Standart bir SUV 2 gün idare edebiliyor sanırım. Saat başı 1-2 lt yakıt yakıyordu. Yanlış da hatırlıyor olabilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17286. sayfa)

-
-
allure paket (cam tavanlı) için Şubat ayında 1920 civarı sattık ama bu ptesi belli olur dedi st. Gebze Nazer.
-
kredi kullandırıyorlar mı ?
-
Şubat ayının sürprizi Mini Countryman.
-
Arkadaşlar togg için kasko ve trafik çok yüksek mi çıkıyor ? Togga özel mi bu durum ya da elektriklilerde böyle mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bydnin feriştahı gelse 100 bin araç satamaz hepsini geçtim suan 40 50 bin zor gibi gözüküyor.
-
Chery teşvik alıp çin vergisinden kurtulamazsa işi zor.
Tesla yeni Model Y yi %10'dan getiremezse o da adaya veda eder.
TOGG bir istikrar yakalamış gibi.
BYD'nin bu fiyata bu kadar satması bile başarı.
-
En çok satan ilk 40 model içerisine BYD hiç tam elektrikli model sokamamış. Hyundai ioniq ler de yok. Torres istikrarlı ve sessizce devam ediyor.
-
2025 model
BMW X1 xDrive25e - M Sport
3.500.000 ay sonu teslim
hocam tam olarak ne konfor sağlıyor bu araba? sabah arabayı ısıtmaktan başka birşey duymadım. şu üstüne parayla satılan özelliklere baktım, oto park desen benim arabada da var kullanmıyorum, şerit değiştirilebileceğini haber veriyormuş tam olarak benim ne işime yarayacak bu olay, şu aracı dar yerlerden çıkarmaya yarayan özellik varmış fakat bu da çok kısa mesafede kullananı çok az türkiye de, full self drive özelliği şuan türkiye de zaten yok. herkesin bahsettiği koltukların rahatsız olması, süspansiyonun sert olması ,tipi çirkin, trim sesleri, dönüş çapı, vs eleştirilen yanları ayrıca menzil, şarj vs derken başka araba kullananmamak bana abartı geliyor hocam. her zaman sizin yorumlarınızı özellikle okurum diğer arabalardan konfor anlamında neyi üstün bu arabanın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vardali -- 4 Mart 2025; 12:20:36 > -
Merhaba, bu hangi bayi?
Güncel astra fiyatı var mı 2-3 gün içerisinde arkadaşıma almayı planlıyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar şimdi ismini vermeyeyim ama citroen bayisine geldim. 2024 C3 shine paket (5bin km) aracımıza 1 Milyon TL ok dediler, C4 Max 1.2puretech (opsiyonsuz) 1.470 fiyat verdiler, 200bin/12 yada 300bin/6 ay kredi sundular. T-Cross Life paket için 1.500 fiyat almıştım.. C Sınıf Citroen mi B sınıf VW mi (hafif crossover diyorum bu araçlara ben). Nasıl diyorsunuz takas için mantık lı mı?
150bin peşin + 300bin/6 ay kredi zorlamayı düşünüyorum.
-
byd teşviğe rağmen uyguna yakın olduğundan satıyor. ama araçlarının içinde atto 3 hariç mantıklı seçenek yok. atto 3 te fiyat oalrak değil araç olarak mantıklı. isteseler 200k düşebilirler. o zaman kuyruk olur işte. 24 yılındaki hedefe bu şekilde ulaşamazlar.
-
Byd tam elektrikli çok az getiriyor o yüzden. Asıl amaçları hibrit seal u satmak. Zaten 2. Sırayı kapmış yakında 1.liğe yükselir fiyata zam yapmazsa
Byd Seal U Ev alan deneyen bilgisi olan var mıdır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam önerilen kredi 0 faiz mi? Verilen fiyat kredili fiyat mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tabii ki Citroen. Makyajlı kasa olması da güzel.
Aynen kredili fiyat , sıfır faiz
-
Ne zaman verdiniz?Şubat kampanyası idi sanırım, bu ay için yeni fiyat nedir onu merak ediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam az getirmek derken 20 tane seal 29 tane dolpin nedir bariz satamıyor aracları alanlar arızalardan ağlıyor daha 2 gün önce sarı sitede 2 milyona seal vardı güc kesintisi yaşamış araç sahibi tamir ettiremiyordu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X