Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (14559. sayfa)

5 sn
297.173
Cevap
4.800
Favori
48.355.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1073 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
Mesaj
  • Knight_Hammer kullanıcısına yanıt
    Fazla tüketiyor hocam . Üstte arkadaş 15 binde 10 Lt ekliyorum demiş tartışmaya bile girmedim. Her bakımdan bakıma adblue almak demek imkansız . Euro 6 1.3 mj egea almışlar şirkete , çalışanlar bile şikayetçi çok fazla tüketiyor diye. 1.6 dizele göre evet daha çok tüketiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sungur16 -- 9 Mayıs 2024; 8:35:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 çocuklu aileye B SUV yeterli denmiş sürekli. Yeterli kelimesi üzerinden gidersek benim 10 yaşındaki ikizlerle 1 ay Clio da yeterli gelmişti. Ama arkada oturanlara sormak lazım. Düşük diz mesafesi, düşük konfor, düşük bagaj hacmi anca yeterli oluyor.

    Rahatça binmek için 4 kişilik aileye C SUV altını asla önermem. Bagaja dikey eşyaları koymak gerekebildiği için C sedan da önermem. Bende Corolla da var. 2015 kasa yani içi en geniş Corolla. İçi ferah olsa da sedan bagaj aile için kullanışsız.

    İkinci el ucuza aile işi arayan C sınıfı MPV'leri şiddetle tavsiye ederim. Sıfır sıfırdır, derdi az olur ancak aile için genişlik ve bagaj olayını kullanan bilir.

    Türkiye'de ailelere ver yazın 1 ay MPV, kullansınlar. %60-70'i bir daha başka araca bakmaz. Gel gör ki SUV'lar da MPV'leri bitirdi.

    Demem o ki, B sınıfı araç aile için anca ayağını yerden kesen az biraz eşyasını alan araç olur. Aile dediğin bagaj doldurur, uzun yol yapar. Bu da aslında D sınıfıyla olur. Bizim kodamanlar pis fakir halka layık görmediği için anca C sınıfı araç alabiliyoruz, sizler de aile için C sınıfı araç bakın.

    Ya da seçimlerde sizi insan yerine koyanlara oy verin (öyle biri bu coğrafyada varsa).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • birisileri kullanıcısına yanıt

    Çok basit hocam. Bu konuda bile bahsi geçmeyen -bakın hiç geçmeyen diyorum- modelleri mevcut. City dışında satışı yok gibi bişey artık. Türkiye'den çıkarlarsa şaşırtmaz.


    Sarı sitede satılık hibrit jazz bakayım dedim 3 ilan var sadece. Onlarda 2021-2022 model.


    Jazz

    CRV

    ZRV

    Civic binde bir

    HRV binde bir


    En son bu araçlardan alan oldu mu? Ya da yakınlarından?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 9 Mayıs 2024; 9:10:31 >
  • SilverRing33 kullanıcısına yanıt
    Hala inatla savunuyorsunuz, Taigo sahibisiniz sanırım. VW'in Latin Amerika için üretip sonradan Avrupa'ya gelen, amacı maliyet odaklı bir araç için fazla anlamlar yüklemişsiniz.

    Hız sabitleyicisi olmayan, hava yastıklari dışında sadece asistan olarak yorgunluk tespit sistemine sahip TR spec Taigo'nun Euro NCAP'e giren Taigo ile aynı puanı alabileceğini düşünüyor olmanız da kelimelerin tükendiği yer oluyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • barakuda1 kullanıcısına yanıt

    Hocam soktular gel DS4 var onu bile sokmuşlar ilk başta bende senin gibi düşündüm ama adamlar satıyor yani  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FatalError2.0 kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta teslim aldım. Golf 7.5 dan geçtim. Dediğiniz gibi yayla gibi bir araç, golften sonra uzunluk ve genişlik olarak alışması zaman alıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Hibrit Jazz hayranıyım, geçen ben de ilana baktım 2 taneydi Tutulmaması sebebiyle ciddi olarak almayı düşünemedim. 2 defa test sürüşü yaptım, hala da açıp açıp inceleme videolarını izlerim. Fonksiyonel, modern ve donanımlı bir araç ancak bizim Türk insanına hitap etmiyor. Biz genelde, dışarıdan büyük gözüken, heybetli, bol oyuncaklı, hiç ihtiyacımız olmayacak olsa da bagajına halı, kanepe, döşek sokuşturabileceğimiz arabalara ilgiliyiz. Özetle dıştan iyi gözükmüyorsa o araba bizim insanımız için sıfırdır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gepe kullanıcısına yanıt

    250 bin 0 faiz olursa liste fiyatından veriyorlarmış paşalarım (1255). Artı komisyon diyor birde. O zaman niye kredi çekiyoruz?

    Not: Görüştüğüm kişi kredinin 300 bine çıktığını söyledi. Ancak yine de çok mantıksız.

  • sevozgur kullanıcısına yanıt
    Ben executive de güvenlik donanımları vardır sanıyordum ama hiçbir sey yokmuş. Kredi de varsa fiyat uygun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • techturch T kullanıcısına yanıt

    Şark kurnazlığı desene. Millet de gerizekaliydi, ya sabır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memocan2468 kullanıcısına yanıt

    Hocam fiyat uygun olsa ben alacaktım hibrit jazz. 2004 modeline 9 seneye yakın bindim. Burada saçma sapan taigo-tcross övüntülerinden bu tip arabalar perde arkasında kalıyor maalesef. Jazza bir kere binen adam başka arabaya kolay kolay ısınamıyor.


