Şimdi Ara

Renault Clio 4 Araçiçi Rüzgar Sesi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce Yeni Clio 4 Sport Tourer aldık. Daha önce forumda okuduğum bir problem malesef başıma geldi. Araçcın içinde 80-85 km hızdan sonra çok fazla rüzgar sesi oluyor. Bazı arkadaşlar servislerde bu problemi halletmişler. Acaba İstanbul Anadolu Yakası'nda bu sorunu kesin olarak çözen bir servis var mı? Gidip götürüp bakım yaptıran arkadaşlar yazarsa sevinirim..

• Güncel.
  • Hocam araca hiç binmedim servis hakkında da yaptırılan bir yer var mı bilmiyorum ama mais işinizi görür sanırım servis oalrak .Sorunun kaynağının kapı fitillerinden kaynaklı olduğunun kanısına varıyorum ya çok inceler yada bölgesel olarak koyulmuş...Bence buralarda yoğunlaşın....iyi geceler
  • Ziebart a Uğra .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes.E!

Ziebart a Uğra .

Hocam Ziebarta koltuk için uğramıştık, bu ses sorunu için gitsek para almazlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Hocam araca hiç binmedim servis hakkında da yaptırılan bir yer var mı bilmiyorum ama mais işinizi görür sanırım servis oalrak .Sorunun kaynağının kapı fitillerinden kaynaklı olduğunun kanısına varıyorum ya çok inceler yada bölgesel olarak koyulmuş...Bence buralarda yoğunlaşın....iyi geceler

Tamam Mais yakın sayılır oraya uğrarım artık teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TargetMan

quote:

Orijinalden alıntı: Enes.E!

Ziebart a Uğra .

Hocam Ziebarta koltuk için uğramıştık, bu ses sorunu için gitsek para almazlar mı?

Hocam Para İle Yaptırcan Zaten Başka Yol Yok . Serviste Para Alır Sanırım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni araç reno para almaz bastırın ilgileneceklerdir.
  • Güncel.
  • Aranıza bende katıldım arkadaşlar.. Sadece sağ ön kelebek camdan ufak bi rüzgar sesi alıyorum.. Bunun dışında çok memnum. Bu rüzgar sesi olayı çözüldümü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem_For_a Dream -- 17 Ekim 2014; 16:26:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.