Şimdi Ara

SIFIR ARAÇLAR -FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2026 (21633. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 57 Misafir (18 Mobil) - 46 Masaüstü23 Mobil2 iOS
5 sn
432.702
Cevap
6.924
Favori
76.196.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1351 oy
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #3
Giriş

Çok teşekkür ederim 🤝

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Volkswagen düzmece kampanyalarına devam ediyor. Ülkedeki ekonomik daralma ve nakit sıkıntısının artması göz önünde bulundurulduğunda ortada indirim falan olmadığı anlaşılıyor. 116 beygirlik Golf Life paket 2025 sonunda 39.000 Euro'ya satılmıştı, hala 39.000 Euro'ya satılmaya çalışılıyor. Euro bazında ucuzlamış olsaydı gerçek bir indirimden söz edilebilirdi.

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Memnun kaldıysan gerisi hikayeSIFIR ARAÇLAR -FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2026 

Birini alt dilim birini üst dilimden verince oluyor sanırım 2900.

Ekonomi iyi iken 50 bin eurodan veriyordu. Gayet stabil bence dibi o bedava niye versin zaten yarisi devletin oldugu dusunursen 19 bin euroya veriyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İoniq 6 Advance 63 KW - 2.482.000 ₺
    İoniq 6 Progressive 84 KW - 3.725.000 ₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 5 Ağustos 2026; 19:6:49 >
  • okirgil O kullanıcısına yanıt
    Ibiza fiyatı iyi gibi geldi, teşekkürler

Valla dostum rakipleri daha donanımlı ve performanslı araçları daha ucuza satarken bu fiyatın dip olduğunu sana düşündüren nedir merak ediyorum ayrıca 150 beygir neyse de 116 beygirlik araca 50 bin Euro kim ne zaman vermiş de satılmış bilemiyorum ama veren olduysa dahi 50'den 39'a inen fiyatın son 9 aylık süreçte 36 bin civarına inmiş olmasını beklerdim açıkçası...

Beklediğimiz gibi. Alt donanım kasa tipi uygun olanlar için alim fırsatı (kişisel görüşümdür) sınırlı stok olacak, yakın zamanda o da üste zıplar muhtmelen. Üst donanım fiyatı da bu teoriyi desteklemiş. 3.2 mio olur baz donanım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 5 Ağustos 2026; 19:18:8 >
  • ChemtraiLs kullanıcısına yanıt
    Hocam nacizane ,soğuk hava yoguşur aşagı çöker ,koltuk altından arka tarafa tekrar soguk havanın yükselmesi mümkün degil ,zaten bu sebepten arka menfezler var .Kalabalık bir yolculuk yapmışsınız hava oldukca sıcak ,motor dizel ve cok iyi sogutuyordur eminim ama yine de ön arka ısı farkı kesinlikle olmuştur ,belki akşamüstü saatlerinde yolculugunuz oldu ise dikkat cekmemiş olabilir ..

• ASJV06 A kullanıcısına yanıt

Arada bir gittiğim Ş.Altinsoy Hyundai de bir st ye “neden ioniq 5 in dvr paketini hiç koymuyorsunuz showroom’a, bu 3 milyonluğu alan var mı?” dedim. Tabi var, diğeri yok ki koyalım yok satıyor araç kalmadı dedi. “O zaman neden çok satanlar listesinde görmüyoruz?” Diyemedim tabi. “Kaçtan veriyorsunuz” dedim, en son 2.490 a verdik agustos fiyatı böyle dedi. Sizi de arayıp uygun fiyat teklif etmişler. Hyundai’nin ne yaptığını anlayamadım. Nasip olursa bu ay bir yerden kampanya duyarsam alacağım. En çok Torres evx içimize sindi ama o da kampanya yapacak gibi durmuyordu.

kötü fiyat. bide sınırlı sayıymış galiba. 1000 adet oda eş dost akraba cogu. eylül %55'e girecek deniyor. üst paketin fiyatı ayrı komik. bu fiyatlardan bayide ındırım olmazsa komedi.

alt pakette 360 yok kocaman araba eşşek kadar ist gibi park sorunu olan yerler için eziyet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha yasin arıcı -- 5 Ağustos 2026; 19:44:34 >
    8 ayda %7-8 prim enflasyona/dövize/emtia vb gibi getirilere kıyasla avantajlı bir durum diye anlıyorum. Nakitten ziyade malda kalmak isteyenler için mantıklı, tabi kronik problemi yoksa. Yakın zamanda etsi larda pil taraflı tahrik hatası ve dsg sıkıntılarından çokça bahsediliyordu, bu seride düzelmiş midir bakmak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 5 Ağustos 2026; 19:48:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorceres S kullanıcısına yanıt
    Torres evx üretiminin neredeyse tamamıni TR de satıyor ondan olabilir mi :)

Neden millet olarak bir modelin en çok satan olması gibi garip bir beklentimiz var :)) öyle olsaydı 100 tane model satılıyor olmaz Dı değil mi ülkemizde, aylık 1000 adet satamayan kapatıp giderdi..

Biz çok biliyoruz ama bu satıcılar işi bilmiyor, öyle dün fabrika açıp otomobil üretmeye bugün de satmaya başladılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 5 Ağustos 2026; 19:54:36 >
  • taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt

Yav 1000 adeti 3 ayda zor satar ne akrabası eşi dostu. Eski kasaları hala eritemediler, Ioniq6 bu araç

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.