Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (1371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.570
Cevap
663
Favori
3.257.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13691370137113721373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenekekutu

    Patlayana kadar devam o zaman Nasıl olsa eninde sonunda kavrama ve çift baskı balatasını değiştireceksiniz.

    Alıntıları Göster
    Dediğim gibi 10 yıldır vag grubu otomatik araç kullanıyoruz bu zamana kadar patlamadı patlıycağını da sanmıyorum çok şanslıyız herhalde ya da birileri abartıyor siz seçin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blacklotus01

    Dediğim gibi 10 yıldır vag grubu otomatik araç kullanıyoruz bu zamana kadar patlamadı patlıycağını da sanmıyorum çok şanslıyız herhalde ya da birileri abartıyor siz seçin

    Alıntıları Göster
    Bana göre şanslısınız. Bu dediklerim VAG grubu için değil, tek kavrama, çift kavrama robotize tüm şanzımanları hangi marka kullanıyorsa onlar içinde geçerli. Hepsi başa bela, olur olmadık arızaya sebep oluyorlar. Dek gelmedi ise çok büyük şans ya da çok az km kullanıp sattınız. Ben almam, ili defa aldık ayrı markalarda iki defa da patladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Sanayidesiniz ama kavramanın zaten baskı balata olduğunu bilmiyorsunuz yani,

    Bende passat ve jetta da kavrama değiştirdim serviste.

    Jetta da 96 bin km de 2 kere değişti ucretsiz olarak çünkü kiralık araçtı.

    Passat ta ise 32 bin kmde 3. Seneainde değişti 500 tl verdim.

    Düz vites aracın baskı balatasina göre erken değişim istemesi harici bir sorunu yok.

    Yani, her düz vites araç da olduğu gibi çift kavramalı vites kutularında da kullanıma bağlı kısa veya uzun sürede değişmesi gereken sarf malzemlerdir kavramalar.
    Bir arıza değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeterrr23 -- 8 Mayıs 2018; 20:13:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum işte ne yaparsın cahillik. 500 ₺ hatta hatırlı kiralık aracın varsa ücretsiz değiştirdiklerini de bilmiyorum. 3500 ₺ bizim ustada, sarf malzeme işte, erken erken sürekli değiştirip duruyoruz.

    Şuraya yazmak için yazmasanız, ben almam diyorum, niye vereyim sürekli o sarf malzememi dersiniz ne derseniz deyin değişim parasını? Daha ucuza satılan, tam otomatik düzgün şanzıman varken. Sen al, alma diyen mi var? Alman iyi birşey, biz kazanıyoruz, ben destekliyorum yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen fiyat harici mevzular için yeni başlık açın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum, konu Yaris'in fiyatı idi, niye alacaksın, alanın aklından şüphe ederim, şu varken bu alınır mı vs vs onlarca saçma mesaj işte. Tartıştığına bile değmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolar 4.33 fiyatda yazmasak artık psikoloji kalmadı
  • Tekna, Disel, otomatik Nissan qashqai fiyatı alan var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jasua85 J kullanıcısına yanıt
    Sene sonu 5. Seçimden sonra şahlanır şimdi zor tutuyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolar euro uçmuş ortalık satılık araç dolu fiyatlar şişkin ama alan yok hiç hayra alamet değil mevcut durum
  • 2015 yılında sıfır araç alma esnasında corolla ve leon, octavia ile golf gibi bazı araçlar arasında kalmıştım ki bu dönemlerde herkes böyle kararsızlıklar yaşayabiliyor. Önceki dönemlerde de corolla kullanıcısı olduğumuzdan corolla aldık tabi. Şu dönemde ise fiyatların sürekli artması ile yaris gibi arabaların fırsat aracı olarak sunulmaya çalışılmasını ise aklım almıyor, şayet yatırım için alınacaksa da vag grubu, ikinci el içinsede vag grubu , şanzuman konforu konusunda da vag grubu araçları öndedir. Yaris ile sınıfındaki poloyu karşılaştırmaya bile luzüm görmeden toyotanın en çok satan şaft tüneli olmayan ve bagajı geniş olan arabası corolla ve vag grubunun golfünü aşağıda kıyaslamaya çalıştım, 2015 Ağustos ve mayıs 2018 fiyatları arasındaki farkı ortaya koymaya çalıştım. Hangi aracın daha çok kazandırdığını ve şayet yatırım yapılacaksa da hangi grup araçların alınması gerektiğine rahatlıkla karar verilebilir, ama yok benim prim gibi derdim yok derseniz ki tabiyki sorun yok.

     SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA



    Dolar çıktı,ülke bitti bu araç bu fiyata daha da bulunmaz alırken kazanırsınız gibi hayallerle yaris gibi araçlara yatırım yapmak gerçekten bu tabloda akıl tutulması.

    Bu arada alan bu niyetle alan arkadaşlara da sonsuz saygı duyarım.

