|
Arkadaşlar pek bir bütçem olmadığı için araba alırken uygun fiyatlı bir araba almayı düşünüyorum. Almayı düşündüğüm araç Egea fakat hangi motoru seçmeliyim ona karar veremedim. Beklentilerimi ve kafamdaki soru işaretlerini aşağıya sıraladım. - Öncelikle yakıt tüketim konusunda iyi olmalı bu açıdan bakarsak 1.4 LPG mantıklı mı? - Yılda 15-20 bin KM benim için biraz fazla olacaktır, yapacağımı düşünmüyorum. - Arabayı şu an için İstanbul da kullanmayı düşünüyorum. 1-2 yıl içerisinde kısmetse İstanbul'dan ayrılacağım. - Aracı ailem için alacağım annem ve babam emekli. Uzun yıllar kullansınlar istiyorum. Alıp satmak gibi bir düşüncem yok. - Model olarak en az 2021 düşünüyorum. - Bakım masrafları da cebime uymalı lakin dizel veya benzin-LPG arasında nasıl bir fark var, hangisi daha az masraflı bilmiyorum. - Benzinli araç bakım masrafı daha uygun deniyor lakin Egea da hem benzin hem de dizel olanı 10 KM de bakıma giriyormuş ve bakım masrafları yakın diyorlar. Benim için önemli olan her açıdan uygun maliyetli bir araba olması. Performans beklemiyorum. Sizce hangi motoru tercih etmeliyim? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler