Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16690. sayfa)

5 sn
339.795
Cevap
5.792
Favori
58.280.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1173 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • 2024 Volkswagen Polo 1.0 Life Dsg 1.310.000 Alındı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Byd de yemez bir marka gücü yok tr de. 100 kişiye sorsak kaçı bilir özellikle belli yaş üstü.
    Vw marka gücü ve doğuş un yok çekme taktiği ile iş yapar her zaman. Piyasada al sat yapılan her araç satılır. İçeriği önemli değil ona bakılmaz..
    Mesela bir araç yapalım 1. 2mio satalım ama tel maşa olsun, tüm filolar bunu alsın, son kullanıcı da yok satar bu araba. 1.5 vereyim düzgün bir şey olsun diye bakılmaz biz de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 15 Aralık 2024; 11:5:39 >
  • Araç aldıktan sonra lastik de alıyor musunuz aracın üstünde dört mevsim geliyor sanırım eğer kış lastiği alıyorsanız üzerindekileri ne yapıyorsunuz

• captainua C kullanıcısına yanıt
    Özel paket almadiysaniz araclarla beraber her zaman yaz lastigi gelir. Dort mevsim gelmez.

• ano16 kullanıcısına yanıt
    1.83 90kg olarak en rahat ettiğim otomobil 3008 oldu :)
    Herkesin rahatı farklıdır. Detaylarıni üstteki mesajda yazdım.. 408 i en çok erkek ler tercih ediyor özellikle 30 yaa yakın ve 30un az üstü gençler diyelim.. Urus benzeri tasarım nedeniyle :)
    Kadınlar genelde kullanıyor teoriniz pek gerçeği yansıtmıyor malesef bunun için yoldan geçen 100 psa aracını sayın kabaca bir sonuç elde edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 15 Aralık 2024; 11:9:15 >
  • ano16 kullanıcısına yanıt

Evet hocam denemek lazım almadan önce benim boyum 180 ben sınırda olduğumu hissediyordum araç ölçüleri açısından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captainua C kullanıcısına yanıt

Aracın üstünde yaz lastiği gelir ve ne hikmetse her zaman normal serilerden önce yıpranır

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Eski murekkepli yazicilardan cikan demo kartus gibi düşünmemiz lazim herhalde:)

• sevozgur kullanıcısına yanıt
    Bende C4 var. 188 boyum. Rahat edemiyorum. Öncesinde 308 vardı o daha iyiydi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

Ön far grubu dışında değişiklik yok. En azından şu sürücü göstergesini büyütselerdi. Bence bu makyajlı gelecek diye şu anki fırsat fiyat kaçmaz.

• acquiles A kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. Allah kazasız belasız sürüşler versin. Peugeout iç yapısı mimarisi, koyu tonları, asimetrik çizgileri oturuş pozisyonu gibi sebeplerle isterse inanılmaz uyguna verseler gene almayacağım bir araç olacak. Aynı lambo örneği gibi. Biz camarocuyuz hocam :)) zaten o yüzden her kesime göre hitap eden değil ihtiyacımıza en uygun olanı almakta fayda var. Örneğin ben, istanbul içi genelde trafikli sürüş çok nadir şehir dışı, yıllık max 15.000km az yakıt tüketimi bol konfor genişlik ve rahatlık diye düşününce hibrit/plug in hibrit araçlar bana daha uygun diye düşünüyorum. Durum bu. Kendi ihtiyaçlarımızı düşünerek en uygun aracı en uygun fiyata almak olmalı derdimiz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviyıldızınoğlu -- 15 Aralık 2024; 11:24:1 >
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Hadi ya bu detayları bilmiyordum hocam peki kış lastiği almayı mı yoksa dört mevsim almayı mk önerirsiniz marka seri tavsiyeniz varsa verirseniz çok sevinirim

• Maviyıldızınoğlu kullanıcısına yanıt

Metroda oturur gibi gideceksen arabaya ne gerek var.

Bunun spor koltuklar ile alakası da yok. Tam kendini avutma. Bir sürü spor koltuklu araç var sıkışık hissettirmeyen. Üstelik bir çoğunda çok daha büyük yanal destekler var. Sanırsın tek sebep koltuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 15 Aralık 2024; 11:28:58 >
  • Ankara bayilerinden Bayon için fiyat alan oldu mu arkadaşlar??

• Ben anlamadım hocam. Ben kullandığım arabada rahat oturmayı tercih eden biriyim. Yani bence alacağım byd nin de koltukları nispeten sportif ama ben acayip rahat ettim. Beni sarmasından ziyade 5008 e bile binsem özellikle bacaklarımı hiç açamamam beni rahatsız etti. Bu kişiden kişiye değiştiyormuş demek ki. Bana göre değilmiş

• mob33 kullanıcısına yanıt
    Gösterge ekranında büyüme var diye biliyorum.

Şu an ki fiyatlandırma tabi ki fırsat.

Ekleme: mevcut gösterge ekranı 5 inç. Makyajlı da 5.5 inç olması lazım. Tabi ki yine de büyük bir fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 15 Aralık 2024; 11:48:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skoda kamiq elit için yakın zamanda fiyat alan varmıdır ?

• Maviyıldızınoğlu kullanıcısına yanıt
    Ayne öyle. Herkesin ihtiyacı ve beğenisi farklı. İnsanlar kendi tercihi %100 doğru gibi düşünüp genele empoze etmeye çalışıyor. Bu hastalık bizim ulkede var :)
    Adam jazz almış hibrid az yakıyor sınıfının en geniş aracı ben mutluyum diyor, diğeri Allah affetsin çok çirkin diyor. Yahu tamam sen alma..
    Biri diyor o paraya tesla varken x yz Z alınmaz. E ben de beyaz eşya renginde tavan perdesi olmayan kurbağa ya benzeyen içi playstation A direksiyon seti takılmış bit tasarıma para vermem diyorum. Bu benim tercihim.. Teknik olarak kıyaslamayı anlarım ama tasarımsal farklar nedeniyle şu doğru bu yanlış anlamsız. Hele ikinci el değerine göre tek doğru vardır iddiası tamamen saçma. Arjadas benim öyle bir derdim yok.. Beğendim aldım sana ne :)
    O zaman herkes egea clio ve tesla alırdı başka da araç satılmazdi değil mi..
    Kiminin önceliği yatirim maliyetidir, kiminin tüketim, kiminin konfor, kiminin ikinci el değeri, kiminin tipi uzar gider liste..
    Arkadaş elinde alır alma öldün bittin patladı denen skywell aracını 2 günde sattı hiç sorun olmadı.. Keyifle bindi 1 yil.. İhtiyacı değişti başka araca geçti.. Bu kadar basit :)

• Hanım için araç bakıyoruz.

c4 veya t-cross düşünüyorum. sizce tercih ne olmalı ?

• acquiles A kullanıcısına yanıt
    Güzel özetlemişsiniz

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.