Merhaba. 1,5m tl’ye 2 tane manuel araç bakıyoruz.
2 tane egea cross 1.4 motor almak mantıklı mıdır (2021-2022 model). Yaşlı araba olsun istemiyoruz. Genelde şehir içi kullanacağız hanım ve ben işe git gel bir de bayramlarda seyranlarda uzun yol. Tavsiyeleriz var mı?
20.000 TL Sistem tavsiyesi
Kardeşim için FP, 20.000 TL’lik sistem tavsiyesi rica ediyoruz.
9700x + 5070 sistem
Oldukça hızlı bir bilgisayar toplamak istiyorum fakat ekran kartını birkaç ay sonra takacağım. Dosya depolamasını da çok yapacağım. Birkaç ay sonra adobe premier proyla işlerim olacak. Ekran kartı için bütçeyi ancak 4-5 ay sonra ayırabilirim.
İşlemci i9 serisi mi olmalı? Ram 64 gb vesaire sistem tavsiye edebilir misiniz?
oyun olarak da sadece fc 25 oynuyorum, başka oyun oynamam.
1.507.000 TL borcu nasıl ödemeliyim?
Gamer kafe açmayı düşünüyoruz. 15 bilgisayar olacak. Tabi yatırımımızın karşılığını alabilecek miyiz bilmiyoruz. O yüzden minumum yatırım maksimum performans bilgisayar tavsiyesi istiyoruz.
Merhaba. Oynayacağım oyun FC 25. Ben bu oyunda iyi FPS almak istiyorum. Futbol düşkünüyüm. Bir de masaüstü iş ve işlemler için kullanacağım. Maks 50k, Uygun bir sistem tavsiye edebilir misiniz?
i9 14900KS’li Sistem Toplama
2 milyon tl nakitiniz olsaydı ve 2 araç alacak olsaydınız hangi araçları tercih ederdiniz? Karı koca öğretmen (iş için iki araç da aktif kullanılacak), 2 çocuklu bir aileyiz. Mersin'de yaşıyoruz, eşim Ankara'lı olduğu için arada bir uzun yol olarak sadece Ankara yapıyoruz.
2 milyon üstüne kredi de kullanabiliriz.
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 117
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 362)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 111 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
8 Yanıt
0