasıl zengin olunur?Sorum gayet ciddi dalga geçmeyin.Şu an yaş 24,50 senelik bile ömrüm yok.50 senede 500 senede belki zengin olunabilir ama o kadar da ömrümüz yok ki fakat önemli olan kısa zamanda bir şeyler yapmaktır.fikri olan varsa yazabilir mi?Sıfırdan nasıl milyon ytl paralara kısa sürede ulaşılabilir?

önünde 25 yıl var iş için

birkere şunu kafana sokman gerek zengin olmanın formülü vs. yok

birkere hedefin olacak hayatta amacın olacak

paradan cok yaptığın işte EN başarılı olmayı istemen bu doğrultuda calışman disiplinli olman gerekli

kendi özelinde merakların neler ilgi alanların neler bunları ortaya cıkatman gerek ve bu başlıklarda insanlar ne iş

yapıyor nasıl başarılı oluyor bunları görerek okuyarak kendini geliştirmeli adım atarken bilgi sahibi olman

gerekiyor.

birde cevrene hiç kulak asma yaptığın işi attığın adımı bildikten sonra başarılı olman süpriz olmaz

başarı kazanç getirir bunu da unutma.

gerisi senin zekana ve becerine kalmış

birde şu var x6 s500 kullanan insanların senden bir farkı yok onlarda insan ama ne yaptıkları nasıl calıştıkları neleri takip ettikleri hakkında genel bilgin olmalı

sen niye almaysınki x5 vs.

ama dediğim gibi hedefin olacak

hedefsiz insan boş tenekedir hiçbir işe yaramaz

hayal kurmakla varlıkl olunmaz

sayısal vs. hepsi hikaye hepsinde fırıldak var

zaten istatislik sayısalın sana cıkması başına yıldırım düşmesinden zor

onları bir kenara bırak

gez gör piyadadaki yenilikleri takip et

bunlar kazanç sağlar ama önce başarı...

bu arada ayni yaştayız

• quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

arkadaş çok güzel yazmış
    3günlük dünya şu an neyin özlemini çekiyorsunuz ki
    şükürler olsun saglıklı ve rahatsınız kendinize gelmek için bi hastane ya da huzurevi ziyareti yapın da görün bakalım neler varmış
    ayrıca fight club ı da tavsiye ederim
    ve de zeitgeist belgesellerini..

zeitgeist i izleyenler dünyanın nasıl bir yer olduğunu tam olarak bilen kişilerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otospot

Sıfırdan başlanıp nasıl zengin olunur?Sorum gayet ciddi dalga geçmeyin.Şu an yaş 24,50 senelik bile ömrüm yok.50 senede 500 senede belki zengin olunabilir ama o kadar da ömrümüz yok ki fakat önemli olan kısa zamanda bir şeyler yapmaktır.fikri olan varsa yazabilir mi?Sıfırdan nasıl milyon ytl paralara kısa sürede ulaşılabilir?

Buraya böyle bir konu açan birisinin yani senin zengin olamacağın kesin..Soruna gelirsek bir yerden sabit maaş yada birisinin emri altında çalıştığın sürece zengin olamazsın..Sadece ticaret yaparak zengin olabilirsin..Ama ticaret zekasınında sende olmadığı apaçık belli...

• zengın olmak lazım.ama nasıl.
  • Valla arkadaşlar polemik bir cevap olarak ve alakasız olarak düşünebilirsiniz ama üniversiteye erken bir yaşta girdim işletme okudum 2 yıllık, bitirdim. Dgs sınavına girdim kazandım, aynı okulumun 4 yıllık ingilizcesini okudum. Hazırlıkta derece yaptım, ingilizcem iyi. Bu yıl haziran ayında okulumu bitirdim. Ailenin yükünü sırtlanıcam diye (babamı 4 yaşında iken kaybetttim) ŞEKER HASTASI, KOLESTEROL HASTASI, KALP HASTASI, QUATR VE VÜCÜDUMUN HER YERİNDE SEDEF HASTALIĞI YARALARI ÇIKTI. Uzun lafın kısası eğer sağlıklı iseniz boşverin bu işleri geçinebileceğiniz kadara şükr edin...

Bu arada yaşım 25...
  • 1 Malı 3 TL ye Satıyorsan o 3 TL ile 2-3 Tane Ürün Yapmayı Bilicen

Öylede Uzun Zaman Alcakk xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundmr -- 27 Eylül 2010; 10:08:53 >
  • bu zamanda zengin olmaktan çok ailemi nasıl başkasına muhtaç olamadan geçindirebiliirim sorusuna yanıt arasak daha iyi olur
  • facebook tarzi dunya capında ses getirecek bi site kurman lazım..ama iceik olarak değişik tutacak bi sey olursa koseyi donersin ancak..yaratıcı fikir lazım onada.....facebookun kurucusu uc arkadas su an milyar dolarder
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.