Şimdi Ara

--Sıfır Noktası--(+18 Korku Hikayesi)--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     --Sıfır Noktası--(+18 Korku Hikayesi)--

İLK BÖLÜM
    Patlama ve silah sesleri her tarafı sarmıştı.korkudan ve heycandan ne yapacağımı bilemiyordum.ev arkadaşım olacak şeref yoksunu bir not bırakmadan evi terk etmiş üstelik buzdolabında ne varsa hepsini almıştı.o sırada babamın bana geçen sene doğum günü hediyesi olarak verdiği süper poze av tüfeği aklıma geldi,hemen yatak odasına doğru başımı eğerek koştum.vardığımda ciddi derecede titriyordum hatta o kadar ki 5.katta olmama rahmen sanki caddedeymiş gibi başımı eğerek gitmştim yatak odasına.yatağımın altını açtım silah duruyordu.şükürler olsun! hemen montajlamaya başladım ve 2 dakika gibi bir sürede silahı birleştirdim.babam ve benim büyük bir av merakımız vardı babamada dedemden geçmiş bu merak aile geleneği gibi.silahın emniyetini açtım ve mermileri aramaya başladım evi didik didiketmeme rahmen sadece tüfeğin içindeki 2 domdom kurşunundan başka bir mermi yoktu evde.burada fazla kalamazdım.üstümü giyinmeye başladım avcı yeleğimi üstüme geçirip hafif su geçirmez çamurluklarımı ayağıma giyip şapkamı taktım.yanıma son olarak sırt çantamı ve dolapta kalan iki şişe suyu çantama atıp kapıyı açtım.artık silahın verdiği bir cesaret gelmişti ama hala heyanlıcım ve ciddi şekilde adrenalin salgılıyordum.yan dairenin kapısı açıktı.kontrollü şekilde içeriye ilerlemeye başladım.evden leş gibi bir koku geliyordu ayrıca seslerde giderek artıyordu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• KONUYU BALTALAMA GİT YENİ KONU AÇVE SİL ŞUNLARI BİRADER ZATEN FORUMUN YARISI VELET KAYNIYOR.ŞİKAET ETMEK ZORUNDA BIRAKMA

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.