Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (690. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
647
Favori
3.343.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
42 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: linger

Vw Golf 1.2 TSI, manuel, comforline, sürüş konfor + ışık paketi + cam tavan beyaz renk 77 bin fiyat aldım.

6 aralıkta zam gelecegi bilgisini aldım ekstra olarak bayiden ben
    bir arkadasa almak istemiştik
  • Selam beyler,

Leon fr act dsg 150bg icin teklif alan var mi? St oncelikli olarak hb de bakiyoruz. Yardimci olursanz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Neden yazdim? 2,5 ayda ulkenin geldigi durumu belki goruruz diye.

Orijinalden alıntı: gokselelkn

19 eylul 2016'da, bayiden sifir (2015'ten kalan) 308 allure 1.2 130 beygir eat6 otomatik sedef beyaz araci 70 bine almistim.

Neden yazdim? 2,5 ayda ulkenin geldigi durumu belki goruruz diye.

sizin aldığınız zaman aynı aracin 2016 modelinin pazarlıksiz liste fiyati ne kadardı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 2 Aralık 2016; 19:10:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokselelkn kullanıcısına yanıt
    19 eylülden bugüne dolar yüzde 20 arttı. Aldığın araç şimdi pazarlıklı fiyatı 84 bin olmalı.
    84 binden aşağı satıyorlar ise uygun bence.
    Sonuçta o zamanda 23700 dolardı araç
    şimdi de aynı.

Bana kalırsa Peugeot c sınıfı araç ne kadar dolu bile olsa en fazla 7x,xxx li değerler olmalı. 80e -90a C sınıfına verilmez. Full Dizel otomatik hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle35 -- 4 Aralık 2016; 0:45:8 >

-Nissan ve Toyota liste fiyatlarına göre 250-300 lira gibi bir indirim yapıyorlar.
    -Opel Astra Classic Editon Plus'a 57500 en son bıraktı.
    -Bir de bayide kırmızı renk Yeni Astra HB vardı. 1.4 benzinli 150 beygir enjoy. Ellerinde tek kalmış kürdan ucu kadar kuş pisliği lekesi dedikleri bir leke var. 67500 e bıraktılar. Aynı aracın lekesiz olanına 71000 dediler ellerinde yokmuş ilerisi için de fiyat veremediler.

Aracı arkadaş alacaktı onun için baktık. Bayilerin 3 ü de geçen ay ki satışların çok iyi olduğunu söylediler. Bu aydan pek beklentileri yok. Bu arada baktığımız tüm araçlar benzinli manuel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unnamedist -- 2 Aralık 2016; 21:37:7 >
  • Değerli @DH ahalisi, bu başlığı yaklaşık 6 aydır takip ediyorum.O Zaman'lar nakit X TL'em vardı şimdi 2X'im var.Para biriktirip kredi çekmeyip 2. Ele bulaşmadan sıfır araç alma niyetindeydim.Şimdi bu 2X'im 1.5X oldu ÖTV ve Kurdan dolayı.2017 zor geçecek nakitide arabaya yatıracak değilim.Belki $'a yatırırım.Herkese Hakkı'yla araba almak nasipolsun.
    Kalın Sağlıcakla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün itibariyle ben de 0 araç almaktan vaz geçtim, mevcut aracımla devam edeceğim. Eskisi kadar olmasa da fiyat değişikliklerini takip ediyor olacağım, büyük indirimler olmayacaktır zaten bu saatten sonra. Araç alanlar güle güle kullansınlar.
    Oradan da avantajınız olacaktır.
    3-4 ay sonra 55 bin 65 bin arası arzu ettiğiniz aracı alırsınız gibime geliyor.
    Şu an kesinlikle araç alınmaz. Tabi paranız 2 aydır dövizde ise döviz bozup şimdi araçta alınır. Yok tl de ise paranız kesinlikle bu dönemde ve çok ekstra indirimler gelmediği sürece araç alınmaz.

• Temmuzda auris 1.33 life almistim inci beyaz renk farki dahil 53.500. Simdi renk farkiyla 58.700 olmus sene sonu kampanyasi olmasi gerekirken. Gercekten cok uzucu bir durum. Allah arabaya ihtiyacı olan herkes icin en hayırlı kapıları acsın insallah.

• Hayatımda ilk defa sıfır araba almaya yeltendim, bir aydır indirim/kampanya v.s olur diye beklerken habire bindirim geldi, Benim için sıfır araba defteri şimdilik kapandı. 2.el araştırmaya devam

Orijinalden alıntı: sfr2001

Dün toyotayı aradım liste fiyatından sadece 450 tl indirim yaptılar

Bundan sonra hiçbir firma liste fiyatlarında, fiyatları şişirip, sonra büyük rakamlarda pazarlikla indirimler yapmayacak. Toyota'ya özel bir durum değil. Araç fiyatları üst dilime girmesin diye böyle davranmak zorundalar. Birde tabi yılbaşından sonraki artışlar öncesi kârlarindan da vaz geçmek istemiyorlar.

• Dün 16.11.2016 da anlaştığım araç için tekrardan gittim görüşmeye. Araç Opel insignia 1.6 136hp sport beyaz renk. 111.900TL ye anlaştık. Aracımı satmamış olsaydım hemen vazgeçerdim ama araçsız devam etmek benim için zor olurdu. Yanında karter koruma ve bagaj havuzu hediye ediyorlar. Garantiyi 3yıl uzatacağım yaklaşık 1950TL gibi bir fiyat istediler. Ayrıca seramik kaplama, izolasyon ,kaput bandı ,ön camlara film ,motor koruma, koltuk koruma , eşik koruma bantları ve ayna koruma bantları gibi işlemlere bayinin anlaşmalı olduğu bir nevi taşeron firması 2300TL fiyat verdi. Şuan aracın kaskosu sigortasınıda düşünürsek okadar ayıracak durumum yok malesef. Ancak kredi kartı ile yine de zorlar beni. Sizce korumaları yaptırmalımıyım? Ben işçilikten yana güvenemiyorum. Firmanın Satış müdürü seramik kaplamayı bence yaza doğru yaptırın dedi. İzolasyona gerek Yok zaten izolasyonu iyi aracın dedi. Ve benim düşüncem izolasyon konusunda önce aracı alıp 1sene kullandıktan sonra izolasyonu yaptırıp farkı hissedebilirim. Yaklaşık 5500TL gibi bir farkla alıyorum aracı o yüzden kendimi daha fazla zorlamak istemiyorum. Görüşlerinizi bildirirseniz çok memnun olurum. Saygılar

• erhan63 E kullanıcısına yanıt
    O yünden bugun email göndermişler bak gördün mü

Sözüm ona ötv ve kur farkı onlardanmış.

Önce bindirim sonra indirim.

Bütün bu zamlarda Olan alıcılara yani bizlere oluyor. Ama bu sefer farklı olmalı. Aşırı ihtiyacınız yoksa almayın yeni araç da patlasınlar.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.