Şimdi Ara

Siemens WM12T581TR Sıkma Sırasında Ötüyor! Bu firmadan Uzak Durun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
3
Favori
8.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Yaşım 40.
    Ego kastın artistlik yaptın ne oldu şimdi...umrunda olmaz belli ki ama benim umrumda sırf bu seviyesiz ve terbiyesiz tavrın için blok listemdesin.

    Hadi kumda oyna şimdi...
  • Makine sorunundan konu böyle bir noktaya geldiği için diğer forumdaşlardan özür diliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

    Yaşım 40.
    Ego kastın artistlik yaptın ne oldu şimdi...umrunda olmaz belli ki ama benim umrumda sırf bu seviyesiz ve terbiyesiz tavrın için blok listemdesin.

    Hadi kumda oyna şimdi...
    Amman ne üzüldüm ne üzüldüm. Karalar bağladım valla.

    Yaşın 40 ta davranışlar 4 yaş seviyesi babalık. Ses normal dedim diye yapmadığın kalmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana ses normal geldi iade ettiğim electrolüksü görsen dua edersin motorun yavaşlama sesi benim alman üretimi bozulan simensede bile vardı o hafif uçak motorumsu tizimsi gelen ses çamaşırdan çamaşıra değişiyordu birde...sıkması hiper sessiz olan bir makine olduğunu sanmıyorum......
    birde cep çekimlerinde ses herzleri çok farkediyor bu sesi alt kattan üs kattan bile duyarsın ozaman problem var gibi ama sadece yanına geldiğimde duyuyorum diyorsan bence bir sorun yok...
    ama sıkma haricindede olduğunu yazmışsın tabi sıkma haricinde oyle bir ses varsa anormal yani..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Haziran 2019; 14:40:32 >
  • thh dışında hiçbir şekilde iade almazlar boşuna uğraşma 15 günü doldurmadıysan direk git dava aç vakit kaybetme bir iki ay oylanırsın uğraşırsın ama iade edersin..



    yoksa servis bana bu sese bile normal dedi düşün alt kat üst kat net duyuluyor clork clor clak calak 05-16 sn sesde beynimiz yanıyordu evde, (videoyu ben çekmedim)servise bulaşma iade çıkmaz..
    ama dediğim gibi o sıkmada motor yavaşlarken benim zamanın en iyi makinesi denilen alman üretimi simensde bile vardı beyni bozuldu mecbur değiştirmek zorunda kaldık..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Haziran 2019; 15:5:10 >




  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Bugün değişim için fabrikadan geri dönüş yapılacak(mış)Her türlü değişim talebim devam ediyor sorun çıkartırlarsa elimdeki " kasnakta deformasyon var müşteri onarımı kabul etmedi" fişi ve sd kart ile thh ne başvururum hiç problem değil makine bariz kusurlu!

    53sn-1dak arasına dikkat! Adeta beyni delip geçiyor...


    Edit: İlk sayfada paylaştığım videoda kasnak resmen yalpa yapıyor adam serviste başka bir siemens makinenin kasnağını çekmiş "bakın oda yalpa yapıyor" yani buda normal demeye getiriyor. Yahu iki yanlıştan bir doğru çıkarmı hiç adam gibi üretin kardeşim. Üçüncü dünya ülkesiyiz ya herşeyi normal karşılamamızı bekliyorlar ama çok yanılıyorlar!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 3 Haziran 2019; 11:3:53 >




  • evet sonunda net duyuluyor sanki kayış sürtüyor gibi yeni aldığım boshda boyle bir ses yok hem senden daha düşük model olmasına rağmen zaten benim beyaz eşya tamirci tanıdık satılmayan ara model alma diyordu her zaman en çok satan seri ve modeli al diyordu hem ürün daha yeni oluyor, eski üretimlerinde hata varsa ufak tefek sonraki üretim serilerinde gideriyolar falan fülön diyordu adamın dediği mantıklı geldi bana..
    bence uğraşma direk thh ye git..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Haziran 2019; 14:8:38 >
  • Değişimi kabul etmeyebilirler de, bizim de aldığımız bulaşık makinesinin kasasında yamukluk olduğu için ön sac kenarlara sürterek boyası çizilmişti. Servis kullanıcı hatası olmadığına dair rapor düzenlemesine ve yamukluğun fabrika kaynaklı olduğunu belirtmesine rağmen değişimi kabul etmemişlerdi. Tabi elimizde bu servis fişiyle thh ye başvurunca ücret iadesi kararı çıktı. Siz de başvurunuzu yapabilirsiniz. Bu arada başka bir konuda sesin kasnağın yapısından kaynaklandığını yazmışsınız yalnız bununla hiçbir alakası yok. Aynı firmanın ithal modellerinde de aynı kasnak var ve kayış kasnak sesine dair hiçbir belirti yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayış sesi bende de var. Sizinki normal geldi bana. Sonuçta bu cihazlar sürtünme ve yer çekimi kuvveti etkisinde çalışıyorlar
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Yalnız ne hikmetse sadece bosch ve siemens bu yer çekiminden etkileniyor arçelik, electrolux vestel bu kuvvetten etkilenmiyor sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A21AA1D72

