Şimdi Ara

sıfır egea marsa basma(tanguru) sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araba sıfır ama marsa basarken sabahları ılk marsta tanguru diye ses gelıyor sanki tenekeye carpıyor

stop edıp yenıden marsa bastım o ses gelmedı.gun ıcındede gelmıyor.sabah olan o sesde nedır

bıde arıza yoksa arada oluyorsa bosuna sökme takma...pek mantıklı gelmedı..burada sorması masrafsız ve 10 sanıye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 26 Şubat 2021; 14:20:58 >

Orijinalden alıntı: bace3434

rabdevu al,gıt kayıt actır,benzın al,25 km yol gıt,orada bekle 25 km yol gel,trafık cılesı

bıde arıza yoksa arada oluyorsa bosuna sökme takma...pek mantıklı gelmedı..burada sorması masrafsız ve 10 sanıye

Olur öyle.

10saniyede verdiğim bedava cevap böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    DH 2005 Üyesi
  • Kasisten geçerken havalanıyor mu knk
  • Start anında benim araçta bir saniyeliğine o teneke vurma sesini çıkarıyor. Mitsubishi Attrage.

Orijinalden alıntı: gentleman_

Start anında benim araçta bir saniyeliğine o teneke vurma sesini çıkarıyor. Mitsubishi Attrage.

ne o oyle,ıkıncı startta o ses yok,mantıklı gelmedı

acaba kontak acınca sonramı debrıyaja basmak lazım.bız once debrıyaja basıp sonra kontak acınca elektronık sıstem debrıyaj ve plakayı duzenlemıyormu anlamadım ama sabah oluyor gun ıcınde olmuyor

teneke sesı zamanla bozarsa dıye konu actım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ne o oyle,ıkıncı startta o ses yok,mantıklı gelmedı

acaba kontak acınca sonramı debrıyaja basmak lazım.bız once debrıyaja basıp sonra kontak acınca elektronık sıstem debrıyaj ve plakayı duzenlemıyormu anlamadım ama sabah oluyor gun ıcınde olmuyor

teneke sesı zamanla bozarsa dıye konu actım

Alıntıları Göster

Yarın birde öyle dene vites boşta debriaja basmadan marşa bas yine ses gelirse marş motorunda problem olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 26 Şubat 2021; 19:0:43 >

Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm
  • sabah usulca yanına yaklaş ve "günaydın yiğidim" de. artık o sesi yapmayacaktır

DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Servise gitseniz iyi olur yarin bir gun volan ya da mars motoru elinizde kalabilir masrafi agir olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

Yarın birde öyle dene vites boşta debriaja basmadan marşa bas yine ses gelirse marş motorunda problem olabilir

Alıntıları Göster

debrıyaja basmadan calısmıyor.sadece ılk calıstırmada yapıyor sonrakılerde sorun yok,o surtme sesımı nedır ılgınc bır durum

Orijinalden alıntı: Teknode

1.4 benzinli mi ? Yağ da yakar o şimdi.

aynen 1.4 benzın vede 6 vıteslı,vıtes aralıkları kısa yanı ha 3 cu vıtesle gıtmıssın ha 6 aynı sey.vıteslerıde garıp

şahinde 1 sonra 2 ye atıyon...egeada 1 sonra 2 sonra 3 ve 4 de atıyon aynı oluyor..

genellıkle 3 bın devırde 5 bın devırde kullanıyon o yuzden yagda yakıyor

Orijinalden alıntı: mustafa_atr

Servise gitseniz iyi olur yarin bir gun volan ya da mars motoru elinizde kalabilir masrafi agir olur

gıdeyımde orda bu sorun cıkmıcakkı araba 1 gun yatıp ertesı gun denenmesı lazım.bıde arada yapmayacagı olursa servıste 1 hafta sabahları denemelerı lazım

yada goturunce söküp takcaklar bakcaklar.bide bırsey yoksa kurcalanmış olcak oda kötü

aynen 1.4 benzın vede 6 vıteslı,vıtes aralıkları kısa yanı ha 3 cu vıtesle gıtmıssın ha 6 aynı sey.vıteslerıde garıp

şahinde 1 sonra 2 ye atıyon...egeada 1 sonra 2 sonra 3 ve 4 de atıyon aynı oluyor..

genellıkle 3 bın devırde 5 bın devırde kullanıyon o yuzden yagda yakıyor

Alıntıları Göster

Yanlış hatırlamıyorsam ya taksiye binmiştim taksici isyan ediyordu yada internetten izlemiş olabilirim. Ama Egea'nın 1.4 motorunun yağ yaktığı bir gerçek.

Umarım sizi üzmez.

Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm

• Teknode kullanıcısına yanıt

Servisle aram iyidir, şu anda normal kullanımda afaki bir yağ yakma olayı yok. Yağ yakma iki sebeple oluyormuş genelde,

1) Sık sık yüksek devire çıkma (arabanın performansı malum, gazı sürekli köklesen de çok şey değişmiyor, limiti belli aracın)

2) LPG -hele bir de sorunluysa

Zaten ben taksici olsam 1.4 motoru almam yani, sürekli bu performans çekilmez. Adamlar vızır vızır gitmeye çalışıyor, o zaman al 1.3 1.6 multijet.

Orijinalden alıntı: deserthawk

Servisle aram iyidir, şu anda normal kullanımda afaki bir yağ yakma olayı yok. Yağ yakma iki sebeple oluyormuş genelde,

1) Sık sık yüksek devire çıkma (arabanın performansı malum, gazı sürekli köklesen de çok şey değişmiyor, limiti belli aracın)

2) LPG -hele bir de sorunluysa

Zaten ben taksici olsam 1.4 motoru almam yani, sürekli bu performans çekilmez. Adamlar vızır vızır gitmeye çalışıyor, o zaman al 1.3 1.6 multijet.

Bindiğim taksiler arasında bir tane psikopata denk gelmiştim, adamın altında Egea vardı 1.3 multijet çok memnundu öve öve bitiremedi.

Arabayı da deli gibi kullanıyordu. Multijeti ne kadar övüyorlarsa, 1.4'ü o kadar gömüyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.