Şimdi Ara

Sifir Kia-Ceed aldıktan sonra ki mahalle baskisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
3.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emin olun o mahalle baskisi kuran insanlar.bu gun araba almak isteseler fiat a bakarlar renaoulta bakarlar belki forda bakarlar. Begendigi araci alip giderler. Cunku baska.marka bilmezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun güle güle kullanın

siz beğenmişsiniz yeterli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

Sifir Kia-Ceed aldıktan sonra ki mahalle baskisi

Olayı süper özetlemişsiniz,
  • Şuan C sınıfındaki en iyi iç ve dış tasarıma sahip (ödüllü zaten) aracı almışsınız. Ben de C sınıfı alsam C4 alırdım geçen yıl ama bu yıl ceed varken c4e bakmazdım. i30 ise gerçekten uzaylı gibi eğri büğrü ben de beğenmiyorum. Aynı baskıyı ben de yaşadım. Bunun markası ne diye soruan çok oldu. Modeli zaten Memlekette ilk 6 ay başka gören yoktu. Şimdi bakıyorum herkes almaya başladı. Ceed şu haliyle ne magene dinler ne astra. Hayırlı olsun. Allah bana da nasip eder inşallah. 5 yıl garanti de var sanırım.
  • Laf edenlere, bu aracı tasarlayan KIA nın baştasarımcısı Peter Schreyer, eskiden Audi' de çalışmış ve zamanında Audi TT, Audi a6 yi tasarlamış deyin. İnanmayanlara wikipedia yı kaynak gösterin.

Bu bayağı etkili oluyor :)
  • Kapi sesini dinlet "ooo premiyum arac almissin biz bilemedik" deyip bir daha ses cikarmazlar

• reno yerine kia tercih ederim şahsen , "bozuk bana " derken reno çokmu iyiymiş renodan
  • Sanzumanin hata vermesindense mahalle baskisi cekmeye razi olun bence, zira su donemde para sadece meshur .. markasina helal oluyor..

Genelde boylesi yorum yapanlar ya yaslari buyuk, internet kullanmayip hala eski yasadiklariyla hareket edenler yada bizlerle yasit bilincsiz on yargili kisiler.

Dogru olani yapip ceee almissiniz, kazasiz mutlu surusler.

• şu anda c sınıfında alınabilecek en iyi 2 araba i30 ve ceed dir....

millete bakma sen.. bu ülkede sırf 2. eli yüksek diye bir ton para bayılıp donanımdan bi haber vw golf alanlar var
  • Millet akil verir su arabayi alsaydin diye. Ama dsg şanzumani eline aldiginda para vermezler. Milleti dinleme sen. Akil verirken para da vereceklerse dinleyebilirsin

• Yakın bir akrabamız var. Yıllardır Renaulttan başka araba almaz. En az 16 araba değiştirmiştir 30 yılda. Hepsi Renaulttu. En sonunda 2 sene önce yine Renault bakıyordu. Küçük oğlu isyan etti ve Renault alırsa, gidip kendine özel bir araba alacağını söyledi. Aynı apartmanda, farklı dairelerde oturuyorlar. Ama arabayı ortak kullanırlar. Onun baskısıyla Honda Civic aldılar. Büyük oğlu da İstanbulda ve Fabia aldı. Ona da çok laf söylemişti. En sonunda büyük oğlu, telefonlarına çıkmamaya başladı ve araba konusunda eleştiriyi bıraktı.

Ben araba alırken de Renault al diye tavsiyeye gelmişti. (Sanırım bendeki Renault antipatisi ondan kaynaklanıyor.)

Ben arabayı aldıktan sonra da hayırlı olsuna işyerime geldi. Neden Renault almadın diye de laf sokmadan edemedi. Benim iyiliğimi istiyormuş. Satarken zarar etmemem için, bozulursa parçasını ucuz ve kolay temin etmem için....

Biz Türk milleti hakaten garip bir milletiz. Başkasına yardıma giderken bile, ilkyardım çantasıyla değil, silahlarımızı kuşanıp gidiyoruz.

• Teşekkürler arkadaslar. Benim de böyle bir anım olmuştu. Dayım fanatik bir renocudur. O da yumusayacaktir zamanla. İlk defa sifir araba aldığımdan bu tepkileri yadırgadim ondan paylaşayım dedim.

