Şimdi Ara

Sıfır Araç Yıkamadan Sonra Boyası Attı ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
7.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır peugeot 208 aldım arabayı yıkadım su öyle aman aman tazikli değildi normal herkesin kullandığı yerde arabayı yıkadım bi çektim kenara arabada 3 noktada boya atmış.
    Aptal gibi yaptırmadım seramik kaplama vs bu olayda ne yapılır bayilik bi durum varmı ?
    Sıfır arabaya gidip boya sürdürecez şimdi tamam çok küçük detaylar ama 1 haftalık arabada ben arabayı yıkadıktan sonra böyle bişey yaşıyosam 5 ayda herhalde araba kırmızıdan beyaza döner
    Çok sinirim bozuldu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• PSA grubunda kaporta boya sıkıntısı olduğu gün gibi aşikar. Bir sürü konusu var, sizin aldığınız aracın aynısı Tarcanlarda videoya konu oldu. Ayrıca alım sırasında konu da açtınız, Polo öneren kişilere demediğinizi bırakmadınız. Sizinki bile bile lades oldu. Geçmiş olsun. Ya uzun bir servis, genel merkez, mahkeme serüveni yaşarsınız ya da satar kurtulursunuz.
    Geçmiş olsun hocam, ama şaşırdım mı, hayır.. PSA olduğunu konuya tıklamadan direk anlamıştım..

Boyaları berbat maalesef. Komple şeffaf kaplama yapılabilir ama 3 4 sene soymak icap ederse boyasi da jilatinle birlikte gelir mi bilmiyorum....

Mahkeme süreci uzadıkça uzar, ya boyle sevin ya da satın kurtulun eğer takıntılıysanız
    hocam yine alacak olsam yine 208 alırım 208 polodan iyi bir araç gider rötüş yapar seramik kaplama yapıştırır geçerim bunun için mahkemeyle vs uğraşmam
    Sadece bu kadar dandik metalik boya nasıl olur onu anlamadım ve akıl almak için yazdım burada çok bilgili insanlarda var
    Araçta boya attı diye satıp polomu alacam
    Avrupada en çok satan b ve 2020 car of the year olan araçtan bahsediyorsun şaka mısınız abi
    polo 208 den iyi bir araç olmadığı için gittim daha fazla paraya 208 aldım
    Araçta boya atması oldu diye araç polodan kötü mü oluyor götürür bayiye kapattırırım noktaları.
    Sorduğum şey çözüm ne olabilir o

Boyasının döküleceğini bilseydiniz 208 almazdınız bence bunu kabullenin.

Sıfır araba almışsınız mağdur olmuşsunuz fakat kendinize yediremediğiniz için 208 övüyorsunuz.

Şaka gibi olan tek şey sıfır arabanın boyasının pul pul dökülmesi.

Maalesef Türkiye piyasasında bir aracın boyası dökülüyorsa segmentinin en kötüsüdür.

2020 car of the year BOYASI DOKÜLEN 208 aracınızla mutluluklar.

• Resmen rezillik.

• Geçmiş olsun hocam, ama şaşırdım mı, hayır.. PSA olduğunu konuya tıklamadan direk anlamıştım..

Boyaları berbat maalesef. Komple şeffaf kaplama yapılabilir ama 3 4 sene soymak icap ederse boyasi da jilatinle birlikte gelir mi bilmiyorum....

Mahkeme süreci uzadıkça uzar, ya boyle sevin ya da satın kurtulun eğer takıntılıysanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 21 Şubat 2022; 22:44:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PSA grubunda kaporta boya sıkıntısı olduğu gün gibi aşikar. Bir sürü konusu var, sizin aldığınız aracın aynısı Tarcanlarda videoya konu oldu. Ayrıca alım sırasında konu da açtınız, Polo öneren kişilere demediğinizi bırakmadınız. Sizinki bile bile lades oldu. Geçmiş olsun. Ya uzun bir servis, genel merkez, mahkeme serüveni yaşarsınız ya da satar kurtulursunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün konusu açılmıştı. Benzer bir durum Honda araçta da yaşanmış. Mağdur tarcanlardan rapor almış. Boyanızı kontrol ettirin. Kabuk gibi soyulacak şekilde boya hatası varsa erkenden önlem almakta fayda var.

Orijinalden alıntı: Konnegeer27

PSA grubunda kaporta boya sıkıntısı olduğu gün gibi aşikar. Bir sürü konusu var, sizin aldığınız aracın aynısı Tarcanlarda videoya konu oldu. Ayrıca alım sırasında konu da açtınız, Polo öneren kişilere demediğinizi bırakmadınız. Sizinki bile bile lades oldu. Geçmiş olsun. Ya uzun bir servis, genel merkez, mahkeme serüveni yaşarsınız ya da satar kurtulursunuz.
    hocam yine alacak olsam yine 208 alırım 208 polodan iyi bir araç gider rötüş yapar seramik kaplama yapıştırır geçerim bunun için mahkemeyle vs uğraşmam
    Sadece bu kadar dandik metalik boya nasıl olur onu anlamadım ve akıl almak için yazdım burada çok bilgili insanlarda var
    Araçta boya attı diye satıp polomu alacam

Orijinalden alıntı: Guest-5A1BF912D

Bugün konusu açılmıştı. Benzer bir durum Honda araçta da yaşanmış. Mağdur tarcanlardan rapor almış. Boyanızı kontrol ettirin. Kabuk gibi soyulacak şekilde boya hatası varsa erkenden önlem almakta fayda var.
    Hocam bence gayet net şekilde belli aşırı dandik ve ince boya atılmış kafamda şöyle bir çözüm var
    Gidip rötüş attırıp seramik kaplama yaptırsam çözüm olurmu ?