    Yalnız ne hikmetse sadece bosch ve siemens bu yer çekiminden etkileniyor arçelik, electrolux vestel bu kuvvetten etkilenmiyor sanırım.
    Yorumum ilk video içindi son videoda baya ses var. Hakkınızda hayırlısı olsun.
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    İnşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisin kasnağa giriştiği videoyuda siemens genel merkeze yolladım kesin sonuç p.tesi belli olacakmış süreç epey uzadı malesef...
  • Öncelikle geçmiş olsun. Siemens çamaşır makinası modellari içerisinde karar aşamasındayken bu konuyu gördüm. Sizin modelinizde alternatiflerim arasında ama şimdi bir şüpheye düştüm. Elektronik eşya birazda şans işi ama 3.000 TL lik bir makina için bu seslerin normal karşılanması benim içinde kabul edilebilir birşey değil. 2010 yılında almış olduğum samsung çamaşır makinem kaç nesil geriden geliyordur sizin makinenizin bilmiyorum ama kesinlikle böyle sesler çıkarmıyordu hakkın rahmetine kavuşmadan önce.
    Varsayalım makine de hiç bir sorun olmasa bile, bu sesleri çıkarıyor olması bile başlı başına sorundur bana göre.
    Farklı marka adı altında daha ucuza alternatif modelleri satmasını biliyorlar ama marka ismine güvenerek daha fazla para ödemeyi kabul eden insanları mağdur etmeye çalışıyorlar. Üzülerek belirtiyorum ki, Ülkeye özel bir durum olsa gerek.
    Konu içerisindeki tartışma ise bilgi haznemizin gelişmesine sebep oldu :)
    Haklı mücadelenizi destekliyor ve işin peşini bırakmadığınız için tebrik ediyorum sizi. Umarım istediğiniz sonucu en kısa sürede alırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yyusa Y kullanıcısına yanıt
    Aslında her tüketicinin bu bilinçle hareket etmesi gerekir böylece kalite artar. Alman tüketicisi bizden daha kıymetli olmamalı!
    İşin peşini asla bırakmam haklı olduğumu biliyorum istediğim sonucu alıncaya kadarda hakkımı arayacağım.

    Garanti uzatma için 310tl bayılmamış olsam iade eder arçelik alırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç alehime belli oldu! Firma parça değişimine geldi mi malın ayıbını kabul ediyor ancak değişim istendi mi aynı makineyi sorunsuz buluyor! Kesinlikle ticaret ahlakı olmayan bir firma uzak durulması gerek!!!
    Siemens WM12T581TR Sıkma Sırasında Ötüyor! Bu firmadan Uzak DurunSiemens WM12T581TR Sıkma Sırasında Ötüyor! Bu firmadan Uzak Durun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 10 Haziran 2019; 14:35:50 >




  • hangi parçası değişti hocam düzeldimi peki?
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Kasnağın kendisi değişecekti eleman uygun anahtarla gelmediği ve parçayı sökemediği için iş uzadı bende makine değişimi istedim.
  • hocam şansınız dönememiş resmen bunun bir alt serisi boshu aldım evdekilere electrodan sonra ses açısından devrim geldi :) ohh iyikide kurtulduk ondan diye ikide bir soyleniyorlar....sadece bu firma değil hepsi oyle değişim iade dedinmi hepsi 40 takla atar ben yerinizde olsam servisle hiç uğraşmam dava açar servisdende garanti uzatma ücretini talep ederdim...tamir görmüş makine oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Haziran 2019; 14:51:12 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Garanti uzatmayı iptal edemem çünkü iki hafta doldu 1 aya yaklaşıyor. Thh ne dava açacağım zaten o cepte 3 ay bu şekilde kullanıcam artık yapacak birşey yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.