Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.410
Cevap
425
Favori
517.334
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bizde 1 ay önce İDER mobilyadan sipariş verdik beğendik bütçemize göre dedik aldık almaz olaydık. Önce söz verilen tarihte koltuklar gelmez dediler onunla ilgili bi ton kavga ettik sonra bugün koltuklar geldi adamlar üstünde kollarıyla kapıyı çıkarmamıza rağmen bu burdan girmez diye geri götürdüler şimdi bizden 500-600 lira iptal parası istiyorlar kapıdan sokamadık diye oturma odasınada dah küçük bir köşe almıştık onuda siyaha beyaz minderli istedik o da beyaz koltuğa kırmızı minderli geldi düşünün ciddiyeti evlenecek olan arkadaşlar aman diyim cicsine bicisine kanmayın sakın ha sakın gidip tuzaklarına dümeyin bir sürü şikayet var bu firma hakkında bi de tüketici hakem heyetine verecem dedim verirseniz verin diyorlar sinir sahibi olmak istemiyorsanız uzak durun yarın herşeyi söküp getirip deneycekler büyük itimal girecek bir tane koltuk takımı ama istediğimiz renktemi onuda bilmiyorum kesin o da yanlıştır. Montaj ekibi ilk yatak odası ve yemek odasına gelenler tecrubeli idi ama 2. gelenler hemen gitmenin peşindeler nasıl geldiyse öyle bırakıp gidelim hemen havasındalar. Birde yanlış kırık gelen şeyleri sonra hallederiz deyip milleti aylarca süründürüyorlarmış vede yapmıyorlarmış teslim alındığı için. Bizim çektiğimizi siz çekmeyin aman diyim Ankarada yer yokmuş gibi bunlara denk geldik ya offf offff diyorum düğüne 1 haftadan az bir zaman kaldı

• Ankarada olmak birşeyi değiştirmiyor adamlar sitelerde uçmuş bir köşe takımına 4000 TL fiyat çekenler var yatak odaları 6000-7000 TL diyorlar.
  • anlayamadığım üreticiler çok fazla, inegöl kısıkköy kayseri olsun ayrıca markalı mobilyalar. üretim çok fiyatların daha makul olması gerekmezmi? tamam elbette parasını ödediğimiz mobilya malzeme fiyatı değil. dükkan kiralarından mobilya ofislerinde çalışan çaycıya kadar ücretin içinde ama yinede uçuyor bazıları. hatta hepsi.
    2000-3000tl tv ünitesi nedir arkadaş, ne yapıyor yani alt tarafı tv koyuyorsunuz yanınada 3-5 zımbırtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

Arkadaşlar bu mobilyaları alacağım ama adam 5500TL diyor fiyatına.Full mdf üzeri lake.
    Tipi süper ben böyle birşey görmedim yani :)

hepsi için 5500 istiyorsa az bile istemiş nerede satılıyor bu takım?

• Merhabalar,

Yatak Odası Takımı seçiminde yardımcı olabilmek adına bir model paylaşıyoruz.

Dolap Ebatları :
    Genişlik : 65 cm
    Derinlik : 245 cm
    Yükseklik : 215 cm
    Şifonyer Ebatları :
    Genişlik : 111 cm
    Derinlik : 45 cm
    Yükseklik : 87 cm
    Karyola Ebatları :
    Genişlik : 170 cm
    Derinlik : 220 cm
    Yükseklik : 120 cm
    Komidin Ebatları :
    Genişlik : 61 cm
    Derinlik : 45 cm
    Yükseklik : 52 cm
    Ürün Parçaları : Gardolap-2 Adet Komodin-Karyola-Aynalı Şifonyer
    Ürün Kalitesi : Akasya Yatak Odası,Yatak Başlığı ve Şifonyer Ayna Etrafı Led Işık Özelliklidir. Ve Şifonyer Aynası Ortadan İki yana Açılır Aksesuarlarınız İçin Özel Bölmesi ve Çekmeceleri Vardır. Şifonyer ve Komodin Ayakları Lükens Ayaktır. Gardrop İçi Çekmeceleri Mevcuttur. Ürün E1 Standartlarına Uygun Şekilde Üretilmiştir.Ürün İskeleti SuntaLamdir.Yatak Başlığı Kapitoneli,Yatağı Kendinden Bazalıdır.Kapaklar Highgloss Lake Boyadır,Gardrop Kapakları Sürgülüdür.
    Parça Satışı : Bu üründe parçalı satış mevcuttur.
    Kargo : Tüm illere ÜCRETSİZ NAKLİYE hizmeti verilmektedir. Nakliye hakkında detaylı bilgi için 0212 675 12 12
    Kurulum : İstanbul içi kurulum ücretsiz yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benimevim -- 10 Temmuz 2012; 10:48:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: flort

