Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (19071. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: psp Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 97 Misafir (20 Mobil) - 78 Masaüstü20 Mobil
5 sn
381.723
Cevap
6.379
Favori
66.028.797
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1266 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş

Bence yanlış bakıyorsunuz...

Elektrikli araç ile kronik arıza çıkarmasın diye sürekli arabanın üzerine düşmek aynı şey değil.

• ozandedebek kullanıcısına yanıt

Extreme'e konfor paketi eklersen geliyor elektrikli el freni

• seneskilic kullanıcısına yanıt

Hocam siz hep alt segmentlerine bakıyorsunuz sanırım, Style paketlerden itibaren birçok modelde otomatik el freni ve alcantara koltuk geliyor.

Sizin takıldığınız detayın sebebi PSA grubunda sadece 2 paket geliyor ve Allure paket "en boş" olarak görülüyor.

VW 'de ise 3 paket geldiği için siz sert plastik ve sert koltuk olarak görüyorsunuz. Aynı mantıkla Life paketler TR'ye hiç gelmese Style'dan başlasa paketler aynı mantık olacak.

Neyse ben elimden geldiği kadar objektif şekilde değerlendirmeye calıstım ancak sizin PSA grubuna karşı olan sevginizi bildiğimden daha fazla uzatmayacağım.

• IntoTheStorm kullanıcısına yanıt
    aynen fiyat iyi artıyor sandero için değermi tartışılır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Merhaba, 2017 kullandım, evet uzun yolda 7-9 arası, şehir içinde 10-12 arasını görebilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Evet hocam kronik arıza ile elektrik tüketimi ve sarj sürelerini düşünmek aynı şey değil.

Ancak yakın zamanda Almanya'da Peugeot elektrikli kullandım ve neden elektrikli araç almak istemediğimi bir kez daha gördüm. Verimlilik anlamında Tesla'nın çok gerisinde ( ki buna siz bile itiraz edemezsiniz sanırım )

Ayrıca araç kullanırken sürekli bir gözümün sarj oranında olması ve klima açsam mı açmasam mı acaba diye düşünürken, hız sınırı olmayan yollarda 90-110 ile giderken anladım bana uygun olmadığını.

Yani siz kronik arızalardan uzak durmak istiyor olabilirsiniz ama ben 1.2 Puretech motor veya Dsg'nin arızasına katlanmaya razıyım şu yaşadıklarımı tekrar yaşamaktansa.

• SiRDmG kullanıcısına yanıt

Elektrikli aracı şehir içinde sessiz ve ekonomik olarak kullanma + kalabalık alanlarda (avm) sana özel park yeri olması + %10 ötv (şimdi %25) ile araç sahibi olma...

Eğer sürekli şehir içerisindeyseniz ve kendinize ait eviniz de varsa elektrikli araç müthiş bir detay

• SiRDmG kullanıcısına yanıt

PSA sevgisi değil aslında ben bütçeme göre maksimum özellikleri sunan aracı almaya çalışıyorum. Son 2 yıldır PSA buna imkan tanıyor, bir ara BYD aklımı çeldi. Nakitim olsaydı o an 230E kampanyasını kaçırmak istemezdim yine nakit bütçem olsa Mini Countryman 1940'lık aracı kaçırmak istemezdim.

Dediğim gibi ben elimdeki parayla ne kadar çok köfte alabilirim onun peşindeyim.

Kesinlikle haklısınız ama şehir dışı elimizi kolumuzu bağlıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eksiksizajans kullanıcısına yanıt

Elektrikli araç ikinci araba olur ancak hocam...

Şu aşamada şehirlerarasında yoruyor biraz.

Bendeki dizel ile nonstop 1000km gidiyorum :)

• mmtgs kullanıcısına yanıt
    Sıra beklenen istasyonların çoğu şehirler aradı güzergahta otaban üzeri. Emin olun sıra bekleyen dayılar ya senede 1 ya 2 kez kullanıyordur sc yi. Anlayacağınız senede 200 tl için o çile :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • trexin T kullanıcısına yanıt

Bulabilsem alıcam hocam da 3 bayiyle görüştüm çok yoğunluk var stok yok diğer paketi düşünür müsünüz isterseniz sıraya yazarız diyor

• ozandedebek kullanıcısına yanıt

1,2 1,3 olarak sıfır düşününce en mantıklısı bence.

i20, Clio, Dacia Sandero bu 3 seçenek oluyor bu tutarlarda. Ya da 200 300 daha eklenip farklı araçlar bakılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IntoTheStorm -- 5 Eylül 2025; 14:7:20 >
  • Tayronda indirim kampanya varmış ama kaç TL bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmtgs kullanıcısına yanıt

Uzun yolda ayda 4 kere şarj ? O kadar kullanan elektrikli almasın bence

• cafzafer2 C kullanıcısına yanıt

gecen ayda tiguande lıfe pakette 2700 dediler buralarda sonra gittim yok efendim gemide satılıyor kalmadı dediler.size üst donanım verelim 3400 den yok dedim. galiba milleti bayilere cekmek için yapıyorlar.ağustos satışlarına baktım ilk 40 ta bile yok tiguanSIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 

• Mr.Misterr kullanıcısına yanıt

PHEV için fiyat ayarlaması yapıyorlar gibi geliyor, Cupra Formentor PHEV'den (2300) daha ucuza gelir diye düşünüyorum.

• Tayron life için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar donanım eksiği var ama boyut olarak kampanyalı fiyatta rakibi yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofrome -- 5 Eylül 2025; 14:29:0 >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

O tabi mantıksız. Ben mesela uzun yolda fiyata bakmadan alıyorum direk. Ama şehir içinde öyle yapmıyorum hangisi ucuzsa :) Netice de elektriğin iyisi kötüsü yok sadece doldurma hızı önemli :)

• Selective0 S kullanıcısına yanıt

arayın bilgi alın, mersinli arkadaş yönlendirdi deyin. hiçbir kazancım yok, 4-5 gün önce tanıştım ben de. sadece dürüst bir st kendisi o yüzden herkese öneriyorum çünkü özellikle mersindeki nissan st'lerini gördükten sonra bu adam melek gibi kaldı yanlarında :)

SIFIR ARAÇ   DİKKAT ÖTV ORANLARI  GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.