< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (16692. sayfa)
-
-
Çok erken bir deformasyon objektif olmak gerekirse.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araçlar bitmiş ocak ayı diyorlar hep
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar kardeşim için formentor bakıyoruz. Vz Line 2.200 fiyat aldık 2023 önceki kasalar da 1.900 civarında ama kör nokta uyarısı bizim için önemliydi yenisinde yok. Sizce 1 yaşında 10binde formentor alınır mı konfor yalıtım olarak çok fark var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle😁
Yorumlarda normal olduğu söyleniyor. Çok fazla kişi indi bindi yaptığı için vs. Ama bana yine de normal gelmedi.
-
Siz hiç gelişmiş bir toplumda, son model telefonu masanın üstüne görünecek şekilde koyup, birisi farketmez se daha bas köşeye koyan, varsa altın takısını gelişigüzel çok görünsün diye takan, arabasınin tasarımı katledecek şekilde aksesuar ile donatan, cam filmini bir üstünlük ve statü simgesi satan hatri sayılır bir nüfus yoğunluğu gördünüz mü :)... Öğrenecek çok şeyimiz var yavaş yavaş..
Valla oyle ya, kendim 208 kullaniyorum. Boyum 188, yeminle oturasim gelmiyor artik. Koltuk o kadar cukur ki, arabayi sürerken belim agrimasin diye duzenli spor yapmaya başladım. Fakat allah var, araba 1.5 dizel, tık etmedi. Tuketim iyi, suspansiyon iyi, kullanim cok kolay, trimlerden hala ses gelmiyor. Bir tek koltuk berbat. Ergonomiden dolayi arabalari hep kaybediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 15 Aralık 2024; 12:28:59 >
Dinime küfreden müslüman olsa olmuş bu ama. Ben sana bir chery koltuk kılıfları resimleri atarım hocam attığın bu mesajı silmek zorunda kalırsın. Sümüklü böcek yarıştıracaksan önce chery e söyleyin şu direksiyonlarını düzeltsin kullanıcılar yamuk tutup düz gitmekten beyinleri sulandı😁
kıyı bölgelerinde yaz lastiği. 12 ay yaz lastiği işinizi görür. 4 mevsim kış gibi bir şey.
-
Aynı fikirdeyim söylenecek çok şey var neyse konuyu kirletmeyelim😄
Sedan alternatifi olmadığı için almak zorunda kaldım(T10X), sedan olsa sedan alırdım, Allah izin verirse sedanı çıkınca ona geçerim diye düşünüyorum. Eğer sedan kadar bagaj vadedebilen bir HB olursa o da tercih edilebilir diye düşünüyorum.
-
Fiyatına göre bence sorun yok her iki markada da.
Ülkemizde Vergiler nedeniyle ve teşvik olmasına rağmen tüketiciye yansutilmayan fahis hava parası nedeniyle beklentiyi yükseltmeye gerek yok.. Çin cin dır.. Allayip pullasan da bazı noktalarda bir süre sonra sıkıntılar yaşanır.. Kullan at ürün yapar çin bunu unutmayın.. Ekonomik ömürleri kısadır.. Bu ucuz olan her ürün için geçerlidir.. Buna göre alım yapılırsa kimse şikayet etmez..
O nedenle byd nin ülkemiz fiyatına itiraz ediyorum.. 1.2-1.3 milyon max veririm bu araca...gerisi hikaye kimse kusura bakmasın. Diğer çin markaları için de geçerli araba değil vergi satın alıyor kullanıcılar vergiyi düşüp verdikleri paraya göre ne verdim ne aldım kıyası yapmaları gerek..
Bayiye incelemeye gittiğimizde koltuk gereksiz derecede yumuşaktı. Arkadaşımla AliExpressten sipariş verilmiş deri ürünlere benziyor diye espri yaptık. Öncesinde Mini cooper countryman incelemiştik, ciddi kalite farkı vardı. Çok şaşırtıcı bir deformasyon değil.
demek ki ayni mal degil hocam, sizce de oyle degil mi?
Ya hocam ben byd yi övmüyorum hesabını kitabını yaptılar. 33.000 dolardan ocak 2024 de satıyorken 2.350m tl imiş şimdi teşvik vs olmuş gene 33.000 dolardan 1.850m tl ye düşmüş. Ben byd şöyşe süper böyle harika hiç demedim. Hep fiyatını tartıştık. Hala da iddia ediyorum bana bu fiyata böyle bir araba getiren ben onu alacağım diye ama kimse söylemiyor çünkü rakibi yok. Elektriklisi pahalı dedim neden Çinli takipleri var. Ben daha ne diyim. Daha kullanmadığım arabayı nasıl övebilirim. Koltuk olayına gelirsek keyifli durmuyor sorup soruşturmak lazım tabiki.
Byd yılsonuna kadar 10 bin satarız demiş 5 bini gecerlerse beni dürtun 😁
benim bi listem var, kasimda sifir satmis bak yea diyen. sizi de oraya ekledim hocam 😀
bu arada 10.000 satamaz bence de.
5.000 satarsa isteginiz dogrultusunda ziyadesiyle durteriz merak buyurmayin 😀
Hocam her inişte çıkışın enerjisini dolduruyor olmak harika bir olay. İçten yanmalı motorun en büyük düşmanı çıkışlardır
Hayır adam fiyatları açıklayalı kaç gün oldu ki? 2 ayda bile olmadan 10.000 satarsa diğer markalar kapasın gitsim dükkanı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X