Şimdi Ara

Sıfır araba ve daha sonrası (Manisa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değil 5 yıl, 5 gün bile arabasının arkasında durmamış Hyundai servisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 arabayı alır almaz ilk iş sis farlarıyla oynamak olmuş

• boya kalkması basınçlı suyla yıkayınca a3 lerde bile var.
    ancak bezle silince kalkıyorsa insanın içine kurt düşüyor
    balata bana versen 20dk sürmez bitirmem
    hayret birde hyundai sorunsuzdur diyordu herkes nasıl oldu ki?
    durum şaibeli görünüyor bana
  • Hyundai 2276 yılında düzelecek ve parasını hak eden bir araç üretymeye başlayacak inanıyorum
  • eveeet, bugünkü kurbanımız hyundai. vurun kahpeye!

servis ilgisizdir, belki ahlaksızca iş yapıyordur, insanların mağdur etmiştir, işini layıkıyla yapmıyordur vs. artık her neyse ve bunu eleştirirsiniz anlarım da hyundai'ye sallamak nedir?
  • Bu olaydan yurt dışında ki global firmanın haberi yoktur olsa gereğini yapar

Diğer otomobil firmalarıda gereğini yaparlar ve değiştiriler ama burası TR ve disdirbütörlerin ve bayiilerin saltanatı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 25 Ocak 2014; 10:13:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Debriyaj kullanıcı hatası olabilir 4binde bitemez ama ne olursa olsun yepyeni bir araç ücretsiz değiştirmeleri gerekirdi bana göre boya atma olayıda abartı gibi geldi açıkçası bende manisada yaşıyorum manisa insanı çok abartan ve yalancıdır genelde neyse günahınıda almış olmayım :D Allah yardımcısı olsun
  • haberin altındaki yorumlar da bir o kadar ilginç.
  • Arabadan soğumuştur . Çok zor işler bunlar
  • Debriyaj balatası, fren balatası gibi sarf malzemeler hiçbir zaman garantiye girmez. Ama bazı markalar, iyi niyetten ücretsiz garantiden değiştirirler. O da 1 kereye mahsus bildiğim kadarıyla. Boya konusu ise ilginç olmuş. Arabayı silince nasıl boyası çıkar aracın yahu. Aklım almıyor bir türlü. Ama kusurlu ve ayıplı mal olduğu ortada. Hyundai' ın aracına sahip çıkıp müşterisine yenisini vermesi gerekiyor. Bildiğim kadarıyla Hyundai servisleri çok başarılı ve müştersinin her zaman yanında olan bir marka.
  • ben Sürekli o servisi kullanıyorum ve memnunum. Tabi servisin bir hatası yada araçta fabrikasyon bir Hata var ise tüketicinin mağdur edilmemesi gerekir

• silmeyle boya kalkmasi

• Göstermelik " 5 yıl garanti "
  • Hyundai alanlarda hiç mi kabahat yok? Bence var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roq -- 25 Ocak 2014; 11:30:23 >
  • manisadaki hyundai bayisini arayip hyundai almaya niyetliydim bu haberle karşılaştım ve hyundai marka arac almaya çekindim dedim anlaşılan bu haber onların baya bir canını sıkmış durumda
  • araç elentra sanırım..
    oldum olası ısınamadım bu markaya zaten
  • Hundai sıkıntı ya

• sıfır araçlara ilk 6 ay çok kuvvetli su tabancaları ve kimyasallarla yıkama yapmamak gerekir. fabrikadan çıkalı epey olmuşse sorun yok.
  • Bence bu olayın direk hyundai'ye mal edilmesi doğru değil. Bayi ile ilgili bir durum. Merkez ile iletişime geçip aynı cevabı alıyorsa o zaman markayı eleştirebiliriz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.