Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17285. sayfa)

5 sn
347.236
Cevap
5.935
Favori
60.117.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1195 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş

• thecrowly T kullanıcısına yanıt
    Hocam konu karismasin. Oyle bir sozum yok zaten. Sifir alinip “devasa” zararina satilan arac deniyor. Daha gecen ay ayni aracin sifiri bundan ucuzdu. Bu anlamda yaziyorum. Sosyal medya zirvalamasi bunlar.

Araba asla yatirim degildir. Bindigi araci satip yenisini alip kullanan kisiye yatirimci mi diyecegiz zaten. Altin degil, hisse degil…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alaska Yolcusu kullanıcısına yanıt

countryman elektrik için sıra yok, sipariş veriyorsunuz araba öyle üretilmeye başlanıyor. elde stokta araç yok.

• Mr Thoth kullanıcısına yanıt

Üretim sırası oluyor hocam o da :) şubat ayı için teslimat mayısa sarkmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

ben aralık 20si gibi sipariş verdim, 10 gün önce teslim aldım. 2ayı buldu bizim. grupta bazılarının 3 ay bazılarının 1 ay sürdü teslimatı.

• bluemoon kullanıcısına yanıt

ÖTV muafiyetine rağmen FIAT Volkswagen'in arkasından kurtulamamış gözüküyor. Muafiyet en çok Toyota'nın işine yaramış, yaramaya da devam edecektir diye düşünüyorum.

• bluemoon kullanıcısına yanıt

geçen sene şubata göre göre renault, fiat, opel, cherry, skoda, dacia ve citroen de büyük düşüş var. Tesla iyi satmış, byd de iyi satmış kimsenin protesto ettiği yok gibi, TOGG kredi desteği düşünüldüğünde başarılı mı tartışılır.

• SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Hocam bak yalan dolan degil net veri. Ac bak ilanlara. Biz bir hafta arac baktik. Yok oyle ucuza tesla filan. Bir tane 1860’a ilan bulduk. Adam sadece mesajla ulasim istemis. Ayni gun verilen ilana iki gun ulasamadik. Bende zaten tesla var. Ortagima aldik dun. 2022 320i satip (3.17M) bunu aldi. 4 ortakta 3 tesla, 1 de togg var. Ilk alanimiz togg aldi.

Keske dussun fiyatlar. Hepimiz daha ucuza binelim. Herkes gonlundekine binsin. Hayir yani burada kime faydasi var yukselen arac fiyatlarinin?

Cok basit. Benim aracim ucuzlasin. Yenisine daha ucuza binerim.

• elektriklilerde SUV lara büyük ilgi var. ioniq5'in boşaltılması kia ev6 nın satışlarını artırmış diye düşünüyorum. boş haliyle bile ioniq5 yine 101 tane satmış. ioniq6 ise listedeki %10 ötvye giren tek sedan olmasına rağmen eqe kadar bile satamamış.

Hyundai baya başarısız gözüküyor elektrikli satışlarında. ioniq5 uzun menzili 1924tlye getirip satmadıkları sürece bu tablo artıya dönmez hyundai tarafında.

countryman ise listedeki premiumlar arasında en fazla satan araç olmuş. ex40 %10a girse rakip olabilir ancak %40ta kaldıgı icin niş bir satışta kalıyor, countryman'i de premium tarafta rakipsiz bırakıyor.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 4 Mart 2025; 10:17:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Tabi ki iyi sanziman 2 senedir kullaniliyor zaten hayirli olsun gule gule kullanin ancak ;

Yeni Peugeot 3008 ve C5 aircross 'larda soeun var sanzumanla ilgili..Cogu demeyeyim de hatiri sayilir sekilde Garantiden Sanzumani degisen var ancak bu deger kaybi olarak sorun teskil etmez malum Dsg'den fazla sanzuman degisen yoktur..

Aracta kararsizlik, 1. Vitese gecmeme, yada 2. Vitese gecmeme, yol ortasinda bundan sebep kalmalar falan var..

Fransa'dan yeni yazilim geldi ve bu sanzuman yazilimi icin araclar geri cagirildi..Sanzumani zarar gorenleri kurtaramadilar direk yeni yazilimli sanzuman taktilar.

Zarar gormeyenler yazilimla kurtardilar ve sorunsuz su an gibi...

Sizin Arac yuksek ihtimal yeni yazilimla gelecek sanzuman olarak..Bunun Teyidini alirsaniz iyi olur...

5 sene 75.000 Km full garanti uzatma 17.000 Tl bilginiz olsun..3+2 : 75.000 Km..

şamzıman için yazıklarınız EAT8 mi? hiç duymadım. tama otomatikte kararsızlık, yolda kalma.

• ukubat U kullanıcısına yanıt

2024 model mi Hocam?

• alprklt A kullanıcısına yanıt

ÇİN harici Dolphin ucuza satılan bir araç degil.

Donanımlar farklı, paket secenekleri var, bizde de bazı donanımları paketler adı altında satmış olsa,

%10 ÖTV+%20 KDVye rağmen 1099 gibi bi fiyatla sunulabilirdi.

Çoğu AB ülkesinde vergi %19-22 arasında değişiyor, biz de en alt ÖTV dilimindeki elektrikli araçların bile vergi yükü %32ye tekabül ediyor.

Örneğin BYD Dolphin, Almanyada tek renk seçeneği ile 33bin Euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 4 Mart 2025; 10:31:34 >
  • Xedos. kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam bişey demiyorum. son günlerde çok video izledim, 2 tane videoya denk geldim, sahipleri isyan etmiş çok değer kaybetti diye. aldıkları zamanki benzer fiyatlı içten yanmalıların şuanda çok daha yüksek fiyattan ikinci elde alıcı bulduğunu söyleyerek isyan etmişlerdi ondan öyle yazdım hatta onlardan birinin kullandığı tabiri aynen yazmıştım, yoksa ben de konunun uzmanı olduğumu iddia etmiyorum. konu başlığının kapsamından dışa çıkmamak için ben burda sonlandırayım. iyi günler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Göral - Konya Yolu

408 Allure: 1670 - 180 kredi

408 GT: 1980 - 200 kredi

Ek olarak ilk kasko ve sigortaya 15 indirim

---

Ankara ABC

408 Allure - 1625 - 180 kredi

408 GT 1955 - 200 kredi

• Mr Thoth kullanıcısına yanıt

Benim siramda gelmis memnunmusunuz ?

• DeBeers34 D kullanıcısına yanıt

Evet 2024. Bu yakıt pahalılığında alınacak en mantıklı araç. Donanım çok iyi, 6 yıl garanti var. Alıcaz kısmetse.

• Carsever kullanıcısına yanıt
    Aynı “vergi” dedim. Bir de orta doğu ülkelerindeki fiyatlarına bakın. 33 bin euro ise avrupada vergili fiyatı bizde teşvikli fiyatıyla aynı. Avrupa’da Çin’e uygulanan ek vergiyi biliyorsunuzdur umarım.

• Byd satışlarda zirveden zirveye koşacağız diyordu. Tutmadı galiba

Kim alır denen ev3 geçmiş.. Forumda kim alır denilen ile çok satılır denilen modeller hiç tutmuyor nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 4 Mart 2025; 10:55:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • elcas kullanıcısına yanıt
    Edsc6 dan bahsediyorlar 1.2 136hp ile gelen çift kavrama sanziman.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.