Şimdi Ara

Sıfır civic ve işçilik... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
2
Favori
33.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hevdidik

    Yine yazıyorum honda her türlü vasat araba
    Doğrudur çünkü vasat ortalama demek
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Cok alakali basarili bir ornek vermissiniz. Vizyonum acildi misyonum degisti. Artik dunyaya farkli bakacagim. Hemen gidip bir civic alip tavana tugla dosemek geldi icimden bu muthiş ornek sonrasinda...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • detyalara cok takilan biri degilim. benim icin onemli olan arabayi kullanirken zevk alabilmek ve sorunsuzluk.

    ilk aracim 1996 astra hb 1.4 du. Tas gibi arabydi, iyi yol tutuyordu. Ama motor tam bir rezaletti. ama bunu bilerek aldim 1.4 atmosferikten cok sey beklemek zaten malliktir.
    2. aracim 1992 mazda 626 ydi. Etrafimdakileri dinleyip almasam boyle guzel bir arabayi kullanamayacaktim. Yok satilmaz yok, yok parcasi bulunmaz , yok parcasi cok pahali diyen arakadaslarimdan kullanip deneyenlerde hayran kaldi. Satisa cikardim hemen satildi.
    3. arabam 2002 fiat bravo 1.6 sx ti . Yine millet saydirdi. Yok fiat mi alinir, taksici arabasi yok bilmem ne . Bunu diyen arkadaslarimdan 2 tanesi daha biri 1.6 sx , digeri 2.0 hgt aldi. 2 yil kullandim , cok zevkli bir arabydi. Hala da yaad ederim.
    4. arabam citroen 2004 xsara 1.4 hdi idi. 2 yil doya doya bindim cok rahat guzel bir arabaydi. Ama performans olarak 1.6 atmosferik gibiydi. Cok sevdigim araclarimdan biriydi.
    5. arabam 2008 passat 2.0 tsi ydi. Adeta bir ucakti. Ama motorun da sanzimanina kadar cok ugrastirdi beni. Bu arada araci Kazakistan da aldim. Rus arkadaslarim vag dan uzak dur bu iklime gitmez dediler. Bense is arkadaslarimin gaziyla aldim. Cok is acti basima, zor sattim.
    6. arabam 2014 kia ceed 1.6 mpi at di. 2 yil yagini suyunu koydum ( kazakistan da -35 te) en ufacik sorun cikarmadi ve cok memnundum. En bosunda bile direksiyon ve koltuk isitma vardi. Tabi bu kazakistan versiyonu icin gecerli. Benden sonra kai ya diger arkadaslarda sempati duydu -35 te sabah araci calismayan audi a6 li arkadasimda kendine bi kia aldi.
    7. arabami yine millete inat 2012 fiat bravo dualogic ten yana kullandim. at i esimden dolayi aldim. tek kavrama hosuma gitmedi tork konvertorluden sonra. Ancak manuel kullanimda cok zevkliydi. sorunsuz doya doya bindim. Hala da keske satmasaydim dedigim araclarimdan biridir
    8. arabami tr de 2014 kia ceed 1.6 crdi at . Su ana kadar en ufacik problem yine cikarmadi. Gayet memnunum. yakitta sakin kullanimda diger 1.6 dizellere gore 1 lt yukarda. aracim 100k km ye ulasti . benle beraber golf alan arakadasim benim arac senden 1 lt asagida yakiyo senin arac cok yakiyo diye saydirirken dsg problemi ile yaptigi ekonominin kac katini dsg kullanici hatasi :) adi altinda servise odedi. peugeot 308 alan arkadasimda yine ayni saydiriyordu ama ad-blue deposyla buyuk sok yasadi :)

    bu elektronik olayi biraz sanstir. Elektronik girdi mertlik bozuldu. Su donemde sorunsuzluk diye bir sey artik zor. Bu arada cok yakiyo bilmem ne diye saydirdiklari aracimda 100k km de baski balata , sanziman yagi degisimi yok bilmem ne diye de dertler yok.

    herkese arabasi guzel , ama fanatiklik sacmaliktan baska bir sey degil. Ceed im icin soyleyebilecegim ilginc bir boyasi var ve cabuk hasar goruyor. Onun haricinde yakiti biraz fazla .

    vag cilar ve honda cilarda ki bu fanatikligi anlayamiyorum. hele ki vag cilar koru korune nasil savunuyorsunuz anlamiyorum.

