Nisan connectayı arkadaşlar 1740 diyor fakat kimse iletişim irtibat ne vermiyor. Hangi bayiyi arasam 1800 den aşağı bulamadım fiyat. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17076. sayfa)
-
-
Üretim maliyeti öncekinden daha düşük olması, fiyatın düşmesede %10 da kalma ihtimalini arttırıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ötv muafiyetli araç alanların büyük çoğunluğu Quasqai tercih ediyordu.quote:
Orijinalden alıntı: kakman5Nisan connectayı arkadaşlar 1740 diyor fakat kimse iletişim irtibat ne vermiyor. Hangi bayiyi arasam 1800 den aşağı bulamadım fiyat.
Şimdi o kapı kapandı.
Yakında yine 1700 civarına vereceklerini düşünüyorum..
Seat ateca firsatmidir bilemem ama ay sonu 2025 modeller gelirse bu fiyattan satilmayacagini söyledi satis danışmanı bana da. Ben de kasanın çok eski olduğunu daha indirim olma ihtimali olup olmadığını, yeni kasa ne zaman gelecek diye sordum yeni kasa bir ihtimal 2025 son çeyrek gelebilirmis ama 2026 başında kesin gelecekmiş ancak fiyatta düşüş beklemediğini söyledi ne kadar doğrudur bilemem
Hocam allure için fiyat aldınız mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Whatsapp grubuna beni ekler misiniz hocam
Makyajlı c4x dip fiyat nedir?
2M tekkar
Umarım siz haklı çıkarsınız.
Bu vergiden kaçırma degilde kaçınma gibi birsey. Yasak degil yasalda degil 🤷♂️
Sıfır araç kredi kartı ile satılamaz kanuni engel var ancak 2. El araç satışı finansman kurulusu üzerinden yapılabilir bunu nasıl yapıyorlar alt tabani arastirmak lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyler takılmayın ben nerdeyse 0.99 faizle 12 taksit araç aldım...
Oranlar şuanda 2.99 civarında..
Yasal olsa ne olur olmasa ne olur takıldığınız şeye bakın..
Kılıfını uydurup çekiyorlar taksitle.
Taksit sayısına göre oranlar değişiyor.
ateca mıydı sattınız mı sonra
Firsat falan degil. 11 senelik kasayi nerdeyse 2milyona satmaya calisiyorlar. Avrupada satamadiklari araclari bize gonderdiler. Ilk basta bos paketi eritip premium paketli ve fr olanlari otv indirimli satariz dediler o da patladi, simdi piyasaya cikardilarda o parayi verip alan olursa deger kaybinida goze alacak mecbur..
Yaklaşık 20 gün kadar önce işyerinden arkadaşım advanced comfort koltuk opsiyonlu shine 1760 a aldı. Shine bold için 1850 gibi bir fiyat söylemişti. Hatta 1 tane küçük bir çiziği olan shine bold için 1800 demişler. sivas bayisi
3008 noldu hocam senin elektriklo olan, lansmandan aldim pahaliya geldi diyordun.
Hocam o benim değil orda bir arkadaşın haykırışını alıntıladım.
1 adet engelli fırsatçılığı indirimi daha:
Toyota Corolla Sedan 1.5 Vision Plus Multidrive S 1.663.000 TL yerine 1.370.000 TL
-
Yazdığınız eğitim kampanyası olayı pos tefecilik gibi sanki :)pos tefecilik te suç.(nedir pos tefecilik: bir mal veya hizmet almadan karttan çekilip komisyon karşılığı nakit para alma-verme diyebiliriz kısaca )beşiğiniz olayın yasal boşluğu olacağını sanmıyorum.
Passat impression su anın icten yanmali f/p aracidir 2milyon civari d segment alternatifi bulunmuyor. Siyah renk icin istanbulda stok kalmamis beyaz sormadim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 7 Şubat 2025; 21:37:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X