Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18064. sayfa)

5 sn
361.612
Cevap
6.163
Favori
62.794.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1237 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş

Yıllarca kanımızı sömürenler, ya dönüşüm yapıp elektrikli araç üretecekler ya da defolup gidecekler.

Dünyada da durum böyle. Kan emici koca koca markalar, fabrika kapatmaya, küçülmeye, batmaya başladı.

Adam gibi elektrikli araç yapamazsan batarsın. Bu kadar basit.

Ülkemizde ise TOGG sayesinde millet adam gibi arabalara binmeye başladı. TOGG olmasa, bu fiyatlara ne Tesla olur ne de başkası.

Kan emiciler güya elektrikli getiriyorlar. Yurt dışında satılan modellerin donanımlarını azaltıp 250-300 km menzilli, çöp bataryalı, sustalı anahtarlı, interneti ve 360 kamerası olmayan arabaları getirip bir sürü fiyata millete kakalamaya çalışıyor.

Beter olsunlar, beterin beteri olsunlar, beterin beterinin beteri olsunlar.

• ysuleymany kullanıcısına yanıt

canım bir sivrisinek iğnesini çıkarıyor diğeri sokuyor.

bizim için değişen bir şey yok yani.

sanki togg hariç, elektrikli araba üretenler satanlar babamızın oğlu biz mutlu olalım diye satıyorlar.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 26 Mayıs 2025; 18:36:48 >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

En azından Tesla, Avrupa fiyatından daha düşük satıyor. S.Gri rengi 1.866 'ya satıyor, 1.909 e satsa herkes yine kapışacak ama 43 bin lira daha düşük satıyor.,

TOGG ise kredi ile uyguna geliyor.

Bunların dışındakilerin ne olduğu belli zaten.

• mgora kullanıcısına yanıt

öncelikle ben T-Cross life tercih ettim nisan 2025 sonunda 1500k ya aldım taigo ile tcross arasında kalmıştım bende taigo crossover tarzı yerden poloya göre bir kaç santim yüksek polo dan da yaklaşık 15 cm uzun liftback tarzı bir araç araç jant ebatı life için tcross ile aynı 205.60.16, doananımlarda birebir aynı araç tcross taigodan 10 cm daha yüksek bir araç ancak 15 cm boydan kısa fakat suv tarzına daha yakın araca biniş daha rahat arkdaşların yazdığı gibi tcross bağajı 380 lt felan taiogdan küçük ancak tcross arka koltukları kayar özellikli ekstra bağaj lazım olursa çözüm kolay tcross oturuş poziyonu ve tavan yüksek taigo dediğim gibi bende daha çok liftback otomobil hissi oluşturdu tcross ise ebat olarak küçük tiguan gibi

• ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Hocam herkes almaz Batıda elektrikli araçların menzili hadii neyse belki çok zorlamaz diyelim ama iç anadolu ve doguda 500 / 600 km menziller yetersiz. En az 1000 ve üzeri olmalı. O nedenle o bölgeler benzinliden kolay kolay vazgeçmez))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19721974 -- 26 Mayıs 2025; 19:44:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 620 km menzilli Audi Q6 e-tron Türkiye'de satışa sunuldu.

10 dakikalık şarjla 255 km menzil

%10’dan %80’e dolum süresi 21 dk.

387 beygir güç

0’dan 100 km/s hız 5,9 sn.

İki versiyonla satışta: Standart SUV (6.460.382 TL) ve Sportback (6.607.780 TL)

• selcuk_3277 S kullanıcısına yanıt
    NEV psa bayisine dikkat et , araçları beklettikleri yer ormanlık olduğu icin bolca kuş pisliği lekelisinden verniği yanmış ve reçine izi olmuş araçları ,söylemeden satmaya çalışırlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • seneskilic kullanıcısına yanıt

10 tane getirdilerse demek ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt
    Aa öylemi hemen gidip alayım ))
    Bir araca 6 milyon verecek adam buralara ugramaz )

• paraya ihtiyacım olduğu için geçen aylarda g20 sattım .şimdi taigo fiyatı gözüme çarptı bi tane ayırttım 1490a hiç
    bilmediğim bir araç daha önce golf7 highline kullandım sizce mantıklı mı bu paralara ?

• chinchopachin C kullanıcısına yanıt

Golf 7'ni mumla ararsın. bu kadar kötü malzeme ve işçilik görmemişsindir daha önce ki arabalarında kardeşim...

• masterap M kullanıcısına yanıt

Klasik bayi yalanları:

Araç kalmadı. (Ulan kaç tane sattın da kalmadı?)

Yakında bir üst ÖTV dilimine girecek.

Birinin kredisi onaylanmadı, isterseniz o aracı size ayarlarız.

5 tane geldi, 4'ü satıldı.

Elimde beyaz renk kalmadı, bilmem ne renk verelim.

Yeni araçlar gelecek ama ne zaman gelecek bilemiyoruz.

Hemen karar verin, zam gelecek.