• Opel Vectrayı satıp dizel otomatik 308 almıştım.Annem binince birdahaki sefere doğru dürüst bir araba al demişti.Yeni ix35 aldım,her kafadan bir ses çıktı yok parayı sokağa atma yok ikinci elde zarar edersin vs,vs.
    Çıkmaya da devam edecek milletin ağızı torba değil ki büzesin.
  • Siz begendiyseniz icinize sindiyse begenmeyenler hep olacaktir.
    Premium markalardan alsaniz bakimini bahane ederler
    uygun model alirsaniz da ikinci elde zarar edeceginizi soylerler siz bildiginizi yapin
    hayirli olsun
  • Farklı olmak iyidir, sürü psikolojisi sadece ikinci el avantajı getirir, sürüş keyfi değil
  • Kişi beğenip aldıktan sonra "kime ne!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

Hocam bende de ASX var neden benzinli araba aldın diye yerden yere vuruyorlar beni çok yakar diyorlar bende tüketim değerlerimi litre ve kuruş bazında söylüyorum şaşırıyorlar.

Bazen çok takılmamak lazım bu gibi durumlara boşverin siz beğendiyseniz problem yok. Bir yakınımda neden megane 3 sportourer almadım diye atar yapmıştı bana

hocam konu bu değilde , acaba ASX tüketim değerleriniz nedir ? Bir zahmet yazsanız..
  • Arabadan siz menmusunuz? Eşiniz menmun mu? cevap evetse milletin dediklerini sallayın gitsin. Hayatımızı başkalarının fikirlerine göre yaşarsak kendi değil onların hayatını yaşamız oluruz. Kaldıki Kia bu neticede, gidipte 89 model V8 jaguar almamışsınız ki. Yakıt ekonomisi, sağlamlık, konfor olarak şuan VW,Ford,Opel v.b araçlarla aynı düzeyde bir otomobil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geogenior

2 ay once yeni kasa ceed aldım. Aslında hayalim focustu sonra aracı test edince ve fiyat alınca auris e geçtim. İnternette arastirirken aurisin kasa değiştireceğini duydum ve opel Asya'ya bakmaya başladım. Aslında cosmoyu çok beğendim ama benim icin pahalıyı. Sonra istediğim donanımları listeledim, i30 bu listeme tam uyuyordu. Hyundai bayine gittik ancak esim aracı beğenmedi. Aradan bir süre geçtikten sonra bir arkadaşımın tavsiyle kia a uğradık. Yeni ceedi inceledik esim ve ben hayran kaldık ve hemen o gun kaporayi verip 3 gun sonra teslim aldık. Ancak aracı aldıktan sonra babam, kayın pederim ve dayım beni yaylım atesine tuttular kia alinirmiymis satarken müşteri bulabilecekmiymisim? Resmen ecel terleri döktüm (aynı durum esimi istemeye gidince de olmuştu. Kayın pedere mesleğimi anlatamadım gitti. Nükleer mühendisim bu arada) gerçi gecen hafta kayın peder aradı ve sanayiye sorduğunu kialarin sorunsuz ve sağlam arac olduğunu belirtti sonra babam da ikna oldu ancak dayım hala Reno almadigim icin bozuk bana sizde böyle bir olayla karşılaştınız mı? Yoksa bizim ailede mı sorun var

haci nükleer mühendis olarak ne yapıyorsun adı süper bir meslek

sanayide muhabbette sen ne iş yapıyosun?

-nükleer mühendis..

-hangi nükleer?

• Hocam o meslek nedir öyle ya Nükleer Mühendis O baskı işi herkesde oluyor Zamanında 6 aylık Fiat Uno 1.4SXİE almıştım. Modifiyeli . Arabayı aldım herkes ne yapacaksın bu arabayı, tavuk kümesi yaparız artık gibi şeyler söylüyorlardı ama Kartal Oto Pazarına gittik gezmeye. Pazarın en sonunda tek arabaydı. O zaman 7750 yazmıştı arkadaşım. Ben arabayı 5100'e almıştım . Eskişehirli bi galericiye 7.250 ye satmıştım.

Kia ve Hyundai artık eskisi gibi değil. Adamlar gümbür gümbür geliyorlar. Geç kurulmalarına rağmen çoğu markaya yaklaşıp geçtiler diyebiliriz. Zamanında Kia veya Hyundai dedik mi herkes burun kıvırıyordu. Şimdi tasarım ve teknoloji konusunda üst sıralara oynuyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.