Bildirim
SIFIR TIR ALMAK İSTİYORUM ACİL YARDIM !!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Tır olarak Mercedes'i tavsiye ederim. Nedenine gelince;
-2008 model 1840 aldık 2010 yılında aldığımız fiyattan 10.000TL gibi fazlasına sattık.
-Piyasada yaygın olduğu için bütçenize göre parça bulabiliyorsunuz ve parça bekleme probleminiz olmuyor.
-Usta yada servis problemi de yok.
-Yakıt olarak da bence uygun herhangi bir problemi yok.
Ford 1846 ve Reno tırlara hiç bulaşmamanızı tavsiye ederim. Alırsınız tamirciden çıkmazsınız kendinize dert arıyorsanız alın yoksa yanından bile geçmeyin. -
Sana Tavsiyem Tga 410 Babam Her TÜrlü Aracı Kullanmış 40 yıllık Tırcı.
Babam İçin en iyisi Man.
Man Al ama Neden Tga 410 ?
Tga 410 kaliteli Rahat Atik Bi Araç Yakıt Konusuna gelince axordan ya %1 yada %2 fazla yakıyodur.
Onun Harici Tga 410 a türkiye yollarında kafa tutacak tır yok. Axorun yol tutuşu hakkında pek bilgim yok.
Ama Rampaya sarılmada Berbat.
Tga 410 her yönden diğer tırlardan İyidir. Kendim Şahsen Axor-2012 Cargo-F2000-TGA410 kullandım Sana Tavsiyem Man -
Kardes bilgin vardir tir biosken doluyken han gi viteste kalkicas araci kaldiriken binek gibimi kullanicaz debrajdan huzlimi yavasmi cekicez ne yapacagiz tir siforlugu icin ne kadar egitim almak sart
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: akcan1
Renault 430 yakıt tasarrufu bakımından en iyisi diyorlar kimiside mercedes iyidir mercedes al diyor :S kafam karıştı biraz, konuyla ilgili bilgisi olanlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim.
Alıp uzun süre kullanılacaksa Premium430
neden derseniz yakıt axora göre %3civarı az yakıyor
kolay kolay masraf açmayan araçlar
Volvo motoru kullanılıyor zaten Renault trucks Volvoya ait. Yani bu araçlarda Volvo sayılır.
Ama 1yıl kullanıp satacağız derseniz axor çünkü 2.elde değer kaybı daha az olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: ongun_44
quote:
Orijinalden alıntı: akcan1
Renault 430 yakıt tasarrufu bakımından en iyisi diyorlar kimiside mercedes iyidir mercedes al diyor :S kafam karıştı biraz, konuyla ilgili bilgisi olanlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim.
Alıp uzun süre kullanılacaksa Premium430
neden derseniz yakıt axora göre %3civarı az yakıyor
kolay kolay masraf açmayan araçlar
Volvo motoru kullanılıyor zaten Renault trucks Volvoya ait. Yani bu araçlarda Volvo sayılır.
Ama 1yıl kullanıp satacağız derseniz axor çünkü 2.elde değer kaybı daha az olur.
Arkadaşa katılıyorum.
Bu arada az kullanılmış bir sürü 430 var malum sitede,hepsi de uygun fiyatlı.Onlara bakmadan almayın derim.Euro çok yüksek çünkü.
edit:yazım hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom239 -- 27 Haziran 2013; 20:46:20 >
-
Bütçe varsa SCANİA.Üstünü tanımam -
Renault Premium 460,430'dan daha az yakıyor diye biliyorum.Yanlış mı?
Bütçe varsa;Scania ya da Volvo'dan şaşmam ama
Mercedes'in 1840'ı ise parçasının ucuz olduğunu biliyorum.
Ama size belki bir konuda Reis yardım edebilir. -
Eğer bu işten para kazanmak istiyorsan sana mercedesi öneririm hem yakıtta tasarufludur hemde yedek parçası ucuzdur ayrıca konforuda iydir -
quote:
Orijinalden alıntı: ManTga410
Sana Tavsiyem Tga 410 Babam Her TÜrlü Aracı Kullanmış 40 yıllık Tırcı.
Babam İçin en iyisi Man.
Man Al ama Neden Tga 410 ?
