Şimdi Ara

Sıfır Polo cam film problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır Polo ile cam filmi ve boya koruma da aldık mecburi. Bayii cam filminde ufak kabarcıklar olabilir ve bu zamanla düzelir dedi. Düzelmez ise gelin dedi ve 10 günde bazı yerlerde nokta şeklinde bazı yerde de 1mm çapında bir kaç kabarcık var. Bu kabarcık ortada değil çerçeveye yakın. Bunun için servise gitmek gerekir mi yoksa bu şekilde kullanmalı miyim. İlerde düzelme ya da tam tersi daha da artma olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O baloncuklara toplu iğne ile küçük küçük batırın güneşin altına koyun düzelir

• Düzelmez arkadaşım. Benzeri bana da olmuştu. Yeni baştan tekrar yaptırmıştım. Yalnız arabayı alırken yaptırmışsınız/yaptırmak zorunda kalmışsınız. Bayi çatısı altında çok da bir kalite beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 21 Kasım 2021; 13:54:27 >
  • Uygulama yapıldıktan sonra 1-2 gün makimum 3 gün içinde geçiyor genelde, bahsettiğiniz durumda ise filmin değişmesi gerekir kesinlikle iğne ile kabarcıkları aldırmayıda kabul etmeyin değiştirsinler zaten zorla kakalıyorlar bari adam akılli kaliteli birşey yapsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 21 Kasım 2021; 14:40:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Canbey96 kullanıcısına yanıt

Hemen yaparlar mı acaba. Arabayı bırak birkaç gün sonra al derlerse o kötü.

• Sierre34 kullanıcısına yanıt

Her tarafını inceleyip bayiye götüreyim madem garantili duzeltsinler

• HemşireZED kullanıcısına yanıt

Dediğinizi yaparım ama olmaz ise götürünce siz yapmışsınız derler belli mi olur

• izmir-ankara İ kullanıcısına yanıt
    Hocam cam filmi 1-2 saatte çekilen bir şey . İş güzarlıklarına gelirse bırak derler ama hemen halledilen bir işlem genelde sabah bırakırsınız öğlen alırsınız . Fakat dediğim gibi bayiye de bağlı .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bide alman teknolojisi derler :,P

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz ellemeyin gidin tekrar yapsinlar.

• Allah başka dert vermesin..! Böyle dertlere insan üzülüyor yahu.. ben gece uyuyamazdım..

• sıfır aracıma film çektirmiyorum bilerek. çünkü trim döşeme sökecekler. sökülen trim bir daha eskisi gibi olmuyor ses yapmaya başlıyor. hele bir de tırnaklardan biri kırılırsa sökerken gg wp.

• Meticulous kullanıcısına yanıt

Hiç de bir şey olmuyor, söktükleri sadece cam çıtaları, yapıldıktan sonra ses falan yapmıyor, bence abartmışsınız.

• poloda cam fitili sökmeleri yeterli. bi çok yeni arabada böyle dediler. 2 poloya çektirdim sıkıntı yok. hafif döşemeyi aralayıp fitili çıkartıyorlar yalnızca.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.