quote:

Arkadaşlar bu mobilyaları alacağım ama adam 5500TL diyor fiyatına.Full mdf üzeri lake.

hepsi için 5500 istiyorsa az bile istemiş nerede satılıyor bu takım?

Tabiki ayrı ayrı 5500 TL istiyor.
    İstanbulda Mim mobilya ve Berke mobilyada buldum bunları.
  • Yakın zamanda mobilya ihtiyacına binaen İzmir de mevcut çoğu firmayı arşınlamış biri olarak şunu söyleyebilirim: Her fiyata ve kaliteye göre model mevcut. Şahsi gözlemlerime göre düğün paketi diye uygun fiyata satılan marka ve modellere yanaşmayın sonra sefa yerine cefasını çekersiniz. Dediğim gibi her fiyat aralığında ürün var. Bir de fabrikasyon üretimi değiştiremiyoruz gibi söylemler insanın canını fena halde sıkıyor. Bir takım beğeniyorsunuz -örneğin yatak odası- ama dolabın üzerinde işlemeler var. Diyorsunuz ki onları kaldırıp cam ya da düz model haline getirebilir misiniz? Cevap hazır, maalesef fabrikasyon üretimi değiştiremiyoruz. Yine ikea gibi yerleri de gezip gördükten sonra Karabağlar da dolaşırken bir firmaya girdik. Üretimleri kendilerine ait, istediğiniz her türlü değişikliği (tasarımı bozsa dahi) sizin onayınızla yapabiliyorlar. Kullanılan malzeme tamamen ceviz. Tabi bu durum piyasa şartlarına göre bir miktar ücret artışına neden oluyor doğal olarak. Ancak ne aldığınızı biliyorsunuz. Bizim baktığımız modellerde önceliğimiz sağlamlık, sadelik ile beraber şıklık ve de isteğimize göre ürünler üzerinde değişiklik yapılabilmesi olduğu için isteklerimizi neredeyse tamamen karşıladı diyebilirim. Reklama girmemesi açısından isteyen arkadaşlara özel mesajla firmayı iletebilirim.

• kendime mobilya bakarken bu konu üzerinden çok araştırma yapmıştım ama nereye baktıysam fiyatlar hep yüksek gelmişti en son imalat yapan bir tanıdık denk geldi ve beğendiğim mobilyaların hepsini piyasadan hemen hemen %40-50 daha ucuza imalat ettirdim ve 15 gündür kendi evimde kullanıyorum ihtiyacı olan çoktur isteyen olursa yardımcı olabilirim.Piyasada 5 para etmeyecek şeylere 3000-4000 çekenler dolu dikkat edin derim.Konuyu sürekli takip edemiyorum malum artık ihtiyacı giderdik :) ama isteyen olursa özelden yazarsa seve seve yardımcı olurum.
  • Merhaba arkadaşlar ,

İzmir Karabağlarda mobilya imalat ve toptan satış yapmaktayız. Alım yapacak arkadaşlar bana ulaşabilirlerse yardımcı olurum.

Yaptığımız işlerden sadece bir kaçı.

Klasik modellerle beraber spor modellerde üretiyoruz.

