Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18069. sayfa)

5 sn
363.169
Cevap
6.185
Favori
63.020.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1238 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş

bende bulamadım hocam, heralde kalmamış.

• seneskilic kullanıcısına yanıt

Şu an TR'de sıra olan tek araç Juniper.

• MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt

Terramar Plugin getirme plani yok.

Suanda planda olan plugin ler asagidaki gibi.

1-Tiguan Life Phev:%30

2-Passat Business Cam Tavan:%30

3-Skoda Superb Sportline PHEV : 2990 TL

4-Tayron Phev Life:%30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.AzmiCansever -- 27 Mayıs 2025; 10:5:45 >
  • Elektrik faturalarında devlet desteği artık herkese değil, harcamaya göre verilecek. Aylık 417 kWh üzeri tüketen konut aboneleri destekten çıkarıldı

Türkçesi : evde ucuza araç şarj etme işini yakın zamanda bitiriyoruz.. Bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 27 Mayıs 2025; 10:6:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AasitT kullanıcısına yanıt
    Bu kdv dahil fiyat mı?

• Geçen hafta teslim aldı bu araba bu paraya bedava

SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025
  • erhandonmez E kullanıcısına yanıt
    Hariç fiyat. Ama şirket üzerine düşündüğüm için KDV sorun olmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hharunn H kullanıcısına yanıt
    Öyle görünüyor 2.el bakacağız başka bişeyler artık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • verser V kullanıcısına yanıt

Otoban hizlarında 200 km menzil civarında veriyor. Ayrıca e-c3 2024 modeli hintli global ncap'ten 0 yıldız almış. Aracın Euro NCAP testi yok. @xyz35 yorumuna katılıyorum. Dacia Spring gibi bir araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertsdf -- 27 Mayıs 2025; 10:24:19 >
  • 2063 taigo 1500 bunlar uygun görünüyor ne dersiniz ?

SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

İx1 yüzde 10 ÖTV devam ediyor mu filoya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alfa-x kullanıcısına yanıt

Hocam bunların üzüm yemek gibi bir derdi yok.

TOGG'un siyasi saikler ile üretilmiş olmasının verdiği öfke ile saldırıyorlar araca.

Önce "İtalya'dan geliyordu", " fabrikası yoktu"; şimdi "yazılımı çöp", "zarar ediyor", "geç başlandı" vs ile vurmaya çalışıyorlar.

Tesla'yı nefes almadan yalarken, kendi ülkesinde, kendi markası ile üretilmiş bir araç bir insanı neden rahatsız eder, neden zarar vermek için algı oluşturur, bunun anlaşılır bir yanı yok.

Hastalıklı, sakat bir düşünce yapısı. Kökleri çok eskilere dayanıyor. Yazık.

• Drlaw38 D kullanıcısına yanıt

bana gelen teklif formunda %40 görünüyor.

• darkcald kullanıcısına yanıt
    C-HR ile Taigo arasında boyutsal olarak inanılmaz farklar yok. C-HR hibrit diye mi 2063 ya da daha mı yakışıklı ya da su ile mi çalışıyor?

Bir ayakkabıya bakarım bir de fiyatına. İkisini birleştirdiğimde bazen böyle anlatamadığım bir şekilde psikolojik bir f/p oluşuyor. Alt tarafı ayakkabı ve bu kadar para etmez diyorum. C-HR de öyle olmuş biraz. Tamam içi daha güzeldir desem o da değil.

Arada 550 bin farka değecek bir durum göremedim. Hele ki 2 mil bandında araba alırken çok daha seçici olmak gerekiyor artık. O bölgede çok rekabet var ve ileride çok zarar ettirebilir. Ama 1500 bandında bir VW nin pek zarar ettireceğini düşünmüyorum.

• Dr.AzmiCansever D kullanıcısına yanıt

Passat phev kaça gelir acaba?

• nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Kabul edelim ve hakkını teslim edelim. Ülkemiz Hyundai Accent gibi travma yaşamışken, TOGG hem yerli hem de iyi araba. TOGG hayata geçemeseydi, proje iptal olsa veya yarım kalsa, herkes ülkeyi hala araba üretemiyoruz diye bombardımana tutardı. Az biraz vicdan. Siyasi tarafını geçin, sadece araç özelinde bakın olaya. Siyasi duruşun çok etkiliyse almazsın olur biter.

• acquiles A kullanıcısına yanıt

Kendi açımdan mesele ucuza evden şarj etme değil.

İçten yanmalı bı araçta sıkıntılar dertler bitmiyor. Servise gitsen bı dünya para. Sanayiye gitsen araba en az 1 hafta yatıyor. Doğru düzgün tamirde edemiyorlar. Daha böyle gider. Sırf sanayiyle muhattap olmamak için ben ve benim gibi düşünen bir sürü insan bu sebepten tercih ediyor.

Filo musunuz

• taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt

Haklısınız, bu nedenle zaten E-Tron vs fiyatları sürünüyor Euro bazında. %50-60 zarar var net!

• quote:

Orijinalden alıntı: Yrs123

Ortalama 300 km menzil verirse hepey alan olur

2. ele düşünce citroen ami alternatif olarak düşünülebilir.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.