< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ DİKKAT ÖTV ORANLARI GÜNCELLENDİ- FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18890. sayfa)

-
-
İoniq5 2024 modeller verir hocam 64 kw batarya vardı yanlis hatırlamıyorsam. Çok narin kullanimda 400km rahat verebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim bir bakayım.
Bu vw fiks yalnı fiyat artacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teslayı benden 2430 a alan kişi ertesi gün ilana koymuş arabayı. Sıfırı envanterde 2295 lira. Hadi binicidir, alamıyordur veya vakti kısıtlıdır diye düşünür anlarım da al satçı adam 2430 a Tesla alıp kaça satmayı planlıyor acaba?
Ya ben arabayı çok ucuza verdim ben salağım ya da alanlar salak.
Clio teklif alan var mı
Düşük km kronikletine bakıp alınır bence
Yok
İlan bilgisini paylaşabilir misiniz rica etsem?quote:
Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat
Teslayı benden 2430 a alan kişi ertesi gün ilana koymuş arabayı. Sıfırı envanterde 2295 lira. Hadi binicidir, alamıyordur veya vakti kısıtlıdır diye düşünür anlarım da al satçı adam 2430 a Tesla alıp kaça satmayı planlıyor acaba?
Ya ben arabayı çok ucuza verdim ben salağım ya da alanlar salak.
Geçen hafta Doğuş oto Maslak ve Esenyurtta'da vardı. Fiyatı 1890'a çıkarmışlar 1 haftada ama yok çekiyorlar. Metalik renkleri kalmış onun içinde 1910 civarı teklif veriliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Tesla ilanlarına bakın çoğu aracı 2295e koymuş ama açıklamaya detaylı bilgi için arayınız demişler :) Yani o fiyata vermeyecekler, sahibinden ilanı kaldırmasın diye sıfırindan fazla fiyat yazamiyorlar. Galeriler fazla fiyata koyabiliyor ama nasıl oluyor anlamiyorum herhalde onlara başka kural var.
Tabi bir de eski kasayı hala 2100+ den fazla satmaya çalışanlar var onlara da ayrıca hayret ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sneakersnack -- 17 Ağustos 2025; 8:33:33 >
1950-2000 civarina ioniq6 bakabilirsiniz 0 km olarak eger butceyi biraz daha zorlayabilirseniz. Sehirici 400-450 km menzil
Bayilerde Özellikle İstanbul Bayileri İçin Sıfırını da Sorup Fiyat Alın. 2023 lere Göre Bir Kaç Paket Üstteler. Sıfırlar. Eksi Yanı Beygir 145 en Düştü. 1800-1900 Arası Bulunur Diye Tahmin Ediyorum. 300 Bin Kredi İmkanıyla.
Sizi Zorlayacaksa 7 Ex veya Kız 2023 ya da 2024 Avangarde Olabilir. Avangarde Son 197( Max) Üst Paketi
Tavsiye alacağınız en son yer burası olsun. Hatta en son bile olmasın. İlla alacaksanız kim ne diyorsa tersinin makbul olduğunu düşünün…
Adamlar doğru söylüyor her ay artıyor 😃
Sürekli aynı şeyi söylüyoruz;
Bütçe?
Kriterler?
Ankara cihan clio Alpine paket 1450 tl
Bayon elite 1500 fiyat yaziyorlardi cliodan iyidir en azindan perde havayastigi var.
Merhabalar,
E-308 ile 4000km'yi doldurduk. Özellikle şehir içinde 14kwh yakıt tüketimi, iç donanımın yeterliliği ve yalıtımın güçlü olması sürüş seviyesini yukarı çıkardı.
E-308'i 1.400.000 TL'ye almıştım. ÖTV ile araç değeri üzerine 400.000 TL koydu.
Özet: Otomobil kullanımınız yoğunluklu şehiriçi ise elektrikli almayarak her gün zarar ediyorsunuz.
Dipnot: Uzun zaman sonra tekrar aranızdayım :)
-
Hocam burada fiyat paylaşımı yaptınız herkese faydalandı sağolun ama yenisi 27 Ağustos da çıkacak araca kimse o fiyatları vermez herkes yenisini bekler. Üstelik galericiler aylardır satamadıkları araçlar var sarı sitede. Bu aracın benim değerlendirmeme göre ikinci eli çok zayıf. E-308 alan uzun yıllar binmek zorunda kalır yada uyguna vermek zorunda. Yetkili bayilerde bile 2023 sıfır araçlar var. Bu araç ikinci eli olan araç olsa veya tercih edilen araç olsa 23 model sıfır araç yetkili bayide kalır mıydı? Alacalar bence buna göre değerlendirmesi gerekiyor. 27 Ağustos da yeni kasayı beklemek yenisini almak şuanda daha avantajlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X