• Uzun zamandır bu forumu takip ediyordum ve elimden geldiği kadar gezdim. İst. Eyüp Mobilyacılar Çarşısı, Masko, MODEF. Fuarda görünüş olarak İnegöl mobilya firmaları dikkatimizi çekmişti. NİLLS, SALOONİ, ... Son vuruş yapmak için İnegöle gittik ailece. Orada ikamet eden bir abimizin tanıdıkları vasıtasıyla ALLEGRO, DONAT, SALONİ, SARI SANDALYE, ŞKM firmalarını gezdik. Son olarak UZ MOBİLYA da kararımı verdik. Tüm ürünleri aynı yerden almaya çalıştığımız için tüm ürünleri beğenebildiğimiz yer bu firma oldu. Kararımızdaki en büyük etken tasarım, renk skalasında genişlik ve gençlere hitap edecek modern mobilya tarzı ve özellikle işçilik ve malzeme kalitesi. Aldığımız ürünlerin hemen hemen hepsi fırınlanmış kayın ağacı iskeletine sahip. Diğer firmalarda bu suntalem ve mdf olabiliyordu. Yatak odası, tv ünitesi, 3+2+1 oturma odası, köşe takımı, 2 adet berjer, yemek masası ve 6 sandalye, 2 orta sehpa, 1 L Sehpa taksitli olarak 20 000 TL civarında bir masraf çıkardı. İstediğimiz bütün renk seçenekleri ve uzatma kısaltmaları yapılacak şekilde not alındı. Sunu hatırlatmamda fayda var; yapılan değişiklikler size belirli bir meblağ olarak geri dönüyor ki bu öle azımsanacak bir fiyat değil. Diğer saydığım firmalar seri üretim oldukları için bu değişiklikler pek mümkün gözükmedi. Tüm saydığım ürünleri diğer firmalarda 6 000-10 000 TL arasında alabilirdim ama seçimimiz böyle oldu. Başta Uz Mobilya olmak üzere yardımcı olan İnegöl mobilya üreticilerinin hepsine teşekkürler...

• quote:

yatak odası + yemek takımı 5.500 tl mi ?

• Hayır tabiki ayrı ayrı bir kaç kez yazdım ama göremediniz sanırım.
  • berke mobilyada 9 bin civarı bir fiyat var sadece yatak odası için siz nereden fiyat aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkuzu

Merhaba arkadaşlar ,

İzmir Karabağlarda mobilya imalat ve toptan satış yapmaktayız. Alım yapacak arkadaşlar bana ulaşabilirlerse yardımcı olurum.

Yaptığımız işlerden sadece bir kaçı.

Klasik modellerle beraber spor modellerde üretiyoruz.

Web sayfanız mevcut mu ?

Fiyat ortalamanız nedir ?

2. resimdeki berjeri begendim, almayı dusundugum takım 2 adet berjer ve 2 adet 3lü Amerikan Sofa (1. resimdeki Chester model oluyor galiba, buna benzer ama, salon takımı almayacagız, oturma odası için kullanacagımız biraz daha hafif bir tasarım..)

3+3+1+1 gibi bir takım ortalama ne fiyatlarda acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: arslanelvan

berke mobilyada 9 bin civarı bir fiyat var sadece yatak odası için siz nereden fiyat aldınız

KArdeş yıldız mobilyada şuan 5500.
    Mahir mobilyada 7500 yazıyor ama GG de 5500 yazdığı için veriyor o fiyata:)
  • Ankara'da yarın yatak odası için bakacaz, önereceğiniz yerler var mı acaba?