    Not: golfüm yok. Aynı örneği vag grubunun herhangi bir arabası ile toyatanın en çok satan ve prim yaptığı iddia edilen aracları ile kıyaslayabilirsiniz .Kısa süre önce astra aldığım biliniyor zaten, yani sevdiğim, bindiğim, sahibi olduğum veya sattığım aracı övmüyorum sadece tarafsız gözle yorumladım, saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • O yıla ait olan Golf bugün ikinci el fiyatı az km yapmış ( 50 bin km altı ) 85-90 bin, Corolla ise 80-85 bin aralığında satılır. Daha fazla isteyen tabi olabilir ayrı konu ama şu an ikinci el satar dediğimiz fiyatları bunlar. Mevcut aracını sattığın zaman en az kaç para koyarak aynı aracın yeni modelini alabiliyorsan en iyi prim yapan araç odur. Burada Toyota'nın açık ara en iyi prim yapan araç olduğu görülüyor.

    Bugün sıfır Golf'ün fiyatının o kadar yükselmesi prim yapmak değil kazıklamaktır. Sıfır daha ucuz satan araç kötüleniyor çok enterasan. Buna da prim yapmak deniyor,yazmak için yazmayın lütfen şuraya.

    Aracın yürütülmesi ise çok daha tecrübe isteyen konu ki o da bir maliyettir. VW'nin gerek servis gerekse bakım maliyetleri daha fazladır. DSG konforlu ama mekatronik arızası vermese bile aynı manuel şanzımanlı araç gibi belli kmde ki en fazla 100-150 bin km dir bu kavrama ve çift baskı balata değişim maliyeti de eklenir ki bu rakam bugünün parası ile 3000 - 5000 TL arası. Eğer erken kmlerde 50 bin gibi yaparsa iyi niyet garantisine ancak o zaman giriyor,baskı balata değişim zamanı gelmişse ki 100 bin km üzeri gelmiş sayılır o zaman %50 gibi parça ve işçilik indirimi alırsınız ki yine 2500 TL gibi rakamlara gelir.

    Yine parça fiyatları çok daha yüksektir örneğin Golf 7 motor koruma sacı Bin TL , Toyota'da 300 TL, aks bilyesi Golf 6 için tanesi 1000 TL ( 100 bin km üstünde büyük ihtimalle eski yine bu parça ), Toyota'da 500 TL vs vs.

    10 sene Opel Corsa dizel yarı otomatik 215 bin km, 10 sene 80 bin km Golf 6 DSG, yaklaşık 13 sene Toyota Avensis benzin manuel 150 bin + ve yine 13 sene kadar Toyota Corolla 1.6 lt benzin otomatik 180 bin km kullanım süresi sonucu sanırım bazı şeyler için yeterli. Kaldı ki 10 seneyi aşkında otomotiv işinde çalışıyorum. Bunları yazmak istemezdim ama sürekli saçma mesajlar ile uğraşmaktan sıkıldım. Utanmasa bazı arkadaşlar tekerlek nedir onu anlatacak bana.

    Burası fiyat paylaşım yeri, sürekli tartışma çıkartmanın bir anlamı yok. 98 bine satılan o donanımdaki bir Yaris evet almak isteyen için fırsat aracıdır. Gidipte Polo ile karşılaştırmak bile yersiz demek karşıdaki kişiye ve bu araçları almak isteyenlere saygısızlıktır. Ben de derim, birinde 7 hava yastığı var,ön çarpışma önleyici sistem var,şerit takip var var oğlu var güvenlik sistemleri var Polo ise 2 evet sadece 2 hava yastığı,ABS,ESP işte.Senin için önemli değildir bilemem,ABS bile olması önemli değil diyen de çıkar.

    Şu ben tarafsızım,en iyi bilirim fikirleriniz türü yazılar açıkçası hoş değil, tabi herkes tarafsızdır kendine göre fikirleri de önemlidir illaki ama her konuda yazmanın da bir anlamı yok. Konu sıfır araba fiyatları ve burada yazılan da;


    Fırsat görmekte görmemekte bir taraf seçmektir. Veriler ile konuşuladabilir tabi ama burada da en basitinden Polo daha geniş iç hacme sahiptir bu alacak kişiye göre önemlidir büyük bir artı oluşturur,diğeri için ise hava yastığı yani güvenlik çok önemlidir vs vs bunun sonu gelmez.

    2017 model şu şu donanımda araç X para ,bunun 2018 modeli Y para, X Y'den ciddi anlamda düşük ise bu alacak kişi için fırsattır. Sen zaten almıyorsan,fırsat görmüyorsan bakmazsın bile illa senin hoşuna giden aracın fiyatını mı paylaşalım burada?