Tga 410 kaliteli Rahat Atik Bi Araç Yakıt Konusuna gelince axordan ya %1 yada %2 fazla yakıyodur.
Onun Harici Tga 410 a türkiye yollarında kafa tutacak tır yok. Axorun yol tutuşu hakkında pek bilgim yok.
Ama Rampaya sarılmada Berbat.
Tga 410 her yönden diğer tırlardan İyidir. Kendim Şahsen Axor-2012 Cargo-F2000-TGA410 kullandım Sana Tavsiyem Man
bizde de var TGA parça konusunu katmamışsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: oace
Kardes bilgin vardir tir biosken doluyken han gi viteste kalkicas araci kaldiriken binek gibimi kullanicaz debrajdan huzlimi yavasmi cekicez ne yapacagiz tir siforlugu icin ne kadar egitim almak sart
Şu anki tırların çoğu otomatik vites zaten ya 1'le ya da 2'yle kalkıyor. -
burda sormakla olmaz burda daha hiç tıra binmeyen bile yorum yazar en güzel gidiceksen kafandaki markaların bayilerine araçlar hakkında detaylı bilgi istiyeceksin bayidekiler zaten müşteri bulup anlatma peşinde.
bende 1-2 tavsiye vereyim ithal marka = renault,daf,scania,man,volvo marka araçlar hem pahalıdır hemde arıza açtığında yedek parça ve işçiliğide pahalıdır.
sana mercedes demelerinin nedeni yedek parça sıkıntısı olmaz işçilik servis konusunda bir dünya servis imkanı var hemde diğerlerine oranla azda olsa uygundur servisleri.
illa ithal alıcaksan renault ta alabilirsin renault sağlam araçtır.
yinede yazdıgım markaların internetten bayiliklerini araştırıp gidip yüz yüze konuşman daha iyi olur.kolay gelsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: enternet
burda sormakla olmaz burda daha hiç tıra binmeyen bile yorum yazaren güzel gidiceksen kafandaki markaların bayilerine araçlar hakkında detaylı bilgi istiyeceksin bayidekiler zaten müşteri bulup anlatma peşinde.
bende 1-2 tavsiye vereyim ithal marka = renault,daf,scania,man,volvo marka araçlar hem pahalıdır hemde arıza açtığında yedek parça ve işçiliğide pahalıdır.
sana mercedes demelerinin nedeni yedek parça sıkıntısı olmaz işçilik servis konusunda bir dünya servis imkanı var hemde diğerlerine oranla azda olsa uygundur servisleri.
yinede yazdıgım markaların internetten bayiliklerini araştırıp gidip yüz yüze konuşman daha iyi olur.kolay gelsin.
renault premiumları karsan üretiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: esesnefer
quote:
burda sormakla olmaz burda daha hiç tıra binmeyen bile yorum yazaren güzel gidiceksen kafandaki markaların bayilerine araçlar hakkında detaylı bilgi istiyeceksin bayidekiler zaten müşteri bulup anlatma peşinde.
ilk defa senden duydum karsanda o araçları üretecek sistem varmış mı yavbence üretmiyodur birleştiriyodur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enternet -- 2 Ağustos 2013; 20:59:23 >
-
quote:
quote:
quote:
ilk defa senden duydum karsanda o araçları üretecek sistem varmış mı yavbence üretmiyodur birleştiriyodur.
bencede birleştirme
fason üretim gibi bir şey
-
quote:
quote:
quote:
quote:
bencede birleştirme
fason üretim gibi bir şey
Bence de birleştirmedirBenim bildiğim tek üretim Hyundai Truck diye birşey üretiyorlar.Gerçi satıyor mu onu da bilmiyorum.Daha şimdiye kadar yolda gidenini gör(e)medim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Guven
Ama size belki bir konuda Reis yardım edebilir.
460 430'dan daha az yakiyor ve 460lar piyasadaki arabalara gore cok guclu araclar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: atom239
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Guven
Ama size belki bir konuda Reis yardım edebilir.
460 430'dan daha az yakiyor ve 460lar piyasadaki arabalara gore cok guclu araclar.
Burada daha çok 460 var.Fakat en fazla görülen araçlar Axor 1840 serisi... -
şimdi ehliyet almak aşırı zorlaştı tır la trafiğe çıkmadan ehliyet almaya gitmeyiniz benden demesi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X