Şimdi Ara

SIFIR ARAÇLAR -FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2026 (21635. sayfa)

19 Kayıtlı Üye (10 Mobil) ve 123 Misafir (14 Mobil) - 118 Masaüstü24 Mobil2 iOS
5 sn
432.707
Cevap
6.924
Favori
76.196.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1351 oy
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş
    Çünkü aracın orijinal navigasyonu; anlık trafik durumu, hava durumu, rakım, rüzgâr gibi bilgilerle aracın tüm tüketim ve sürüş verilerini eşleştirip gideceğiniz yere ne kadar şarj harcayacağınız bilgisini veriyor, gerekirse rota üzerine şarj istasyonu ekliyor. Elektrikli araçlar için çok önemli bir nokta.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yıl sonuna kadar 1000 adet verilecekmiş sahipleri bellidir şimdiden yani yok hükmünde....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: bukimyahu

evet ankara o fiyatları verdi bana da ama yeni araçlar gelecek vs dedi felan filan

Evet hocam O zaman doğru hatırlamışım birde bana cuma kampanyalar belli olacak dediler bende Ankara'dan sormuştum

Orijinalden alıntı: sercanguven

2019 116d yi satıp 1 milyon 0 faiz krediden dolayı t10f almak mı mantıklı olur yoksa golf ü 21xx fiyatlara düşük faizli krediyle (1m alınabiliyor ticari) bu mu mantıklı olur? 2.elde golf üzmez diye düşünüyorum ama 0 faiz de cazip geliyor. Sizce tercih ne olmalı 2.el değeri de önemli benim için?
    Açık ara Golf. Dizelden benzine de geçmiş olursunuz.

• Selamlar arkadaşlar,

Araç arayışımı 3008 allure ile sonlandırdım. Artık bakmaktan gına geldi bir de zaman dardı bu hafta almam gerekiyordu. Önceki aracımda yine pejoydu açıkçası ben hicbir sorun yaşamadım. Allah utandırmasın yine yaşamam umarım. Geçiş aracı olacak benim icin bir sene kadar biner satarım premium a geçerim dedim. Bütçe meselesi nedeniyle daha fazla veremezdim ki biraz da denk geldi aldım. Cam tavanlı 2026 3008 allure 2500 e denk geldi. Her zamanki gibi aslında 2400 ama 100k opsiyon diyerek kitliyorlar elden. Birkac bayii sordum ayni mevzu..

Kampanyalı her bayii de bu araçlardan 1-2 tane varmış, (allure business degil) düz allure + elektrikli bagaj takılacak. Kasko ordan yaparsam da seramik on cam filmi paspas vırt zirt hediye ederiz dediler..

Basamak taktırdım öncekinde yoktu pişman olmuştum bu sefer basamak istedim.

Bu hafta 2570-2590 gibi fiyatlardan satılacakmis, geçen aydan stok gelen araçlardan kampanyalı veriyorlarmış. Hikaye böyle.. %90 ötv ile 2400 lere yakın gelio aslinda ama yazdığım gibi 100k opsiyon elden kitliyorlar, kitlemeyeni görmedim henüz. Bu hafta bu kampanyalilar hariç 2590 lardan fiyat vereceklermiş..

Elimden geldiğince bildiğimi yazdim, Allah herkesin gönlüne göre versin. Kazasız belasız sürüşler arkadaşlar

• saitates kullanıcısına yanıt

A Better Route Planner + OBD 2 BLE kombosu daha iyi değil mi?

Mesela Mercedes Google Maps kullandığı için muazzam
    çalılıyor sistem. Volvo içinde aynı diye biliyorum. Ama Hyundai harita ve trafik sağlayıcısı Tomtom sanırım, ülkemizde nasıl bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 5 Ağustos 2026; 22:56:23 >
  • GrizzlyBear kullanıcısına yanıt
    Bu aracın sıfırı ile 1 yaşında olani arasinda 300 civari fark oluşmuş bana bi tık fazla geliyor
    Hayirli olsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiang -- 5 Ağustos 2026; 22:56:15 >
  • NumberOneMercury kullanıcısına yanıt
    Hangi araç o hocam merak ettim ?
    Bu fiyata alınmaz zaten golf HB işi bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakolat -- 5 Ağustos 2026; 23:1:6 >
  • taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    Sorsan elektrikli araç. Akülü arabaya döndürdüler iyice. Eskiden “içten yanmalılardan çok donanım farkı var” diyorlardı ki öyleydi. İyice zıvanadan çıktılar bir de yüzde 55e çıkacakmış güya oldu canım ülkede sadece togg satacak sanırım diğerleri kepenk kapatıp gitsin