    Ama yok fiyata baktıktan sonra şu varken şu alınır mı,yok şuna para verilir mi,yok şu olur mu... zaman bol nasılsa millette anladığım kadarı ile,çene çalacak yer arıyor

    Yok ben tartışmadan edemiyorum canım sıkılıyor diyen arkadaşlar için yeni bir konu var,buyrun
    https://forum.donanimhaber.com/dsg-stronic-gorunce-kosarak-uzaklasin-bugun-12500-tl-odedik--132756512



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 8 Mayıs 2018; 23:41:57 >




  • sarikaya_06_38 S kullanıcısına yanıt
    İlan numarası nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Sizin şu d4d Corolla da verdiğiniz otomatiği de gördük. Arabayi yüzde 30 egimde durdumu manuel moda almadan kaldiramiyorsun. Satış temsilcisine durumu anlattiginda efenim yokusta manuele gecip daha rahat kalkabilirsiniz diyo mal. Ulan manuele alacaksam neden fiyat farki verip otomatik alıyorum yada yokuşta kalkmayacaksan ve manuelde kaldirmam gerekiyorsa bu şanzımanın adi neden otomatik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmasın ama Yarise vereceğim 92 ile Corolla 1.6 Otomatik Touch alırım zaten. Küçük sınıf dolu araba isteyen için belki ama çoğu insan bu ikinci seçeneği duymak-almak ister. Bu yorumları normal karşılamanız lazım. Çok kelepir bir teklif olsa Mayıs'a kadar kalmazdı sizde kabul edersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok matah bir şanzıman değildir yarı otomatik robotize şanzımanlar,bir ara firmalar başımıza sardı bunları başımıza. Daha çok düz yolda ve uzun yolda rahat ettirir o tür şanzımanlar. Yalnız % 30 eğimde o şanzımanların hiçbirisi manuel moda almadan kalkmaz,az buz eğim değildir. Hatta araç tam dolu ise manuel şanzıman ile dahi zor kaldırılır eğer araç süren acemi ise bu tür ortamlara biraz.

    Tamam doğru 104 bin verip hatta Advance Otomatik Corolla bile alırsınız da ihtiyacı yoksa ne yapacak? Daha ağır ve daha büyük aracı herkes almak zorunda mı? Bu araç full + donanım dediklerinizden çok satmaz zaten, ben zamanında kendimde Corsa'nın en üst donanım otomatik olanını aldım,o zaman da öyleydi. Ülkede saysanız 100 tane ya satıldı ya satılmadı.
    Bu yazdıklarınızda alınacak birşey yok,tercihtir ama buraya yazmanın bir anlamı yok demek istedim önceki konularda. Corsa mı Astra mı şu paraya tartışa konusu olur isteyen istediğini yazar tabi. Burada sadece fiyat paylaşılıyor bu fiyatta kendi içinde bu araç için iyi fiyattır. Verip vermemek alıcıya kalmış.




  • 1.4 turbo otomatik astra sedan aracın motorunda hb modellerde olan motor sıkıntısı varmı. Piyasadaki nadir tam otomatik turbo araçlardan. 2017 ile 2018 arasında muazzam fark oluşmuş.Kredi seçenekleri makul.

    Bu aracı kullanan tüketim hariç :)yorum yapabilecek ardaşlar var seviniriz. Fiyat fayda ve performans açısından.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blacklotus01

    Dediğim gibi 10 yıldır vag grubu otomatik araç kullanıyoruz bu zamana kadar patlamadı patlıycağını da sanmıyorum çok şanslıyız herhalde ya da birileri abartıyor siz seçin

    Alıntıları Göster
    2013'ten beri çalıştığım 2 farklı kurumda dsg olan araç kullanıyorum toplamda 8 araçta hiç bir sorun yaşamadım,ayrıca 2 senedir şahsi aracımda dsgli 33000 km'de sorun yaşamadım.Yarın sorun yaşayabilirim belli olmaz tabi ama biraz abartı bu dsg patlar muhabbeti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Olethros

    2015 manual Polo Lounge'um var ve bugun Leon 1.2 DSG Techno Paket icin 105 bin TL teklif aldim. Sizce nasil fiyat. Secim sonrasini mi beklemeli yoksa fiyat iyi kacirilmamali mi?
    BENCE hemen alın.
    Style Techno Paketi (SEAT Full LED Ön & Arka Farlar, LED Ön Sis Farları + Geri Görüş Kamerası + Media System Plus + Sunroof + Led İç Aydınlatma Paketi + FULL Link + Dijital Gösterge Paneli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtcakmak

    Arkadaşlar bir iki gündür 0 km opel astra sedan 2017 araştırıyorum edition paket için 70.000 edition plus paket için 71.500 fiyat aldım. Son günlerde bu modeller için fiyat alan oldumu?
    Cevap gelmemiş ben kendim cevaplıyayım İstanbulda bir bayiden 68.500 fiyat aldım. Kapora verdik hayırlısıyla cumaya alıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13691370137113721373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.