T10X tartışmasız daha üst seviye araç, dolayısıyla karşılaştırmak anlamsız. |
SIFIR ARAÇ - FİYAT PERFORMANS - ÖNERİ - SOHBET KONUSU 2025 (16029. sayfa)

-
-
Kia EV3 ölü doğacak , uzun menzili %10 dilimin en üstünden 1.900 civarı söylenti , standart menzil 1.450 diyende var 1.550 diyende var ayrıca standart menzil çok basit görünüyor ve ısı pompası opsiyonel görünüyor.Bu fiyat bareminde Byd daha mantıklı seçim olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Equal- -- 19 Ekim 2024; 15:13:42 > -
Kia tahminimce byd yi bekliyor. Onun fiyatına göre ev3 ün fiyatını belirleyecek bence.
Şu anda piyasa byd ye bağlı gibi birşey oldu. Diğer markalar, müşteriler vs... onu bekliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam standart menzilde donanımlarda ve tasarımda farklılık mı var ? basit görünüyor derken neyi kastettiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killbill16 -- 19 Ekim 2024; 15:22:10 > -
Bahsedilen fiyatlarla gelemez, nasıl Model Y SR 1.8M ile C ve D sınıfına üst sınır koyduysa(premiumlar hariç bu fiyatın üzerindeki elektriklilerin satışı neredeyse yoktur), T10X V1 Uzun Menzil de 1.6M ile hem konfor hem de tatmin edici menzille daha düşük seviye araçların fiyat sınırlayıcısı olarak durmaktadır. Ioniqler bile 1.6M'nin altında verilerek bu satışları gerçekleştirebildi. 1.6M gibi yüksek bir fiyat EV3 için saçmalık olur.
-
1700 e okeyim ben, beklemedeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasa dahada kırılacak tır umuyorum
Byd ve Chery beklentimiz yüksek
Fiyatlar belli aslında, Ev3 giriş paket kısa menzil 14xx, üst paket uzun menzil 18xx.
Gelemez diye bir şey yok arayın kia bayiinin 1.450-.1.550 standart için üst paket için 1.800-1.900 civarında fiyat olacağını söylüyorlar.
-
a3 liste fiyatının da üzerinde yani
-
Mersin Citroen Çayan
2023 model ec4 (masajlı koltuk opsiyonu var)
1275
2024 model ec4x
Peşin 1320
Kredili 1350
Kim dedi böyle bir söylenti Ev6 1900 civarı olduğu ortamda Ev3 nasıl aynı fiyat oluyor
Togg da alım imkanı daha kolay ve kredi mevcut
Kia bayiisi ile bir görüş istersen adamlar sanki lütuf gibi anlatıyor EV3 işte %10 dilimine sokmaya çalışacağız büyük ihtimal felan felan ... ne kadar ? 1.800-1900 civarı diyor alt paket 1.450 de olabilir 1.550 de olabilir tam belli değil diyor. Ev6 için kaç aydır 1.900 fiyat vermiyorlardı 1-2 hafta önce 1.900 fiyattan yardımcı olabiliriz diyorlar onuda her bayiiden alamadım çoğu bayii ev6 için öyle bir fiyat yok dedi :) Kia bu fiyat politikasıyla zor satış yapar.
-
Hocam kazasız belasız kullan güzel araba almışsın, LPG yi de yapıştırdın mı bedava gezersin
Şimdi internette Easy GSR 2 pakete 859 bin yazmışlar, bunun aslı astarı var mı hocam?
-
Bende evin ikinci elektriklisi için ev3 ü bekliyordum. Atto 3 vs gibi. Şehir içinde bakkala markete sağa sola gitmelik b suv araç için istedikleri fiyata bak. 1920 ye b suv araç alacağıma yayan gezerim. Bir sürü alternatif var. 1200-1300 maal ettikleri arabayı insanlara 600-700 bin karlarla satıp kazıklamaya çalışacaklar demekki. İnş kimse kanmaz bu oyuna da ellerinde patlar bu arabalar. En insaflısı gene Tesla valla. Allah bu distirbitörlerin eline düşürmesin bizi. 1900 vercek olsam gider evin ikinci teslasını alırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O fiyat gsr olmayan fiyatı, çoğu bayide yok. Gsr olan 900. Bu arada gsr olmayan cross urban 1030 ve cross lounge 1060 fiyat aldım, iki aracta metalik kurşun gri diye geçiyor. 200 bin TL faizsiz kredi de var. Tek masraf kredi için dosya masrafı 1200 civarı. Sedan fiyatlarını hiç sormadım.
Ankara’da da böyle. Opsiyonlu getiriyorlar arabaları o yüzden yüksek çıkıyor dediler bana.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
i20 1.2mpi fiyatı alan var mı?
-
bursa bayileri bugün alınan fiyatlar
chery tiggo8 pro max exceptional 2000
chery tiggo7 pro max exceptional 1850
kia sportage prestige plus 2400
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X