Şimdi Ara

Siccin 2 (2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2014'ün sonbaharında vizyona giren ilk Siccin filmi yasak bir aşkın lanetinden yola çıkarak kurgulanan bir öyküye sahipti. Türkiye çapında toplamda 55.576 kişiye ulaşan korku filmi, 2014'ün en iyi yerli yapımlarından biri olmayı da başarmıştı. Serinin ikinci devam filminde yönetmenliği yine Alper Mestçi üstlenirken, senaryo Alper Mestçi ve Ersan Özer ikilisine ait. Filmin oyuncu kadrosunda Şeyda Terzioğlu, Bulut Akkale, Reyhan İlhan ve Ece Edibe Baykal yer alırken yapımcılığını ise Muhteşem Film üstleniyor. Film 10 Temmuz 2015 tarihinde vizyona girecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 5 Nisan 2015; 11:23:23 >

• 2014 en iyi yerli yapım olduğunu kim demiş?
  • MERT* kullanıcısına yanıt
    Güzel haber mert ilk film bence çok yerinde bir yapımdı konusu oyunculuklar efektler herşey güzeldi 2.filmin gelmesi çok güzel bir haber.
  • kitap tarzı olsa okunur eğlenceli bile olabilir ama filmi izledim pek sarmadı beni
  • Filmi güzeldi.
  • Siccin iyi güzeldi ama böyle ne bilim amatör bir havası vardı. İkinci filmde böyle daha Dabbe gibi bir havaya bürünürse çok daha sağlam bir film halini alacaktır diye düşünüyorum.
  • Bugün itibariyle vizyonda.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu filmden baya ümitliyim bakalım nasılmış. Hüsran bişey beklemiyorum birincisi baya iyiydi
  • Korkusever olarak tavsiye ederim. Oyunculuklar ve kurgu gerçekten başarı, dramı da iyi yansıtmışlar. Son zamanlardaki en kaliteli Türk korku filmlerinden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk korku filmlerinden beklentim çok yüksek değil ne yazık ki.

• 1.Film ile bağlantısı var mı ?
    1.de izledim zaten iyiydi bayağı merakımdan soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSM Scream

1.Film ile bağlantısı var mı ?
    1.de izledim zaten iyiydi bayağı merakımdan soruyorum.

1.film ile bağlantısı yok, ben Birinci'yi daha çok beğenmiştim. 2.nci film de dram yüklü olmuş sahneler kesik kesik sanki hep reklamdaydı gibiydi. Yine de Türk filmlerine göre iyidi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bi siccin gidin..

• Vasat bir filmdi, ürkütücü sahneleri var ama hikaye pek güzel değil

• Youtube dizisi gibi.

• Nete düşmedimi daha?
  • http://goo.gl/SHnxlz bu filmi izle dim ve yorumum şöyle ki: Gerçekten harika bir filmmiş arkadaşlarç Her kezin izlemesi lazım dabbe ayarında hatta daha da iyi bir film diyebiliriz. Bizim vatandaşımız etkilemeyi biliyor ya korku filminde. Beyin altına işliyor resmen
  • Bu film ve Dabbe 6 Türk korku sinemasınin çok üzerine çıkmış filmlerdir ve bizim kültürümüz olduğu için de izlenip sahip çıkılmaları gerekir diye düşünüyorum

• muhammet7634 kullanıcısına yanıt
    O linkin açıldığına eminmisin , rüyanda görmüş olmayasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezaalp -- 4 Mart 2016; 19:51:16 >
  • filmi izleyebileceğimiz bir yer yok mudur?
    torrente vs hiçbir yerde bulunmuyor sadece fragmanı çıkıyor bütün sitelerde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.