< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (6582. sayfa)

-
-
Tamam o zaman Rte gitti Zte geldi sorunlar mı çözülecek sanıyorsunuz ? Rte bu ülkenin devleti demek değildir.Dediğiniz gibi sadece hükümettir devleti yönetiyor.Bu devletin sahibi ne kurucusu nede en büyük hükümdarıdır.
Sorun burada devletin sadece denetimsizliği ama denetim yapsa da arka kapıyı dolananlar olduğu sürece bu sorun düzelmez.Devleti suçlamak çok basit sevmek zordur.Neyse konu dışı yorum yapmak istemiyorum :)
-
Leon style 1.0 manuel 231 bin ay sonu teslim Bursa doğuş oto . Yarın zam gelecek. Liste fiyatları güncellenıyor denildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıngsmannnnn -- 17 Haziran 2021; 21:58:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Equal-Tamam o zaman Rte gitti Zte geldi sorunlar mı çözülecek sanıyorsunuz ? Rte bu ülkenin devleti demek değildir.Dediğiniz gibi sadece hükümettir devleti yönetiyor.Bu devletin sahibi ne kurucusu nede en büyük hükümdarıdır.
Sorun burada devletin sadece denetimsizliği ama denetim yapsa da arka kapıyı dolananlar olduğu sürece bu sorun düzelmez.Devleti suçlamak çok basit sevmek zordur.Neyse konu dışı yorum yapmak istemiyorum :)
RTE giderse kısa bir süre rahatlama olur sonra yine aynı ...
Yanlız RTE de son yıllarda çok yanlış işler yapıyor bu da bir gerçek.
Sorunun temel kaynağı insanlardır.
Büyük çoğunluklu dürüst olmayan menfaatçi üçkağıtçı bir topluluğun içinden çekip çıkartacağın yöneticilerden iyi yönetim bekleyemezsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Toyota kaya izmit kocaeli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: S1000XRRTE giderse kısa bir süre rahatlama olur sonra yine aynı ...
Yanlız RTE de son yıllarda çok yanlış işler yapıyor bu da bir gerçek.
Sorunun temel kaynağı insanlardır.
Büyük çoğunluklu dürüst olmayan menfaatçi üçkağıtçı bir topluluğun içinden çekip çıkartacağın yöneticilerden iyi yönetim bekleyemezsiniz.
Alıntıları GösterKuralların herkes için eşit işletildiği yerde bir kişinin ağzına kimse bakmaz.
Yıllarca hükümet kurulamayan ülkeler var , mis gibi tüm sistemleri işliyor.
85 milyon akıllı insanın olduğu bir yerde yönetmek, ortak paydada yönetilmek zor değil.
Kuralına uygun iş yaparsan yatırım da gelir, iş de gelir, döviz de gelir. Sonra araçlardaki verginin düşmesi mucize olmaz.
Cari açığı kapatmak için polisiye tedbirler alıp diş macununa bile ötv getirirsen böyle muhtaç kalırsın.
3-4 ay sonra %50 ötv skalasında araç kalmayacak, utanç listesi resmen.
-
O bahsettiğiniz ülkelerin insanları dürüst olduğu için olmasın sakın.
Unutmayın kanunları da insanlar yapıyor.
Dürüst insanlar adam gibi kanun yapar.
Şimdi gözlerinizi kapatın ve kendinizi 5 dk yurtdışı Bir ülkeye gitmişsiniz gibi düşünün .
Araba elektronik vs...
Eminim nefes aldığınızı, Türkiye de nasıl bir eziyet olduğunu hissedeceksiniz
Zaten satılamayan araca yukarı yönlü fiyat güncellemesi yapsalar nolacak, kime satacaklarını zannediyolar bu arabaları? Satışa çıkalı aylar oldu daha ilk kez bugün trafikte gördüm bu aracı.
-
Demokrat insanlar başa gelirse iyi yönetim beklenir. Sizin yazdığınızın abi tamam iktidar çalıyor ama muhalefette gelse onlar da çalacak diyen kahvehanedeki adamın dediğinden farkı yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gerçek demokrat insanlar seçilmek istiyor mu aday oluyor mu ki ?
Veya aday olsa toplum onları seçer mi sanıyorsunuz.
Adam diyecek ki
- kaçak yapı yapmışsın yıkıcam.
- devlet arazisine girmişsin ceza kesicem.
- devleti dolandırmışsın malını haczedicem .
Bu daha uzar gider.
Çoğunluğu ahlaken çökmüş kanunusuz bir topluluğa tüm bunları yapacağını vaad eden adamı seçerler mi sence ?