Bu arada sizin durumunuzda seramik kaplama bir çözüm olmayacaktır. Tek çözümü PPF kaplama ancak ilerde sökülürken o boyayı kaldırma riski çok yüksek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Golf mü 308 mi

Forum ortamında insanlar başkasının malına birşey olunca sevinir gibi, oh der gibi hallere giriyorlar. Kusursuz araç yok.

öteki konuda olan tarcanlar videosunu izleyin derim. Sizin araçla benzer bir hata var gibi. Sami bey’ in bu olaylarla ilgili tahmini astarın Problemli olması. O Japon grubunda oluyor demiş ancak sizin araçtakide benzeri gibi. fikir verir.

olmadı arayıp kendisine sorun. Aracımda böyle bir problem var deyin. Seramik vs kurtarır mı diye ona sorun.

şahsi fikrim boyada hata varsa ne yapsanız kurtarmaz. Zamanla atacaktır. Seramik sandığınız gibi süper etkili birşey değil. Kalıcılığı 3-5 aylık bir cila gibi. 1 sene geçmeden kalıcılığını anca yapan ve garanti veren usta görebiliyor.

kaplama yapsanız çıkartırken boyayı söker.

• Seramik kaplamanın çok fayda edeceğini düşünmüyorum sonuçta temeli sakat. Şeffaf kaplatsanız kaplama eskidiğinde sökerken boyayı komple sökebilir sıkıntılı durum. Bir sonraki araç yıkamanızda video çekin boyanın kalkma durumu varsa elinizde delil olur dava açarsınız. Sıfır araçta bu oluyorsa 3-4 sene sonra boya eskimeye başlayınca neler olur allah bilir. Boya sorunu opel araçlarda da vardı illa fransız olması gerekmiyor gerçi şimdi psa grubunda kalite iyice düşmüştür. Polo donanım fakiri filan ama hiç değilse boyası sağlam.

• "hocam yine alacak olsam yine 208 alırım" şeklinde yorum yapan konu sahibine diyecek hiçbir lafım yok.

PSA'cı arkadaşlar konuya gelmemiş büyük ihtimal VAG DSG konularında EAT övmekle meşguller.

• Eğer makineyi çarpma vb. durum olmadığından eminseniz önce servise gidin, işlemle ilgili kayıt açtırmaya dikkat edin, sözlü bakıp göndermesinler. Kullanıcı hatası derseler bir de iyi ekspertize gidin, araç bir haftalık iken bu sorunun olduğunu raporlamış olun. Bugün işlem yaptırmasanız bile ileride kusur büyürse ve iş hukuki sürece giderse elinizde delil olur.

Boya kalitesi fransız-japon-alman fark etmeksizin çok markada düşük artık. Yabancılar kusur varsa serviste bedava boyatıp geçiyor, bizde iş karışıyor.

Orijinalden alıntı: emres37

"hocam yine alacak olsam yine 208 alırım" şeklinde yorum yapan konu sahibine diyecek hiçbir lafım yok.

PSA'cı arkadaşlar konuya gelmemiş büyük ihtimal VAG DSG konularında EAT övmekle meşguller.

Avrupada en çok satan b ve 2020 car of the year olan araçtan bahsediyorsun şaka mısınız abi
    polo 208 den iyi bir araç olmadığı için gittim daha fazla paraya 208 aldım
    Araçta boya atması oldu diye araç polodan kötü mü oluyor götürür bayiye kapattırırım noktaları.
    Sorduğum şey çözüm ne olabilir o

• Eski kasa 208 de boya isinden sikinti yasayan forumdan birileri vardi. Psa nin uretiminde bi sikinti oldugu asikar. Opel dahil tum grupta sorun var. Gerci opel boya konusunda bas sabikaliydi zaten :)

Soruna gelince caresi rotus bunun. Boyatmaya falan kalkma sakin ufacik sey icin. Bu arada servis buyuk ihtimalle bedavaya boyamayi kabul edecektir

Hocam madem aldığın mala toz kondurmayacaksın neden konu açtın ki, bu tarz yorumların geleceği aşikar. PSA kaporta boya yapmayı öğrenmemeye kararlı sanırım. Yamuk 508 tavanları,tavan boyası atan C5AC ler, boyası atan 208ler... Maşallah sabıkasız araba yok

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.