Şimdi Ara

Sıfırdan başlanıp nasıl zengin olunur? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
7
Favori
170.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu hortlıycak ama kendimi tutamadım :D benim teyzemler 10 yıl önce silivri taraflarından 5000 liraya arazi aldılar geçen 750 milyar vermişlar satmadı oooof of babamada zamanında demişler gel sende al almamış :( neyse konunun özeti yatırımı toprağa yaparsan karşılığını alıyosun
  • Layblood kullanıcısına yanıt
    Kardeş senin bu söylediğin cümle bin yılı aşkındır söyleniyormuş. Hatta Bill Gates in çocukken en sevdiği sözmüş :)
  • beyler yaşınız kaç olursa olsun 15 yılınızı çok afedersiniz ve lütfen yönetime şikayet etmeyin bu yorumum için ve yöneticilerden de çok çok özür dilerim ama yazmak zorundayım, o 15 yıla kıyıp b*k edin o 15 yılı gidin tıp okuyun uzman bir doktor olun sonra zenginsiniz emin olun. ama bunun karşılığı öyle kolay olmuyor kendinizden de feda edeceğiniz şeyler olacak elbet, mesela saçlara ak düşecek hafiften epey bir de dökülmüş olacak. ve yaş 35i kesin geçmiş olacak. yasal ve doğru yollardan zengin olmanın yolu bu.
  • Akparti bünyesine geçmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ModernBirVatandas

beyler yaşınız kaç olursa olsun 15 yılınızı çok afedersiniz ve lütfen yönetime şikayet etmeyin bu yorumum için ve yöneticilerden de çok çok özür dilerim ama yazmak zorundayım, o 15 yıla kıyıp b*k edin o 15 yılı gidin tıp okuyun uzman bir doktor olun sonra zenginsiniz emin olun. ama bunun karşılığı öyle kolay olmuyor kendinizden de feda edeceğiniz şeyler olacak elbet, mesela saçlara ak düşecek hafiften epey bir de dökülmüş olacak. ve yaş 35i kesin geçmiş olacak. yasal ve doğru yollardan zengin olmanın yolu bu.

Başka?

• dediğim gibi yasal yollardan bu sadece. zenginlikten bahsediyosanız türkiye şartlarında bu sadece. yani senin benim gibi sıradan insanlar için. tabi zenginlik değilde rahat bir hayat için normal bir öğretmen bir sağlık personeli yada memur olmak da kafi
  • 5 yıl sonra boyle bı konu acmam umarım......

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAPİTALİST SİSTEMDE *dürüstlükle* zenginlik görmedim duymadım.!
    ömrünüzü harcasanız 7/24 ev temizleyen, günlüğü işçiye göre fazla olanlar bile, en fazla 2 daire alabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cop kedisi masil -- 8 Haziran 2014; 0:55:42 >
  • cop kedisi masil kullanıcısına yanıt
    peki o zaman önerinizi alalım
  • vay turbo :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfıra nasıl çıkılır ki
  • ya da bi cocuk yapıp futbola yonlendirip futbolcu yapmak unutulmamalı ki futbolda yetenekliler degil cok çalısan ve ultra yetenekli kişiler yıldız olur örnek: messi ultra yetenek ronaldınho aynı şekilde mesele kuyt cok calışmanın mahsülü mesela türkiyede arda gibisi cok ama onun gibi şanslı ve çalısan yk dayımın oglu erciyeste sol bek sol acık oynuyodu kadro dısı kaldı neden yeteneksiz oldugundan degil yeterince çalısmadıgından o takımdan su anda a takım forması giyen var biri bizim mahallede 70 bin tl lik arabası var daha yası kac 19 ha 19 yasında milyonlar kazananlar var onlar ultra yetenek ve calısanlar az da olsa yetenegin mi var çalıs üstüne koy daima çalış stoper olsan bile manyk para kazanırsın ki stoperler genelde kazma bende yetenekliydim ama bilgisizlik cahillik ve de sağlık engel oldu

• Allah yürü ya kulum diyicek gerisi boş

• Turbo bi git allasen

• quote:

Orijinalden alıntı: Sofistike Sinist

nerden başlarsan başla, bu devirde çok zengin olamazsın. ancak çocuğuna çok zenginliği sağlayabilirsin.

Bal gibi de olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helhjartat

şunu bil çalışılarak zengin olunmaz

Boru gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oandb

konuyu hortlattimmi bilmiyorum arkadaslar ama temiz yoldan zengin olmak isteyenler bana ulassin.

0532 374 19 88
    onur yapici.

Bu kacmanın sebebi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

Sıfırdan başlanıp nasıl zengin olunur?Sorum gayet ciddi dalga geçmeyin.Şu an yaş 24,50 senelik bile ömrüm yok.50 senede 500 senede belki zengin olunabilir ama o kadar da ömrümüz yok ki fakat önemli olan kısa zamanda bir şeyler yapmaktır.fikri olan varsa yazabilir mi?Sıfırdan nasıl milyon ytl paralara kısa sürede ulaşılabilir?

adam 6 seneden beri kendini bozmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltairIbnLaAhad

quote:

Sıfırdan başlanıp nasıl zengin olunur?Sorum gayet ciddi dalga geçmeyin.Şu an yaş 24,50 senelik bile ömrüm yok.50 senede 500 senede belki zengin olunabilir ama o kadar da ömrümüz yok ki fakat önemli olan kısa zamanda bir şeyler yapmaktır.fikri olan varsa yazabilir mi?Sıfırdan nasıl milyon ytl paralara kısa sürede ulaşılabilir?

Babam para verse hayatım 10 numara olacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AltairIbnLaAhad

quote:

Babam para verse hayatım 10 numara olacak

yarın ygs var bi başvursaydın
    ama 50 lira da sıkıntı şimdi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.