Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17150. sayfa)

5 sn
344.043
Cevap
5.879
Favori
59.487.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1193 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    İkisi de alman markası olmasına ragmen, almanyada plug-in bmw 2.30e den daha ucuz olmasına rağmen plug-in Tiguanı 2 milyona getirmek yerine hala Troc Tcross vs. çakmaya çalışan VAGa da selam olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • enesaydin00 E kullanıcısına yanıt

bu aracın yıllık mtvsi içten yanmalı gibi 1.6 motor üzerinden mi yoksa elektrikli gibi 326 beygir üzerinden mi alınıyor acaba?

• BMW 2.30 önden fena gözükmüyor. Fakat arkadan Egea Cross'u anımsattı :)

Bu 2 serisinin hiç birine ısınamadım. Benim gözümde BMW bu değil..

• IsimsizTurk I kullanıcısına yanıt

Birazdan Almanyada liste fiyatından araba satılmazcılar gelir, ne hikmetse VW harici her marka ucuza satılır ama VW liste fiyatı neyse o SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 

Ha birde MPV o tipi berbatçılar ve 2.eli yokçularda sıraya girer... Tok kapı fetişlerini yazmaya gerek yok! SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 

• Donald Draper kullanıcısına yanıt

hakkaten mtv sini bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratmantc -- 18 Şubat 2025; 14:57:51 >
    6 aylık 5056 tl çıkmış

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt

Toyota corolla sadece ön balata değişimi 6.000 TL civarıydı, motor kulağı değişimi için de ayrıca 11.000 TL para istendi. (2 hafta önce)

• ogunduz06 kullanıcısına yanıt

Doğuş oto maslak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boombip kullanıcısına yanıt

Bu ay 1.7m civarı teklif alındığı yazıldı hocam forumda. Biraz zorlarsanız altını da bulursunuz. Bakmayın sarı siteye siz.

Doğuş'u ben de sıklıkla eleştiririm ama burada Borusan veya MB-koluman'ı örnek göstermek de pek doğru olmaz. Hepsi birbirinden beter bence.

MPV 2.30e özel bir durum malesef, getirsinler X1 25e'leri, EQA, EQB'leri düşük vergi diliminden, o zaman iyi örnek gösteririz bu distribütörleri.

• enesaydin00 E kullanıcısına yanıt

Bursayı aradım yalan abi bizde bu ay gelmedide hiç satılmadıda bugün bizi 200 kişi aradı dedi

• Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt

Hocam tasarım konusunda haklısınız ama daha güçsüz, aynı iç hacimli X1 25e için teklif alıyorlar, 3.2m civarı.

2.15m fiyat gerçekten inanılmaz fırsat. Alanlar keyifle kullansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Byblack58

1.9m ye honda hrv var hocam hibrit yakıt tüketimi çok ideal bi araç. hemde suv. koltuk ısıtma direksiyon ısıtma vsvs dopdolu bi araç. biraz araştırırsanız detaylı bilgileri bulabilirsiniz. 1.7m ye golf almaktansa bunu tercih ederdim ben açıkcası.

daha uygun fiyatlı olsun derseniz aynı motorla honda jazz 1.4m ile alıcısıyla buluşuyor. tam şehir içi için üretilmiş bir araç.

hatta forumda konusu da mevcut bakabilirsiniz.

honda hrv ile jazz aynı motoru kullanıyorlar. sadece beygir farkı vardı sanırım ama hibrit sistemleri birebir aynı.

https://forum.donanimhaber.com/2024-honda-jazz-hybrid-elagance-hakkinda-hersey--159312129

Honda Hr-v, Atmosferik beslemeli B segment bir araç. Bundan dolayı fiyatı çok fazla.

Elektirik performansı destekliyor demeyin lütfen. Çünkü şarj ettiğin batarya hemen bitiyor. Sonra atmosferik sağır motorla baş başa kalıyorsunuz.

Bu arada aracın tasarımı güzel. Ama bu motor ile ben olsam tercih etmem. Turbo beslemeli hybrid olsa değerlendirilebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 18 Şubat 2025; 16:31:40 >

• Rıdvoski kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

Aradım fakat life kalmamış. Style paketler 1.821 Bin TL dediler.

Türkiyede %30 ötv ile araba almak varken %80 ötv ile araba almak mantıksız.

Motoru 1,5 dolayısıyla mtv’si içten yanmalı 1,6 motorlar kadar.

• Hayırlı olsun iyi fiyat

• akenatons kullanıcısına yanıt

toyotada parça fiyatları yüksektir ama bakım fiyatları en uygun markalardan birisidir. tüm filtreler ve hibrit sistem kontrolü dahil 75 bin bakımı c-hr'da 9.000TL tuttu geçen hafta.

• Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    Baya konuşuluyor bu araç C hatchback diye mi geçiyor ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ford 'da özellikle Focus'ta ciddi indirim yapıyor deniyor bayilerde.300.000 TL 0 faiz 12 ay ve takas desteği var dendi.Fiyat alan var mı?

Bir de konu ile alakalı mı bilemedim.Hatasız 18.000 de 2022 Dizel otomatik Focus trend x 1,5 Ecoblue dizel otomatikler 1.200.000 e Ford ikinci el sitesinde garantili var.

Bu araçlarda bir sıkını var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 18 Şubat 2025; 16:35:48 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.