sıfır egea marsa basma(tanguru) sesi
-
-
rabdevu al,gıt kayıt actır,benzın al,25 km yol gıt,orada bekle 25 km yol gel,trafık cılesı
bıde arıza yoksa arada oluyorsa bosuna sökme takma...pek mantıklı gelmedı..burada sorması masrafsız ve 10 sanıye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 26 Şubat 2021; 14:20:58 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bace3434rabdevu al,gıt kayıt actır,benzın al,25 km yol gıt,orada bekle 25 km yol gel,trafık cılesı
bıde arıza yoksa arada oluyorsa bosuna sökme takma...pek mantıklı gelmedı..burada sorması masrafsız ve 10 sanıye
Olur öyle.
10saniyede verdiğim bedava cevap böyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 550D 18-55mm IS, 50mm 1.8
Citröen Grand Picasso
Galaxy Note 2 Titan Grey
DH 2005 Üyesi -
Kasisten geçerken havalanıyor mu knk -
Start anında benim araçta bir saniyeliğine o teneke vurma sesini çıkarıyor. Mitsubishi Attrage.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: gentleman_Start anında benim araçta bir saniyeliğine o teneke vurma sesini çıkarıyor. Mitsubishi Attrage.
ne o oyle,ıkıncı startta o ses yok,mantıklı gelmedı
acaba kontak acınca sonramı debrıyaja basmak lazım.bız once debrıyaja basıp sonra kontak acınca elektronık sıstem debrıyaj ve plakayı duzenlemıyormu anlamadım ama sabah oluyor gun ıcınde olmuyor
teneke sesı zamanla bozarsa dıye konu actım
araba almadan önce bi türkçe dersi görseniz iyiymiş, konuyu okurken gözlerim kanadı.
ben turkce dersınden kalırdım egıtım yaramadı ama anlayan anlıyor nasıl oluyor ise
Yerli ve milli Egea Mars'a ayak bastı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bace3434ne o oyle,ıkıncı startta o ses yok,mantıklı gelmedı
acaba kontak acınca sonramı debrıyaja basmak lazım.bız once debrıyaja basıp sonra kontak acınca elektronık sıstem debrıyaj ve plakayı duzenlemıyormu anlamadım ama sabah oluyor gun ıcınde olmuyor
teneke sesı zamanla bozarsa dıye konu actım
Alıntıları GösterYarın birde öyle dene vites boşta debriaja basmadan marşa bas yine ses gelirse marş motorunda problem olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 26 Şubat 2021; 19:0:43 >_____________________________ -
1.4 benzinli mi ? Yağ da yakar o şimdi.
_____________________________ Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm -
sabah usulca yanına yaklaş ve "günaydın yiğidim" de. artık o sesi yapmayacaktır
_____________________________ DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..." -
Servise gitseniz iyi olur yarin bir gun volan ya da mars motoru elinizde kalabilir masrafi agir olur -
quote:
Orijinalden alıntı: TIGERSHARKYarın birde öyle dene vites boşta debriaja basmadan marşa bas yine ses gelirse marş motorunda problem olabilir
Alıntıları Gösterdebrıyaja basmadan calısmıyor.sadece ılk calıstırmada yapıyor sonrakılerde sorun yok,o surtme sesımı nedır ılgınc bır durum
quote:
Orijinalden alıntı: Teknode1.4 benzinli mi ? Yağ da yakar o şimdi.
aynen 1.4 benzın vede 6 vıteslı,vıtes aralıkları kısa yanı ha 3 cu vıtesle gıtmıssın ha 6 aynı sey.vıteslerıde garıp
şahinde 1 sonra 2 ye atıyon...egeada 1 sonra 2 sonra 3 ve 4 de atıyon aynı oluyor..
genellıkle 3 bın devırde 5 bın devırde kullanıyon o yuzden yagda yakıyor
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa_atr
Servise gitseniz iyi olur yarin bir gun volan ya da mars motoru elinizde kalabilir masrafi agir olurgıdeyımde orda bu sorun cıkmıcakkı araba 1 gun yatıp ertesı gun denenmesı lazım.bıde arada yapmayacagı olursa servıste 1 hafta sabahları denemelerı lazım
yada goturunce söküp takcaklar bakcaklar.bide bırsey yoksa kurcalanmış olcak oda kötü
quote:
Orijinalden alıntı: bace3434aynen 1.4 benzın vede 6 vıteslı,vıtes aralıkları kısa yanı ha 3 cu vıtesle gıtmıssın ha 6 aynı sey.vıteslerıde garıp
şahinde 1 sonra 2 ye atıyon...egeada 1 sonra 2 sonra 3 ve 4 de atıyon aynı oluyor..
genellıkle 3 bın devırde 5 bın devırde kullanıyon o yuzden yagda yakıyor
Alıntıları GösterYanlış hatırlamıyorsam ya taksiye binmiştim taksici isyan ediyordu yada internetten izlemiş olabilirim. Ama Egea'nın 1.4 motorunun yağ yaktığı bir gerçek.
Umarım sizi üzmez.
_____________________________ Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm
-
Servisle aram iyidir, şu anda normal kullanımda afaki bir yağ yakma olayı yok. Yağ yakma iki sebeple oluyormuş genelde,
1) Sık sık yüksek devire çıkma (arabanın performansı malum, gazı sürekli köklesen de çok şey değişmiyor, limiti belli aracın)
2) LPG -hele bir de sorunluysa
Zaten ben taksici olsam 1.4 motoru almam yani, sürekli bu performans çekilmez. Adamlar vızır vızır gitmeye çalışıyor, o zaman al 1.3 1.6 multijet.
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawkServisle aram iyidir, şu anda normal kullanımda afaki bir yağ yakma olayı yok. Yağ yakma iki sebeple oluyormuş genelde,
1) Sık sık yüksek devire çıkma (arabanın performansı malum, gazı sürekli köklesen de çok şey değişmiyor, limiti belli aracın)
2) LPG -hele bir de sorunluysa
Zaten ben taksici olsam 1.4 motoru almam yani, sürekli bu performans çekilmez. Adamlar vızır vızır gitmeye çalışıyor, o zaman al 1.3 1.6 multijet.
Bindiğim taksiler arasında bir tane psikopata denk gelmiştim, adamın altında Egea vardı 1.3 multijet çok memnundu öve öve bitiremedi.
Arabayı da deli gibi kullanıyordu. Multijeti ne kadar övüyorlarsa, 1.4'ü o kadar gömüyorlar.
_____________________________ Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm
En Beğenilen Yanıtlar
|
Olur öyle. 10saniyede verdiğim bedava cevap böyle. |
|
Kasisten geçerken havalanıyor mu knk
|
|
Yerli ve milli Egea Mars'a ayak bastı |
Benzer içerikler
- geri vites lambası tek olan araçlar
- mobil 5 30 yağ yorumları
- gaza basınca gelen pervane sesi
- hyundai accent era 1.5 crdi alınır mı
- araba çalışırken benzin alınır mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı