Bildirim
Sıfır Lastik'te uğuldu olurmu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Genelde eskimiş ve sertleşmiş lastiklerde 60-70 km/h hızdan itibaren daha bariz gelir. Tek lastikten mi yoksa 4 bir yandan mı geliyor uğultu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ön taraftan duyuluyor ses yeni diye belkide düşünüyorum ama
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
P7 kullanan çok kişi var o uğultudan şikayetçi olan. Ben de dahil. Bu ay kurtulacağım inşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimi lastik böyle uğultu yapıyor. Misal nokian weatherproof 4 mevsim de benzer sorun vardı ama alışıyorsun bir süre sonra..
Ama sürüş performansı gayet güzel, uğultu biraz sıkıntı ama oda geçer diye düşünüyorum zamanla ?
uğultudur o uğuldu olsa duramazsın
quote:
Orijinalden alıntı: qun4L
Ama sürüş performansı gayet güzel, uğultu biraz sıkıntı ama oda geçer diye düşünüyorum zamanla ?Geçmez zamanla. Lastik gürültüsü istemiyor iseniz, gürültü düzeyi 69 Db ve altı olan lastik seçmeniz gerekiyordu.
-
Zamanla geçmiyor malesef. Konforsuz ve gürültülü ama yol tutuşundan memnunum. Özellikle ısınınca çok iyi
Uğultu lastiğin deseni ile ilgilidir. 0 veya kullanılmış olması bunu değiştirmez.
Normal michelin den pirelliye gecmissin ucuzdu herhal
Aracımla beraber gelen P7 RFT var, 3 sene oldu uğultu duymadım. Tek dersim RFT olduğundan dolayı sert.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X