Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17129. sayfa)

5 sn
343.126
Cevap
5.872
Favori
59.328.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1188 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Hayırlı olsun hocam hangi bayiiden aldınız? Sportge elegance comfort fırsatı bilen duyan varsa haber verirse sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt

Matrah güncellemesi yapılmadığı taktirde x1 phev %30 ötv ile satılması imkansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bps B kullanıcısına yanıt
    Bana da bu haliyle çok zor geliyor. Belki donanımı kısarlarsa anca o zaman mümkün olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adana Byd bayisini ziyaret ettik. 2 kişiydik ikimizde test surüsüne çıktık. Çok ilgiliydiler. Seal U Dmi kullandik. Koltuklar cok rahat ve ergonomik. Yol sesi ve rüzgar sesi az. Motor cok seri degil ama kötü de sayilmaz. Aracın büyüklüğüne göre normal. Ekranlar Çok başarılı. Kasma donma yok. Netlik güzel. 360 kamera cok iyi çalışıyor. Ses sistemi kötü. Head up display çok başarılı.Cam tavan perdesi elektrikli. Arka koltuk diz mesafesi iyi. Bagaj küçük. Saklama alanları iyi. Fiyatlar tüm turkiyexe sabit. Liste fiyatindan indirim yapmiyorlar. 360 bin kredi 1.9 faiz orani ile kullandiriyorlar. Takas seçeneği var dediler. Özet olarak c segmentte rakiplerinin önünde. Merak eden gitsin bir test sürüşü yapsin. Bayi cok kalabalıktı. Biz orada iken 3 tane araba satildi. Hibritler mart basinda elektrikli olanlar nisan basinda teslim edilecekmis. 50 nin kapora alıyorlar. Biz orada iken arac teslimati yapiliyordu. Aracin arka sag kapisinin uzerinde kaportada göçük vardi. Müşteri bu şekilde almam diye israr etti ama baya yokus yaptilar. Adam baya sinirlendi. Nasil çözülür bilmiyorum. Byd aracı kontrol bile etmeden teslimat yapmamali. Yeni bir pazarda bu durumlar can sıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsargl -- 15 Şubat 2025; 21:20:40 >

• ktyalp35 K kullanıcısına yanıt
    Üzüldüm yaw. Alma arefesindeydim. Bütün paketler mi bitmiş hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus sedan dizel otomatik en baz paket için en dip rakam nedir? 1450 duydum, gerçeklik değeri var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kronik Farenjit K kullanıcısına yanıt

Benim aradigim yerlerde c5 aircros yoktu bende alabilirim isyerinde baya alan oldu 1920 1940 arasi

• ktyalp35 K kullanıcısına yanıt
    Gebze de opsiyonlu shine vardı bir sorun isterseniz

• 408 allure için illa vergi levhası mı lazım 1500 altı için

• Suwari55 S kullanıcısına yanıt

C4x max opsiyonlar dahil 1625 nakit verdiler bugün bursa neskar

• masterap M kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam. Hangi bayiden aldınız ?

• Bende kia var içiyor benzini hybrit falan hikaye keşke dizeli gelse hatta 3008 dizel eat8 gelse direk alir geçerim.

• Kronik Farenjit K kullanıcısına yanıt
    Evet. Gs ve benzinli hybrid.

• turk110 kullanıcısına yanıt

ilginiz için teşekkür ederim bold bakıyorum

• MehmetDH5355 M kullanıcısına yanıt

Hocam bmw x1 25e nin bireysel kullanıcıya %30 dan satılması (yani satmaları) mümkün değil.

İx1 leri bireysel kullanıcıya satmayan ( elektrikli araçların ülkemizde talebi çok sınırlı olmasına rağmen) distrübitör

phev araçları o fiyata verir mi allah aşkına?

Ülkemizde premiuma konumlanan markalar marka imajını düşürmemek için asla ucuz kabul edilebilecek fiyata araba satmaz.

Tek tük satışlar Ya da el altından filolara satışlar hariç

• Zala_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• yusuffefe Y kullanıcısına yanıt
    Tüm galerici tayfa 1400 e alıp 1500 e satacak bu araçları..

Bu araç elde patlar takas makas zor çıkarlar.

• blasko77 kullanıcısına yanıt
    Zaten şuan 1450 ye veriyorlar her renk var 2025

• blasko77 kullanıcısına yanıt

Bende zaten 1.2 astra var. 408 e upgrade yapmak istiyorum. 1450 ye verseler alırım. zaten benim ki de 1.2 triger kayış. Problem yok. Maksat biraz daha geniş olsun.

• carlitoss kullanıcısına yanıt
    Evet

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.