    Bizim memlekette bir tek bu vag 1. sinif araba. Baska hic bir yerde :) honda larda da iscilik malesef rezalet.

    su da bir gercekkki artik dogru duzgun test diye bir sey yapmiyorlar. bunlarla yasamayi ogreniyoruz. Tepki gostermek desen olmusuz koyun :) bu saatten sonra bizden bi halt olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoNSuZ.MaVi -- 28 Aralık 2019; 7:23:37 >




  • mfeker89 kullanıcısına yanıt
    Ben gittim 180 bin dediler. Başlarım 180ine dedim bu ne lan ne gidişi gidiş ne izolasyonu izolasyon dedim bastım gittim forda.
    ford bana 165 dedi ama dahada berbat.
    sonra skodaya gittim 2017 da 168 bine pazarlık ettigim araç 2 katı olmuş neredeyse sonra dedim reno iyidir megan alayım.
    Bir gittim ulan bu ne rezillik araba leş gibi plastik kokuyor taş gibi sert plastikten yapılmış. satıcı birde premium diyip 175 fiyat çekiyor.
    Hayda yine en iyisi civic geldi dön pazarlık yap 165 e bağladım sonra ulan buna 165 verilirmi dedim gittim 2011 e 200 aldım sanroof yok, panaromik cam tavan yok ama airmatic koltuk ısıtma soğutma ve civcivin en az 2 katı izolasyon var sıfır değil ama olsun en azından arabaya biniyorum diyorum.
    Belki arkadaşda yazarken böyle düşünmüştür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuabuabu -- 28 Aralık 2019; 12:53:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

    Bir VW kullanıcısı olarak ben abartılacak bir şey göremedim... Aracın size sunmayı taahhüt ettiği şeylerde eksik var mı ona bakın bence güvenlik, konfor, işlevsellik vs... Varsın bagajda halı olmasın ne kadar elzem ki..

    Her malı da gereksiz kötülemeye gerek yok...

    Şahsen benim honda araçlarda tek sevmediğim kısmı uzay mekiği gibi tasarımları, içi boş, kof bir görüntü veren, fazladan şişirilmiş karoseri... Dolu dolu kip bir duruş sunmuyor olması, ve bunun da bana itici gelmesi.. Bana hitap etmeyen honda tasarımlarına bir başkası aşık olabilir saygı duyarım...

    Bunun dışında bu kadar da yerden yere vurulacak bir araba olduğunu düşünmüyorum... Ya da benim arabam hondayı döver modunda da değilim, ama forum bu açıdan ikiye bölünmüş ne yazık ki... Hondacılar ve Vagçılar durmadan sataşma halinde...
    VW’de de böyle saçma sapan hatalar olduğu için insanların körü körüne savunması normal.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • fabrika kapama kararı aldı işçi nasil motive olsun. bilmemkaç yere iş başvurusu yapmış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir yanlışı düzelterek başlayalım:
    Bu araçlara verdiğiniz paranin yarisindan fazlasi vergi .
    Yanı araba 200 bin lira da işçilik böyle hede höde gibi safsataları bir geçin. Elin Avrupalısinda bu arabaya kimler biniyor ona bakmak lazım ki hicbir elit insan tutup da orada civic vs almaz
    Bir diğer mevzu arkadaşım sen bu arabayı alırken geçici olarak kör muydun ?
    Niye bakmadın orasına burasına?
    Sonuç olarak boş baslik bos konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3K1X

    Lexus,İnfiniti,Acura dan bir habersiniz sanırım.Ayrıca daha önce Vvtli celica,mr2 Spyder sahibi olmuş birisi oldum.2000 model araçlarda dahil mercekli farlar,elektronik klima vs. kendi yılının ötesinde bir çok donanım vardı.Araçlarımda yüklüydü.10 binlerce kilometre kullanıp bir kere dahi gık dediklerini hatırlamıyorum.Ayrıca şuan da Mercedes kullanıyorum.Türkiye'de Lexus bu kadar kupon olmasa dakika düşünmem direk Lexus'a geçiş yaparım...

    Alıntıları Göster
    Türkiye'de kupon olan arabalar hakkında konuşmuyoruz. Civic'ten bahsediyorum. Civic ile MR2 Spyder'ın ne alakası var? Celica dediğin araba Corolla zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 28 Aralık 2019; 9:32:31 >




  • ***RAMMSTEIN*** kullanıcısına yanıt
    Bence dsg problemi çokta saçma sapan değil, tsi motorların benzin gibi yağ yakmasıda saçma sapan değil. Herşeyde olduğu gibi kötünün iyisi diye seçim yapmak zorunda kalıyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cseyfe

    sorun hondada degil anlayin artik

    sorun hicbir hatasina, servisine, yanlisina toz kondurmayan, cansiparane savunan sahiplerinde
    Sorun sende farkında değilsin.. Herkes aracını savunur..Şimdi sana; BMW sahibi olacaksan BMW ustasınıda koca yapacaksın desem ne dersin?.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EndlessPowerr