Benzinli, 2021 model
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKECHECK -- 17 Haziran 2021; 22:59:30 > -
Vallahi konuda fiyatlar, fiyat teklifleri gayet de paylaşılıyor. Fiyat yok boş muhabbet diyenler herhalde 2018’de yetkiyi veren kitleden oldukları için güçlerine gidiyor döviz kuru falan konuşulması.
Malın fiyatı doğrudan döviz kurlarına endeksli bir tarafınızı da yırtsanız konuşulacak bunlar. Tabi bu ekonomik enkazın sorumluları da arada zikredilecek kusura bakmayın.
Euro 10.40 olmuş
1 Temmuz zamlarıma hazır olalım
Daha faiz düşecek diyorlar o zaman 11 lira olur herhalde euro
Araba almak her geçen gün daha bir zorlaşıyor
Malesef satılmayan araca zam yapılıyor . Piyasa çok enteresan . Satılmazsa fiyatı aynı kalacağını düşünüp büyük yanılgıya düştüm. Fr leon satılmıyor üst dilimde iki defa zam yedi. Alınabilecek araç kalmadı.
Hala ileriyi göremiyorsunuz. Araç fiyatları artmaya devam edecek. Kaçınılmaz son. Talep düşecek. Sonrasında 80 ler gibi ülkeye sınırlı sayıda siparişle araba gelecek. Araba firmaları sırasıyla ülkeden çekilir. Yerli arabaları bolca görebiliriz. 80 lerdeki senaryo kısacası. Yazın yediğin hurmalar kışın ... tırmalar. Bol keseden olmayan parayı harcarsan olacağı bu. Hiç bir şey tesadüf değildir. her şeyin bir döngüsü ve prensibi vardır. Alabiliyorken ihtiyacı olanlar alsınlar. Ucuzlamak mı artık hayal. İşin kötü yanı olay stagflasyona gidiyor yani artan enflasyon ama olmayan talep.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kator -- 17 Haziran 2021; 23:35:13 > -
20 yıllık sürücüyüm. bu yorumu her yıl en az 3 kere düzenli olarak duyarım.
filolar, galeriler, bayiler, kiralama şirketleri bile kendi arasında top çevirse ayda 40-50 bin satış olur.
binici minici de kalmadı zaten piyasada.
ekimden beri faiz oranları %20 civarında olduğu için fiyatlar özellikle ikinci elde 7-8 aydır artmıyor. piyasa kilitlenmeye başlarsa hükümet geçen seneki gibi faiz düşürür.
bu sene düşmese bile 2022'de faiz büyük ihtimal düşer.
parası araba almaya yetmeyen kardeşler, 10 yıl önce 'teneke clio'ya 20 bin lira verecek kadar keriz değilim. kerizler alsın. ben taksiye binerim' diyordu.
şimdi 'fiyatlar seve seve mecbur düşecek. 200 bine teneke clio'ya veren enayidir. ben kurnazım minibüse biniyorum' diyorlar.
2 seneye kalmaz 'yerli teneke clio'ya sırf dolu diye yarım milyon lira veren saftır. ben araba kiraladım 1 ay. sonra otobüse bineceğim. avanak değilim, süper zekalıyım.' demeye başlarlar.
en son doğru yolu bulup bisiklet alırlar.
tavsiyem ucuz kampanyalı sıfır araç bulurlarsa fırsatı kaçırmayıp alsınlar, sonra kulaklarının üstüne yatsınlar.
ya da 20 yıldır olduğu gibi her zamdan sonra ' devlet ithal araçları serbest bırakacakmış. 2.000 euroya bmw'ye bineceğiz. kesin bilgi yayalım' yazıp birbirlerini eğlendirirler.
sıfır otm. turbo clio bakıyorum arkadaşlar. sce değil tce olan 90-100 beygirlik modelden.
fiyat alan var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnr -- 17 Haziran 2021; 23:52:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hükümet değil merkez Bankası faiz düşürebilir.
Gerçi TR de aynı şey.
Tüm dünyada faizler artıyor.
Düşürmek kolay değil .
Zaten faiz düşerse fiyatlar daha da yukarı gider.
Geçmişte hep böyle olmuştur.
8.80 e bir kac sanıye cıktı. 10 gun duraydı orada o zaman haklı olurdunuz. hep ısınıze gelen yonuyle yazıyorsunuz. ne aldınız 400 de kaldı da 500 olan araba 700 oldu cok merak ettım. Sanırım o yuzden bu kadar kızgınsınız. sureklı fıyatlar yukselıyor dıyenlere kızıyorsunuz hep balon dıyorsunuz ama balon sısıyor.
-
Toyota Kaya İzmit Kocaeli, 7 yıl garanti, arka park sensörü ve istenen bir metalik boya dahil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 18 Haziran 2021; 0:10:33 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X