Şimdi Ara

Sıfır Km Araçların Yedek Parça Fiyatları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce bu konu açıldımı bilmiyorum fakat aklıma birşey takıldı, araçlarla ilgili yedek parça fiyatları, bakımlar vs bir çok şeyi bu platformda tartışıyoruz fakat, firmalar araçların modellerinin yedek parça fiyatlarını ve bakım ücretlerini barındıran pdf halinde dosya düzenleyip neden web sitelerine koymuyorlar? Ben birçok markanın modellerinin yedek parça fiyatlarını merak ediyorum. Ve benim gibi yeni araç almak isteyenlerde araçları aldıktan sonra, gerek sarf malzemesi olsun, gerekse ağır bakımlarda değişecek parçaların fiyatlarını, işçilik ücretlerini önceden öğrenmek isteyebilirler ve buna göre araç seçimini yapmak isteyebilirler. Böyle bir uygulama var mı merak ediyorum. Aracı satın aldıktan sonra yedek parçasının fiyatını öğrenmek önemli değil, satın almadan önce bilmek bence biz tüketiciler için çok daha önemlidir.

Görüşlerinizi bekliyorum...

• öyle yapsalar birçok kişinin araba almaktan vazgeçeceğini bildikleri için olsa gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: canvarol

Jaguarın sitesinde yazıyor,silecek süpürgesine kadar fiyatlarını yazmışlar,işçilik saat ücreti de yazıyor ayrıca.

siteyi inceledim ama fiyatları bulamadım, link yollarsanız sevinirim...

Orijinalden alıntı: enico

quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Jaguarın sitesinde yazıyor,silecek süpürgesine kadar fiyatlarını yazmışlar,işçilik saat ücreti de yazıyor ayrıca.

siteyi inceledim ama fiyatları bulamadım, link yollarsanız sevinirim...

Buyrun buradan görebilirsiniz bakım çizelgesini.

http://www.jaguarturkey.com/xf/bakim_cizelgesi.asp

• Ben yaza doğru ikinci el araç almak istiyorum. Parça fiyatlarını kıyaslamak için hangi parçanın fiyatlarını sormam yeterli olur? Düşündüğüm araçların o parçasının fiyatlarını sorup ona göre bir karara varmak istiyorum. Hazır böyle bir konu varken sorumu araya sıkıştırayım :)
    Sıfır araba yağ değişimi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.