|
Çok teşekkür ederim 🤝 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

SORMA_NEDEN
,
cars36
,
d@rkwalker
,
barikko
,
SORMA_NEDEN
,
kasat
,
Zvjezdan
,
Hazan
,
fearlestorm
,
levothekid
,
Zvjezdan
,
masterap
Daha Az
23 Mobil,
2 iOS
Popüler Konular listesinde
|
Çok teşekkür ederim 🤝 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Volkswagen düzmece kampanyalarına devam ediyor. Ülkedeki ekonomik daralma ve nakit sıkıntısının artması göz önünde bulundurulduğunda ortada indirim falan olmadığı anlaşılıyor. 116 beygirlik Golf Life paket 2025 sonunda 39.000 Euro'ya satılmıştı, hala 39.000 Euro'ya satılmaya çalışılıyor. Euro bazında ucuzlamış olsaydı gerçek bir indirimden söz edilebilirdi. |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 5 Ağustos 2026; 19:6:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Valla dostum rakipleri daha donanımlı ve performanslı araçları daha ucuza satarken bu fiyatın dip olduğunu sana düşündüren nedir merak ediyorum ayrıca 150 beygir neyse de 116 beygirlik araca 50 bin Euro kim ne zaman vermiş de satılmış bilemiyorum ama veren olduysa dahi 50'den 39'a inen fiyatın son 9 aylık süreçte 36 bin civarına inmiş olmasını beklerdim açıkçası... |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 5 Ağustos 2026; 19:18:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Arada bir gittiğim Ş.Altinsoy Hyundai de bir st ye “neden ioniq 5 in dvr paketini hiç koymuyorsunuz showroom’a, bu 3 milyonluğu alan var mı?” dedim. Tabi var, diğeri yok ki koyalım yok satıyor araç kalmadı dedi. “O zaman neden çok satanlar listesinde görmüyoruz?” Diyemedim tabi. “Kaçtan veriyorsunuz” dedim, en son 2.490 a verdik agustos fiyatı böyle dedi. Sizi de arayıp uygun fiyat teklif etmişler. Hyundai’nin ne yaptığını anlayamadım. Nasip olursa bu ay bir yerden kampanya duyarsam alacağım. En çok Torres evx içimize sindi ama o da kampanya yapacak gibi durmuyordu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
kötü fiyat. bide sınırlı sayıymış galiba. 1000 adet oda eş dost akraba cogu. eylül %55'e girecek deniyor. üst paketin fiyatı ayrı komik. bu fiyatlardan bayide ındırım olmazsa komedi. alt pakette 360 yok kocaman araba eşşek kadar ist gibi park sorunu olan yerler için eziyet. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha yasin arıcı -- 5 Ağustos 2026; 19:44:34 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 5 Ağustos 2026; 19:48:2 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 5 Ağustos 2026; 19:54:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Yav 1000 adeti 3 ayda zor satar ne akrabası eşi dostu. Eski kasaları hala eritemediler, Ioniq6 bu araç < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|