Şimdi Ara

sıfır aracın altındaki lastikler 2005 üretimi =SS GELDİ= (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
7.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arka cama büyük puntolarla-büyük harflerle durumu yazdırıp, arkası caddeye bakacak şekilde,bayinin önüne parket
    ufak bir ayrıntı olarak görünse de pas geçilmemeli.. hatta çaktırmadan showroomdaki diğer araçlara , mümkünse aynı kasa doblo varsa ona da bakmak lazım
  • birisi bana açıklayabilir mi 5105 nedir? goodyearın üretim tarihi o şekilde yazıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: röpteşambır

fiat ın da günahını aldınız :)))

hakkını helal et fiat
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

sikayetvar.com'a mutlaka yazın, değiştirilmezse yasal yollardan hakkımı arayacağım iade edeceğim falan deyin, bayiye de söyleyin bunları efendi efendi değiştirmek zorundalar

Kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

sikayetvar.com'a mutlaka yazın, değiştirilmezse yasal yollardan hakkımı arayacağım iade edeceğim falan deyin, bayiye de söyleyin bunları efendi efendi değiştirmek zorundalar

Kesinlikle.

arkadaş sanırım tarihi yanlış okumuş, sorun yok, 2011'in 43. haftasında üretilmiş (daha ne olsun)
  • quote:

quote:

quote:

Kesinlikle.

arkadaş sanırım tarihi yanlış okumuş, sorun yok, 2011'in 43. haftasında üretilmiş (daha ne olsun)

Harbimi

Fiatın Günahını Aldık Allah Affetsin

• quote:

quote:

quote:

Kesinlikle.

eğer tarihi doğru okuduysam fiatın benden çekeceği var

tarihi yanlış okudysam problem yok

• ilginç bir durum sorun bayiye hocam
  • ohaaaaaaaaaaaaaaaa

rezillik.

bana yapsalar ayıplı mal diye değişim talep ederim.

yuh ya bu kadarda olmaz.nasıl bir ticari ahlak var bunlarda anlaşılır şey değil.

çağır gazetecileri falan şenlik olsun basına demeç vermek falan gerekirse yardımcı olurum .kesin bayinin işidir bu.fabrikadan bu şekilde çıktıysa çok ayıp.

dot tarihi yanında hiç harf olmaz ben hiç bi lastikte görmedim .sadece hafta ve yılı yazar.umarım yanılıyorumdur.

sıfır aracın altındaki lastikler 2005 üretimi =SS GELDİ=

burdan almışlardır belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 15 Aralık 2011; 0:10:42 >

• Millet hakkaten aptallaşmış.

Ne fotografa bakıyor ne yorumları okuyor.

Hemen Fiat dandik demek yerine fotografa baksaydınız lastiğin daha birkaç haftalık olduğunu anlardınız.
  • Fiat böyle şeyler yapmaz yahu.Koskoca İtalyanlar 5-6 yıllık lastiğe mi kaldı?Tofaş,Lada vs. gibi markalar bile böyle birşey yapmamıştır tarih boyunca...
  • tüh boşuna şaşırdım ben de
  • Ortalığı ayağa kaldırdın Sinoplu..
  • forumun kalitesi ne hallere düşmüş..hey gidi günler hey...9 yıl oldu neredeyse..üzülüyorum şu hallere.. Allah aşkına ne garip insanlarsınız ya okumadan yazıp duruyorsunuz, ayıptır kardeşim, chat mi yapıyoruz burada? Dinlemeden konuşmuş şu 2 sayfada yazanların yarısı..Yazık..
  • Eğer lastik gerçekten eski olsa idi; bu durumda yine 'Fiat' ı eleştirmenizin hiç bir akıllıca yanı yoktu. Çünkü eğer lastik gerçekten 5 yıllık olsa idi; bunda Fiat'ın değil, bayinin parmağı olurdu...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eau Rouge aan Raidillon

problem yaratacak birşey gibi gelmedi bana

sonuçta sıfır lastik

lastiğin ne olduğu hakkında bilginiz var mı? hani otomobil lastiğinden bahsediliyor, don lastiğinden değil

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

Yerinizde olsam aldığım bayiye gider bir güzel söverim.5 yıllık lastik ne demek.Lastikçi en fazla 1.5 yıl beklemiş lastiği al oda en fazla demişti.Sen sıfır araba alıyorsun 2005 üretimi yani sen bu lastikle o tarihten beri gezdiğini varsay.Lastiklerin km ömrü olduğu gibi yıl ömrüde var.

sinoptaki bayiden alsaydım dediğinizi yapardım ama istanbuldan aldım anca telefonda bi güzel söverim

''doblo aldık yakıtından memnunuz'' başlıklı yazınızda aracı 28000'e sinoptan aldığınızı söylememiş miydiniz ben mi yanlış hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikrijohn33

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

Yerinizde olsam aldığım bayiye gider bir güzel söverim.5 yıllık lastik ne demek.Lastikçi en fazla 1.5 yıl beklemiş lastiği al oda en fazla demişti.Sen sıfır araba alıyorsun 2005 üretimi yani sen bu lastikle o tarihten beri gezdiğini varsay.Lastiklerin km ömrü olduğu gibi yıl ömrüde var.

sinoptaki bayiden alsaydım dediğinizi yapardım ama istanbuldan aldım anca telefonda bi güzel söverim

''doblo aldık yakıtından memnunuz'' başlıklı yazınızda aracı 28000'e sinoptan aldığınızı söylememiş miydiniz ben mi yanlış hatırlıyorum

sinopta yaşıyoruz sinoptaki bayi bize 30500 fiyat verdiği için aracı istanbuldan aldık açtığım konuyu inceleyebilirsiniz

• Vurun Fiata!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

quote:

Rahat olun, eminim, 2011 43. hafta, gönlünüzce rahat rahat binebilirsiniz

yarın lastikciye gitmeden içim rahat etmeyecek

kesinlikle 2011 43. hafta aynı soruyu arabamı alırken bayiye yöneltmiştim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.