• Merhaba sizlere kadın kullanıcı olarak bir soru sormak istiyorum. Belki biraz da gülümsersiniz:)
    Türkiye’nin en soğuk illerinden birinde yaşıyorum. Şu an 2016 model Opel Astra CDTI dynamic sahibiyim, aracımı sıfır almıştım ve düzenli bakım yaptırarak bugüne kadar sorunsuz kullandım. Ancak artık 10 yaş ve 100 bin km psikolojik sınırına geldiğim (benim için sınır) için yeni bir araç almayı planlıyorum.

Aradığım araçta önceliklerim şunlar: Kesinlikle dizel ve elektrikli olmayacak, En az 2022 model, Suv ya da sedan. 8-10 yıl kullanmayı planlıyorum, Bütçem 2750 zorlarsam 3 milyon TL. Premium hissi yaşayacağım bir araç istiyorum.

Ancak eşim, bütçeyi 2 milyonda tutarak vw grubundan bir araç almamı istiyor. Bulunduğumuz şehirde servis imkanları kısıtlı. Yollar da kardan dolayı çukurlar olabiliyor. Paramızı farklı şekilde değerlendirmeyeceğiz. Sizce eşim haklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozefe -- 26 Mayıs 2025; 20:42:56 >
  • chinchopachin C kullanıcısına yanıt

Buralardaki yorumlara bakarsanız hiçbir şey aldırmazlar.

İhtiyaç ve imkan varsa alın kullanın derim.

• 19721974 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam doğu sahra çölü oldu da bizim mi haberimiz yok?
    1000km menzili ne yapacaksınız? Çöl filan mı geçilcek

Şu 1000km menzil safsatasını bırakın artık. Komik oluyorsunuz.

Doğuda yüzlerce sarj istasyonu var.

SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 26 Mayıs 2025; 20:50:30 >
  • seneskilic kullanıcısına yanıt
    E-C3te geri görüş kamerası bile yok. Ben satış başarısı yakalayabileceklerini düşünmüyorum. Bana 2023 model 208imi bile değiştirmeyi düşündürmüyorsa nasıl satacak bu araba

• elcas kullanıcısına yanıt

Kesinlikle devamlılığı yok. Çok tartışmanın manası da yok. Elektrikli araç akıllı telefona çok benziyor. Yazılım en önemli konu. Yazılımını vestel yapıyor.

6 ay önce vestel qled tv aldım. Yazılım çöp görüntü de çöp. 15 sene önce aldığım samsung 10 basar her konuda özellikle görüntü konusunda. Tv deki yazılım o kadar kötü ki tv izlemeyi geç kanal değiştirmek bile işkence. Hayır alt segmentte değil çok yeni çıkmış ve fiyatıda ucuzda değil.

Velhasılı kelam togg t10x gerçekten güzel araba ama yazılım herşeyin içine ediyor. Almanlar, fransızlar, japonlar hatra güney koreliler bile yazılım olayından dolayı çok mesafelilerdi bu elektrikli işine. Eninde sonunda togg ya satılacak yada reklam ürünü olarak kalacak. Yoksa vestel gibi batar giderler

• BoorMan B kullanıcısına yanıt
    Meselenin sarj yeri olmasi oldugunu zannetmiyorum 200 km de bir sarja takma gerekliligi.

• Mr Thoth kullanıcısına yanıt

Hocam mesele bunlar değil. Yazılım yazılım yazılım. Buna arge ayırmak istemiyorlar zira rakiplerinin argesi bile firmayı ve içindekileri alır. Ne güzel mb den örnek vermişiniz. Asırlık firmalar bile ne yapacağını şaşırmış durumdalar. Mesela alman = mekaniktir dünya onları ağzı açık izler. Mekanize azaltılıp silikon vadisi devreye girerse yıldızıda yetmiyor işte. Markalara laf atmak çok basit tüketici için haklılık payıda var ama kazın ayağı öyle değil. Ölçek bazında üretim yapacak ve yazılımını kendi üretecek bir çinliler birde americalılar var. Bu zamana kadar sanayi topuna sadece savunmada giren yankiler müthiş borçlarından dolayı sanırım başkalarının pastasınada sektörel olarak saldırıyorlar. Abd çin ekonomik savaşının değişik yansımasını biz ülkemizde görüyoruz bu yüzden. Biraz ciddi olurlarsa ki ciddiler kazanan yankiler olur. Yankiler kazandığı sürece ister togg batsın veya satılsın o teslalar düşük ötv den gelecek.

• BoorMan B kullanıcısına yanıt
    Şarj istasyonu olması sırunu tam olarak çözmüyor atıyorum 1 depo benzin adamı bir hafta götürüyorsa aynı km de elektrikli menzili 500 km olan bir araç bence o sogukta 2 gün bile götürmez hatta arabayı bile çalıştıramayabilir. Kısaca sık sık şarj istasyonuna gidip 25 dk kadar arabasının şarj olmasını beklemek zorunda kalır. Buda gün geçtikce bıkkınlık verir.Şarj bitmesin diye arabada soguktan donar ama ısıtıyı bile açmaz durum bu hâle bile gelir))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulturkusu -- 26 Mayıs 2025; 21:18:38 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.