    Geçen ay arkadaşa Honda bakmak için Honda bayisindeydik. Adamın dediği şuydu satış yapan elemani bu , Honda fabrikasını ziyaret ettim son kontrol dışında kötü durumda fabrika çekilecekleri için sanırım. Ama aracın fiyatına göre sunduğu şeyler ve motor şanzıman sorunsuzlugu aracı çok sattiriyor.Oradaki satıcı bunu dedi düşünün siz daha objektif biri olsa neler söyleyecek.
    Hondadan oldum olası hiç azetmem. En kötü alman arabasının kalitesi bile japon araçlarından daha iyi Japonları sattiran şey donanım, başka da bir numaraları yok. Hele Hondada dış saç kalitesi sıfır. Son kasa Civic üst tavanına dokununca içine çöküyor.Gidin birinin tavanına hafifçe bastırın görün. Sanki sanayide kaynak atılmış saç gibi duruyor. O gerilim o kalite hissi sıfır. Bazı embesiller aracı koruyan o değil diyor eyvallah da en ufak dokunuşta içine çöküyor o saç. O kadar para verince insan biraz mühendislik biraz profesyonellik bekler. Honda motor yapıp satsın general motors gibi. İş bütün bir araca gelince dökülüyor
    Allah akıl fikir versin gerçekten zor anlıyorum sizi.. Hondadan nefret edip honda bakmaya gitmek..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-FC7AB336F

    Türkiye'de kupon olan arabalar hakkında konuşmuyoruz. Civic'ten bahsediyorum. Civic ile MR2 Spyder'ın ne alakası var? Celica dediğin araba Corolla zaten.

    Alıntıları Göster
    Celica mı Corolla Yapmayın...
    Corolla,Civic gibi araçlar C segmenti,mümkün olduğunca sorunsuz,a noktasından b noktasına en ekonomik şekilde seyehat etmek için üretilmiş araçlar.Bu araçtan premium kalite beklemek bence mantıksızlık.Tahmin edeyim golf,Leon gibi araçları örnek vereceksiniz.10 sene içerisinde zaten şanzıman, turbo vs. gibi parçalara harcadığınız para ile bir Corolla nın 1.5 katını buluyor herhangi bir golfün veya leonun fiyatı.Firma stratejileri tamamen farklı.Siz tutupta üretim amacı farklı olan b-c segmenti araçları göz önünde bulundurup,dünyada marka değeri en büyük olan Toyota ya veyahutta hondaya nasıl çöp dersiniz?

    Buda sizin Corolla dediğiniz benim eski celicam
    Sıfır civic ve işçilik...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 28 Aralık 2019; 11:8:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konudan alakasız, çok guzel araçmış, hastaydım bunlara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatherGascoigne

    Konudan alakasız, çok guzel araçmış, hastaydım bunlara
    Bende hastaydım hocam 25 bin TL gibi bir piyasası vardı geçen sene.Alıp 5-6 ay hevesimi attım.Tabi Türkiye de bir çoğumuz için hayal maalesef...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu tamamen amacı dışına çıktı sidik yarışına döndü. Eleştirimiz Civicin kaba işçiliği ince ve narin boya kaporta aksamı iken sen ben yarışına döndü.
    Burada oturup yazsak her araç için bir sürü zaafiyet yazarız buna premium markalar dahil. Honda nın karşısında oturup WV övmenin alemi nedir zaten adamların malı ortada iyi yanıylada kötü yanıylada.
  • Geçen ay araç almak için piyasayı araştırmaya başladım. Yeni kasa Civicler çok hoşuma gidiyordu ve direk bunu alırım diyordum kendi kendime. Shoowrooma gidip aracın içine oturduğumda iç işçilikteki özensizlik, sizin de paylaştığınız gibi kapıların sanki 2 ayrı aracın birleştirilmesi gibi duran kaynak yerleri ve malzemedeki kalitesizlik sebebiyle test sürüşü bile yapmadan çıktım. Ardından corolla bakmak için toyotaya gittim, CHR hbryd alıp çıktım :)
    Civic'i dışarıdan görünce insanda muazzam bir araba hissi uyandırıyor ama içinde aynı oranda kalite hissini veremiyor maalesef.
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Hondanın sağlamlına lafım yok ama. Son kasa animelerden çıkmış gibi. Gereksiz süslü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekilas T kullanıcısına yanıt
    hatayi eksigi savunan fanatiktir. malinin kolesidir.

    nokta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cseyfe -- 28 Aralık 2019; 13:3:16 >
  • Hocam bu araçlardan çok şey bekliyorsunuz. Normalde ederi 30 40 bin TL bu araçların. Türkiye ekonomisinin geldiği durum fahiş vergiler gözü doymayan firmalar vs hak ettiğinin 5 6 katı paralar veriliyor maalesef. Yurt dışında adam bu aracı 200-300 euro taksitle alıyor. Benim de 2016 Seat Leon um var onda da boyada özellikle saçmalıklar mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cseyfe

    hatayi eksigi savunan fanatiktir. malinin kolesidir.

    nokta
    Aynen. Sanki Honda CEO'sunun oğlu gibi savunuyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.