Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (18055. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Nevzat.Yildiz , ysnsln , ysnsln Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 39 Misafir (4 Mobil) - 37 Masaüstü5 Mobil
5 sn
361.595
Cevap
6.162
Favori
62.789.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1236 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş
  • Galiba 1.500'e kadar elektrikli araçlarda en mantıklı olan BYD Dolphin...

• seneskilic kullanıcısına yanıt
    Byd leri inceledim adamlar bir aks kolu koymus elinle kirabilirsin gibi sanki malzeme kalitesi aşiri kotu bu elektrikli araclarim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • apollonx kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış baktınız galiba. C3 Aircross Max pakette çoğu mevcut yazdıklarınızın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tirabzonli kullanıcısına yanıt

Aynen yanlış bakmışım, Max işaretli sanıyordum You paketmiş. Ona göre güncelleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollonx -- 25 Mayıs 2025; 22:47:26 >
  • Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt
    Aynı plaka ile alabilir. Noterde devir alırken plaka değişmeyecek diye belirtirseniz aynı plaka kalır.

• Kim ne derse desin Frontera'dan sonra bu fiyatlar elektrikli araç piyasasında büyük kırılma yaratır. Psikolojik eşikleri kırıyor adamlar.

Yine "hayalet" araç Tesla fanboyları üşüşür ama Stellantis kartları yeniden dağıtıyor.

SIFIR ARAÇ  - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025

Ön edit: Evet 44kW ne var? Bu fiyata 800 km menzil mi sunacak adam sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihilist76 -- 25 Mayıs 2025; 22:57:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Elektrikli alımacaksa 1500e togg alınır, 2 tane doplhin çıkar içinden.

• nihilist76 kullanıcısına yanıt

Aynen aynen. Fransızlar kartları yeniden dağıtıyor, insan bunu söylerken biraz utanır. Önceki sayfada hangi özelliklerinin olmadığını paylaşmış bir arkadaş. Bu işlerden anlamayan insanlar sizin gibilerin paylaşımlarından etkilenip de iş yapmaz umarım.

• alprklt A kullanıcısına yanıt

Teiefonda sormakla olmuyor ..!

Bayide Şu otomobili beğendim ve şu kadar naktim var olursa hemen paranız hazır derseniz teklifinizi genelde kabul ediyorlar.

Peşin para ile her şey oluyor.

Başkası başka teklifle gelse onudada kabul edebiliyorlar.

• apollonx kullanıcısına yanıt

mevcutta c3 ac feel(beğenilmeyen en boş paket) kullanıcısı olarak yorumlayayım:

C3 Aircross You paketi eksikler ;

- Sunroof yok > mevcut arabamda yok. araba ferah zaten, aramadım da.

- Ön park sensörü yok > mevcut arabamda önü bırak, arka park sensörü ve kamera da yoktu, sonradan taktırdım. arkada yeni kasalarda varmış

- Isı Pompası yok > mevcut aracımda yok, batarya yok zaten  

- Kör nokta yok > bende de yok

- Kararan dikiz aynası yok >o da yok

- Kablosuz şarj yok> yok, hatta bence olmaması arayacağım bir özellik olur. kablosuz şarj bataryayı yiyor ve yavaş

- Isıtmalı koltuk vb. zaten yok > hiç ihtiyaç duymadım

- Ön sis farı yok > aracımda bulunmamakta.

mevcut aracımda kablosuz carplay yok mesela, bunda var. kasa büyümüş, ufak da olsa hybrid motor gelmiş. elektrikli park freni gelmiş, klasik tip vites gitmiş. kol dayama gelmiş. doğru fiyatlandırma ile benim gibi kullancıların aklını çelebilir. ben arabada süper lüks arayan, marka fanatiği olan biri de değilim. aracımın konforundan oldukça memnunum aslında, değişmesem de olur. 1600 fazla, 1500 altına 1450'ler civarına inerse anca düşünebilirim belki. nev citroene gelmişti bu hafta içine bindim, alıcı gözüyle de baktım. bence yeterli bir araç, sadece doğru fiyatlandırmaya ihtiyacı var. 1600 olunca insan psikolojik olarak temiz 2. el qq bakası geliyor şartları zorlayıp. şu yorum güldürdü ama