    Taigo veya tcross arasında kalan arkadaşlar Jazz'ı bi incelesinler sonra tekrar o araçlara dönüp bakarlar mı acaba?

  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt




  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

    Biraz abartı olmuş. b suv c suv b c hb kullanmış biri olarak çocuklar bebek değilse yeter. 3 yaş üstü ise hele çok rahat yeter.

  • ALBAY kullanıcısına yanıt

    Bizde Crosstar Executive var. Çok memnunuz. Sabah sıkışık trafikte geçen hafta arkalı önlü Corolla - Jazz gittik (bir kısmı yokuş aşağı). Ortalama hızın çok düşük olduğu, dur kalklı bir yoldu. İnince 10.5 vs 2.1 ortalama gördük   Şehir içinde arkadaşımın Yaris Cross bu rakamlara inemiyor dediine göre. Şehir içi sıkışık trafik için ideal ama diğer durumlar için pek değil zaten ikinci araç olarak kullanılıyor.

  • Vw taigo life pakette değişiklikler olmuş alacak arkadaşlar dikkatli incelesin. 1.0 motor 110 bg iken 115 bg olmuş fakat iç donanımlarda farklılıklar var.

  • altur 2024 karoq premium paket 1865 metalik renk

    2024 kamiq monte carlo 1685

    nakit fiyatları,kredi isterseniz liste fiyatına yakın oluyor..

  • 5 aydır Taigo Life 1.0 DSG kullanıyorum, aldığım dönemdeki fiyatına (1.180) göre araçtan çok memnunum. 


    Bu kadar hakaret edilecek bir yönü yok aracın. 1.0 motoru gayet performanslı ve seri, şanzıman uyumu gayet iyi. Kablosuz carplay, şarj, geri görüş kamerası vs giriş paketinde olması güzel özelliklerdi. Herkes malzeme kalitesi vs demiş de mevzu kapı içi materyal yumuşak olunca araç çok mu iyi oluyor? Bana göre önemli olan materyalin dayanıklı olması. Yoksa Egea'nın da kapı içleri sert plastik değil.


    Güvenlik paketi olarak yeni teknolojiler bence de eksik, acil durum freni vb. Ama aynı paraya markalar 2 hava yastıklı araç satıyordu. 


    Taigo'ya çok anlam yüklemeyin, Polo'nun az yükseği az daha hacimlisi. Liste fiyatı saçma ama indirim, pazarlık vs ile uygun fiyatlı denk getirilirse bence güzel fiyat/performans aracı. Bu arada hız sabitleme kullanan biri değilim o yüzden eksikliğini hiç çekmedim.





  • acquiles kullanıcısına yanıt

    Mükemmel bir tespit.


    Ki bunu Tesla siparişi vermiş biri olarak yazıyorum.


    Günümüz Türkiye koşullarında,


    1)

    Evden-Siteden şarj imkanınız varsa. Ve de şehiriçi olarak ayda 1000+ km yol yapıyorsanız.

    Yılda 1-2 hadi bilemedim 3 kez uzun yol yapıyorsanız.Alınabilir.


    2)Daha fazla uzun yol yapıyorsanız ancak evinizde zaten yeterli büyüklükte içten yanmalı bir aracınız varsa, şehiriçi kullanım için alıyorsanız. Alınabilir.


    Aksi durumlarda bu stres sıkıntıyla uğraşmaya gerek yok.



    Hadi 1-2 ekleme yapayım.


    1)NMC bataryaları enerji yoğunluğu daha fazla olduğu için daha az yer kaplayan, böylelikle daha büyük kapasitelerde montajı yapılabilen, ancak kullanım önerisi olarak %80'lerde doldurulması önerilen bataryalardır. Togg mesela 88kw'lık NMC batarya ile satılıyor.


    2)LFP bataryalar enerji yoğunluğu daha az olan, daha çok yer kaplayan, daha uzun ömürlü ve %100 şarj edilmesinde sorun olmayan bataryalardır. Türkiye'ye bu bataryalı Tesla'lar gelecek.


    Togg vs Tesla konusunda gereksiz tartışma olmuş geçmiş sayfalarda, özetle denmek istenen şuydu. %100 şarj ile 520 km wltp sunan Togg'u aslında %80 ile kullanırsanız zaten 450 km menzil sunuyor ki bu değer Tesla ile aynı. Halbu ki aralarında neredeyse %50'lik batarya büyüklüğü farkı var, bu Tesla'nın aerodinamik yapısı+termal yönetim sistemi+LFP batarya olması sebebiyledir. Ancak tabiiki bir uzun yolda özellikle Togg'u %100 şarj edilirse menzil daha fazla sunacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASJV06 -- 9 Mayıs 2024; 11:11:7 >




  • Xdian X kullanıcısına yanıt

    Active x alacaksanız 1.0 155hp hibrit otomatikleri var şuanda dizelden az yakıyor , bu saatten sonra dizel almayın , bizde hibrit olmayan 1.0 125 hp Active X SW var aracın motoru o kadar atik ve canlıki şaşırırsınız ..

  • tello2 T kullanıcısına yanıt

    Hocam yakıtı mükemmel bu aracın. Resmen kokluyor. Honda bir damping yaparsa ki sanmıyorum, müthiş satar. Eski kasanın sürüşü falan da çok zevkliydi ki yeniyi düşünemiyorum. Kazasız belasız inşallah.

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.