• saitates kullanıcısına yanıt

nedeni , küçük batarya da düşük güçlü motor kullanıp menzili uzatmaya çalışıyorlar

3008 ler çok satış yaptı ondan mi ikinci el bu kampanya döneminde sıkıntı mi bilemiyorum sebebini farkın. Tanıdık arkadas olan bayiileri de aradim daha düşük business olmayan allure fiyatı yoktu açıkçası son 3-4 günde. Çok kelepir rakam degil ama kötü rakam da degil diyerek aldim artik. Hangi araca baksam zaten bir iki ay önce kendi icinde daha düşük fiyatlar gördüm forumda, bu kendi icinde son aylara biraz yakin geldi diye düşünerek aldım. Umarım üzmez..

V2L aparatını vermiyor ama araçta v2L var. Aparat 3-4 bin tl ye satılıyor zaten.

Bu millet ilkokul terk tahsilli bile olsa araba işlerinde getiri-götürü hesabını çok iyi yapar

Bu araç para kazandırmamış. Hatta zarar ettirmiş sonucta

Hicbir alsatçı / düz vatandaş / yatırımcı bu senaryoları görüp bugün 2144 den golf e saldırayım demez artık.

Faiz + altın + konut da işine bakar

Bayilere saldırılar 5 yıl önceydi . Bitti o işler

Merhaba, şu an i20 1.4 MPI kullanıyorum ve Tucson'a geçmeyi düşünüyorum. Sonuçta ikisi de aynı motoru kullanıyor, sadece Tucson 180 beygir. Sizce aracın hantallığını hisseder miyim, yoksa i20'den geçtiğim için bana farklı mı gelir?

Ayrıca, "hantallık" derken tam olarak neyi kastediyorsunuz? Kalkış performansı mı, ara hızlanmalar mı, yoksa genel sürüş hissi mi?

• arkadaşalar eşimin şoförlüğünü yapacağı bir araba almak istiyorum fakat öyle çok bir bütçemiz yok en fazla 250.000 tl bandına çıkabiliyoruz arabayı eşim kullanacağı için küçük hatchback bir araba bakıyoruz biliyorum 250 bin çok bir para değil bir kaç ay sonra hem çalışıp hem okuyacak gitme ihtimali olan okullarda en az 45dk 1 saat falan bu süreçte evden okula götürecek bir iki gezdirecek ayağımızı yerden kesecek bir araba bakıyoruz şuanlık bulabildiğim opel corsa 1.3 ler var ama kimileri iyi diyor kimileri kötü bu arada eşimde bende çok fazla arabadan anlamayız ama ben en azından genel tamirat işlerini yapabilirim bu süreçte fikre ihtiyacım var ne yapabilirim ne yapmalıyım şimdiden teşekkür ederim

• Ppf de duran 2400 civarı bir para var. Şu an fena kazandırmıyor ama sürekli de tedirginlik yaşıyorum. Aslında bir aracımız var, bize de yeterli ama bu parayı değerlendirebileceğim sıfır araç bakıyorum. Bir üst dilime geçmesi muhtemel bir araç alsam çok mu mantıksız olur. Mini’ye yetişemedik, şimdi aklımda volvo ex30 var ama araç var mı, doğru tercih olur mu bilemedim. Zaten çok da seçeneğim yok üst dilim için sanırım. Golf de mantıklı gibi sanki ama değer kazanır mı emin olamadım. Alternatif araç önerisi verebilecek var mı?

İyi de içten yanmamalılar cari açıgı yukseltiyor. Dolayısıyla enflasyon da yukseliyor. Bir de bu yonu var işin. Tabii hukumetin eminim ki zerre umrunda olmayan ama aslında cok onemli olan bir de cevre boyutu var işin. Tek sebep bu değil ama böyle umursamamaya devam ederse(k), 5-10 yıl sonra yazları 50 derece sıcakta oturacagımız, müthiş bir kıtlık ve su sıkıntısı olacagını artık kör göz bile görüyordur!

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.