"Bu işlerden anlamayan insanlar sizin gibilerin paylaşımlarından etkilenip de iş yapmaz umarım."

aa forumda x kişisi araba övmüş hemen almalıyım diyen biri varsa, yaptıkları kendi sorumluluğundadır. foruma kalınsa piyasada alınacak araç kalmıyor, her markanın kendine has sorunları, eğer sorunları yoksa fiyatlandırmada sıkıntıları var. bir araba bir de laptop konularına göz gezdirince başıma ağrılar giriyor iki dk bakıp kaçıyorum, herkes her modelden şikayetçi olabiliyor.

Küçük sınıf elektriklide, en mantıklı fiyat performans hala Byd Dolphin

42kw bataryalı, 113bg fronteranın 1.3m olduğu yerde,

60kw batarya 204bg güç ile full donanımlı dolphin lider bana göre.

Bayiler indirim yapıyor, taksitle kredi kartı ile de araç veriyorlar.

• qwertsdf Q kullanıcısına yanıt

Ben evden şarj ediyorum. MG4 var. 11 kWh/100 km ortalama ile gidiyorum. Evden şarj 3.5 TL/kwh. Yani 100 km yi 40 TL ye gidiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: akenatons

Katılıyorum. Hafta sonu yunanistan dedeağaç’a dizel kugayla gidip geldim. Dönüşte ayrıca keşan’a uğradım. Toplamda 600 km yol yaptım. Yarım deponun biraz üzerinde mazot harcadım.

Geçenlerde togg uzun menzille viyana’ya giden bir YouTuber‘ın videosunu izlemiştim. Çok fazla mola vermiş ve her defasında en az 3-4 defa şarj almama sorunuyla uğraşmıştı.

O videonun altındaki bir yoruma çok gülmüştüm . Yorum aynen şöyleydi:

“ Osmanlı ordusu Viyana’yı kuşatmaya giderken bu kadar mola vermemişti”.

😃😃😃

Sözün özü uzun yolculuklarda elektrikli otomobiller gerçekten herkese göre değil. En azından bugünün teknolojileri ile.

osmanlı örneği çok iyiymiş :)

• Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt

Aynı plakayla alabiliyor.

Şehir içi için mükemmel fiyat , 10 ÖTV ile olması gereken , en ucuz A sınıfından 400 bin daha ucuz

• end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt

Etkilenecek bir durum yok, herkesin okuma yazması var ve ihtiyaçlarını da biliyorsa karar vermesi kolay. Ben sadece paketlerde olmayanları yazmışım, siz ise o bende yok, bu bende yok diyip kişiselleştirmişsiniz. Ne yapalım sizde yoksa? Sizin işinize yaramıyorsa olmasa da olur mu diyelim?

• Bu e c3 Hindistan Tata platformu diyorlar. Yurtdışı incelemenin birinde Çin malı ling long lastikler vardı üzerinde, ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: hamucera

5 dk önce Halit Bolkan paylaştı

Şehir içinde işyeri, market, haftasonu vs. gayet iş görür bir araç ve fiyat gayet rekabetçi olmuş. Elbette kullanıcı yorumlarını dinlemek lazım. Yazılımı ile ilgili sorunlar konuşuluyor.

Togg önerenler var, arada neredeyse 400 bin fark var elmayla armut karıştırmayın el insaf.

Herkes donanım meraklısı olmak zorunda değil ayrıca, şehir dışına 40 yılda bir çıkan adam zaten bununla çıkmaz. Uçağa biner ya da araç kiralar. Hayatı şehirde geçen insanlar için gayet yeterli tabi şarj olayına müsait bir müstakil ya da apartman da şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 26 Mayıs 2025; 0:24:46 >

korosyon pas boya kabarmalı gelmemiştir inş. milleti perişan etmişler önceki araçlarda

1500 dolphine vereceğime 150k daha ekler 24 model 5-10 bon km de eski kasa tesla alırdım

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.