Yardımcı olur musunuz?
  • Valla geçen gün ider mobilya ile yaşadığımız sıkıntıları yazmıştım. Merkezleri istanbul hiç yardımcı olmadı ama tüm sorunlarımızı anse ve siteler mağzasında çalışan Burak bey çözdü. Şu anda her istediğimiz tamamlandı ve herşey onun sayesinde oldu. Başta çokmoralim bozulmuştu ama her sorunu kendi sorunu gibi halletti hatta merkezi yardımcı olmamasına rağmen kendi insiyatiflerini kullandı. İder mobilya Ankaradan alacak arkadaşlar burak beyi özellikle sorup alın bir müşteri temsilcisi herşeyi düzeltebiliyor çünkü.
  • Yeni evleneceklere Hayırlı olsun geçen yıl ben çok araştırdım ve baya yer gezerek eşyamı satın aldım .. arkadaşlar alın yada almayın demiyorum ama seçenek ve fiyat skalası için mutlaka inegöle bakın derim benim şu anda köşe takımına ihtiyacım var ve
    gitsemmi diye düşünüyorum İnegöle özellikle çok eşya alacaklar yani bütün evin eşyasını alacaklar gitmeli diye düşünüyorum.

okdar çok yer ve seçenek varki 3 cü baktığınız dükkandan sonra 1 ci dükkanda beğendiğiniz şeyi hatırlamıyosunuz .. pahalı olanlarıda var çok uygun olanlarıda . zaten bi cadde sırf mobilya belki 700 den fazla mağaza vardır. imkanı olan baksın derim..

ben Kütahyada ikamet ediyorum mobilyamı ordan aldım memnun kaldım.. tek sorunu oturma odasının minik kırlent yastık kılıfları istediğimiz gibi değildi sonradan değiştirdik ama onun dışında bi problem olmadı çok şükür ..

herkese hayırlı olması dileklerimle....

• Herkese Merhaba

Bursa İnegölde bir mobilya firmasının karadeniz bölge sorumlusuyum.İnegölde 7000 metre kare kapalı bir alanda imalat yapamaktayız.Sizlere mağazalardan 4000-6000 lira fiyat aralağında alabileceğiniz koltuk takımlarını çok çok daha uygun fiyatlara sunuyorum.İletişim 05437131607 Bursa inegölde direk fabrikadan satış imkanı vardır.Karadeniz bölgesinde görüşülerek satış yapılabilir.Takımlarla ilgili her türlü soruyu arayıp sorabilirsiniz.Koltuklarımızın Her zaman arkasındayız.7/24 Satış sonrası hizmet vardır.Şunu sölemek isterimki bilen bilir inegöl ile kayseri izmir mallarını karşılaştırmayın.dediğim gibi bilen bilir inegöl kalitede asla taviz vermez.bizde koltuklarımızı bu şekilde üretiyoruz.3-5 kuruş ucuz olsun diye kaliteden kesinlikle taviz vermiyoruz.Fiyatları telefonla alabilirsiniz. emin olun fiyatları duyunca şaşıracaksınız.

İşte koltuk takımlarımız

FLORA

PARMA

PARMA CORNER

ESTETİX

ESTETİX CORNER

LENA

LENA CORNER

PALERMO

PALERMO CORNER

SULTAN

STAREX

DELTA

• quote:

Orijinalden alıntı: Muptela

Ankara'da yarın yatak odası için bakacaz, önereceğiniz yerler var mı acaba?

Yardımcı olur musunuz?

Çok hızlı bir şekilde baştan sona kadar konuyu inceledim.
    Şimdiye kadar paylaşımda bulunan, tecrübelerini aktaranlara teşekkür ediyorum.

Yarın,
    Yataş mobilyaya uğramayı planlıyorum.
    Daha sonra Kelebek Mobilya (Sitelerde varmış)
    Doğtaş
    TEpe Home

ve en son olarak konu içerisinde sıkça önerilen Nass ve Rapsodi Mobilyaya uğramak istiyorum.

Bütçe olarak 4000-7000 TL arası bir ürün düşünüyorum, ailecek gezilecek umarım beğenilir.

Doğtaş ve Tepe Home için kararsızım ama bakalım. En iyisi sitelerde işi çözmek gibi, diğer eşyalara da haftaya bakacam.
    Sitelerde önereceğiniz başka önereceğiniz yer var mı?

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.