Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yigitmete Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
4.408
Cevap
425
Favori
517.033
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jacktheblack

quote:

Orijinalden alıntı: midgardxxx

quote:

Orijinalden alıntı: jacktheblack

quote:

Orijinalden alıntı: KruGmaN

arkadaşlar saloni nin ürünlerinin kaliteli olduğunu biliyorum, domino serisinin tasarımını da çok beğendim, inegöldeki şubelerinden almak ne kadar fark ettirir? ve istanbul'a yaklaşık ne kadar kargo masrafı olur?

3lü-1750tl
    2li-1150tl

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

Salonilerin hepsi fabrikasyon ürün. Evet kaliteli ama ölçülerde oynama yapmıyorlar. Konsol olsun, oturma grubu olsun.

Dediğim gibi kaliteli ama söylediğiniz fiyatları edecek kadar kaliteli değil. Fiyatları aşırı derecede bindirmişler. Bu vereceğiniz fiyatlara bütçeniz uygunsa daha kaliteli ve daha cüzi rakamlar bulabilirsiniz. Benden tavsiye. (İzmir karabağlar bölgesini adım adım gezen birisi olarak tavsiyem :)

Allah tabanlarınıza bol kuvvet versin

Hocam ben de İzmir Karabağlar ve Kısıkköy'e bakmak istiyorum. Bu tarzlar benim de hoşuma gidiyor. Bu tarz ürünler ortalama ne kadar dediler hatırlıyor musunuz?

Bir de şu resimdeki gibi bir şey bulabilir miyim acaba? Çok beğendim sade ama olsun...

Dostum ben açıkçası mobilyacıları başladığı yerden itibaren gezdim. Kısıkköyü gezmedim. Karabağları gezdim. Karabağlarda 3 firmaya düştüm gezdiklerim arasında kalite ve model ve fiyat babında(Bunların hepsi kişiseldir tabiiki) Karar kıldıklarımdan birisi İlker Mobilya, Gençkırlı ve gençkırlının hemen yanındaki mağaza ismini unuttum şimdi. Biz mobilyalarımızı gençkırlıdan aldık. İstediğimiz tarihten 1-2 gün geç geldi fakat hızlı üretim oldu. Mobilyaların iskeletini vs hep gördük. İstediğimiz kalitede istediğimiz ölçülerde ve tarzda oldu modeller. Ben gayet memnun kaldığımı söyleyebilirim.

Malzeme kalitesi olarak ve genç,modern çizgiler arıyorsanız tavsiye ederim bu 3 yeri. Kısıkköyü falan gezmedim bir şey diyemem. Fakat karabağlar tarafında kalite bakımından bu 3 yerin iyi olduğunu söyleyebilirim. Diğer yerleri maalesef ben beğenmedim hiç. Saloni vs bilinen yerlerede gittim aşırı derecede yüksek fiyatlar ve internet sitelerinde göründükleri kadar canlı değiller. Özellikle doğtaş ve saloni için bunu söyleyebilirim. Açıkçası nette beni çeken modellere baktım içeri girdiğimde o modellere hiç çekici gelmedi. Satışçı arkadaş söylemese farketmezdim bile.

Fiyat olarak üçlü kalitei koltukların fiyatı 1500-2000 tl civarında.

Eğer doğtaş, enza vs tarzı yerler civarı bir bütçe ayırdıysanız karabağlarda bu yerleri gezmenizi tavsiye ederim.

Bir de saloniden sorduğum yemek odası ve köşe koltuk takımı için 12bin tl fiyat vermişlerdi Gereksiz pahalı ve o kaliteyi edecek bir fiyat değil.

Çok saolun hocam dolaşacağız artık Umarım kafama göre şey pardon k.çıma göre rahat ve madden de rahat bir takım buluruz

• Arkadaslar daha once size haziranin ortalarindaki dogtas firsatindan bahsetmistim az once indirimin yarin yapilacagini ogrendim;
    Acilistan dolayi belediye baskani ve kaymakam yarin ziyarete gelecek ve Dogtas Gebze de % 10 indirim ayrica nakit alim olursa da % 10 daha indirimle % 20 indirimli sekilde istediginiz dogtas urununu alma imkaniniz var.

Dedigim gibi sadece GEBZE magazasinda olacak acilistan dolayi ve bu firsat yarindan itibaren 1 ay surecekmis. Bilginiz olsun umarim soz verdigim gibi yardimci olabilmisimdir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Mobilya seçimlerinize DonanımHaber üyelerinize özel indirim imkanları için sitemizi ziyaret etmeniz ve donanımhaber'den ulaştığınızı söylemeniz yeterlidir.

Sitemizde Koltuk Takımları, Yatak Odası Takımları, Yemek Odası Takımlarına ulaşabilirsiniz.

Türkiye geneli ücretsiz kargo ile gönderilmektedir. Ürünlerde parça satışıda mevcuttur.

Teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Benimevim

Merhabalar,

Mobilya seçimlerinize DonanımHaber üyelerinize özel indirim imkanları için sitemizi ziyaret etmeniz ve donanımhaber'den ulaştığınızı söylemeniz yeterlidir.

Sitemizde Koltuk Takımları, Yatak Odası Takımları, Yemek Odası Takımlarına ulaşabilirsiniz.

Türkiye geneli ücretsiz kargo ile gönderilmektedir. Ürünlerde parça satışıda mevcuttur.

Teşekkür ederiz.

indirimin nevi nedir? detaylarını buradan paylaşabilir misiniz lütfen?

• quote:

Orijinalden alıntı: theunnamed

quote:

Merhabalar,

Teşekkür ederiz.

indirimin nevi nedir? detaylarını buradan paylaşabilir misiniz lütfen?

Merhabalar,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz.

Belli bir indirim oranı yada indirim şekli mevcut değil,sizlere yardımcı olabilmek adına seçmiş olduğunuz mobilyalarda fiyat konusunda yardımcı olabilmek, bu ürün takımda olabilir parça üründe olabilir.

Teşekkür ederiz.

• EVGÖR'den kesinlikle birşey satın almayın arkadaşlar. 25 gün sonra teslim edeceğiz dedikleri ürünleri 3 ay sonra eksik/hatalı/çizik olarak teslim ettiler. Değişecek parçaların önemsiz olduğunu ve 1 hafta içinde getireceklerini söylediler 1 ayı geçti şuan ve hala gelen bişe yok. Sürekli tarihi öteleyip duruyorlar, çoğu zaman telefona çıkmıyorlar veya geri dönmüyorlar. Toplamda 4 ay oldu ürünü alalı daha tamamlayamadılar şaka gibi gerçekten. Düğün öncesi rezil ettiler beni. Aman aman diyorum uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabor -- 18 Haziran 2012; 13:34:27 >
  • tam 5 gün sonra evlenecek biri olarak mobilya tecrübemi paylaşiyim sizinle;

koltuk takımına çok baktık. en sonunda modoko'da artem mobilya'dan 2.700 liraya aldık. 3+2+1 şeklinde. çok geniş ve rahat koltuklar. 3lü ve 2li yatak oluyor. tam istediğimiz günde teslim oldu. malzeme kalitesi de oldukça iyi.

yatak odası, masa + 6 sandalye ve tv sehpasını ider'den aldım. y.odası baza ile beraber 1.970 lira(taksitli fiyat - peşin 1860). sürgülü dolabı var. malzeme oldukça iyi görünüyor. masa, 6 sandalye(780) ve tv sehpasına(300) toplam 1080 lira ödedim. görünüşleri ve kalitesi oldukça tatminkar. bunlar da tam istediğim günde teslimat yaptı sorunsuz kurulumunu gerçekleştirdiler.

fazla bütçeniz yoksa ider'i tavsiye ederim. pişman olmazsınız

link editi: yatak odasıhttp://www.idermobilya.com/urunler-yatak-odalari-urun-myra-(surgulu)-yatak-odasi.html

masa sandalye model bu
    www.idermobilya.com
    Aradığınız sayfa bulunamıyor!
    http://www.idermobilya.com/urunler-yemek-odalari-urun-myra-yemek-odasi.html

rengi bunun rengi:
    www.idermobilya.com
    http://www.idermobilya.com/urunler-yemek-odalari-urun-kyra-yemek-odasi.html

sehpa:
    www.idermobilya.com
    http://www.idermobilya.com/urunler-tv-uniteleri-urun-simena-tv-unitesi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Troll Bender -- 18 Haziran 2012; 13:59:59 >

• arkadaşlar haftasonu teleset mobilyaya gittim, bakırköy incirli e-5 kenarına yeni açılmış. ürünler çok hoşuma gitti. ayrıca kampanya yapmışlar 8000tl alışverişe bodrumda 2 kişi 5 gece tatile gönderiyorlar,düğün öncesi harika oldu bu:)
  • Sayın arkadaşlar sıcak fırsat değil ama buraya yazabileceğimi düşündüm,

Şu fotograftakine benzer şekilde bir çalışma masası arıyorum, 2 metre uzunlugunda olacak ve üst kısmı da kitaplık olacak şekilde.. internette cok yer aradım ama bulamadım bir türlü, acaba sizler hiç gördünüzmü bu tarz ürünler ? Mobilyacıda mı yaptırmak gerek ?

• İnternet üzerinden her türlü online bilgi ve satış için gayet güzel bir site

http://www.gundogdumobilya.com.tr/
  • Mobilya alacaklar Mondi de 2990 TL ye tek kişilik yatak baza, 5490 TL ye çift kişilik yatak-baza veriyorlar. Bu ikisinin değeri 1150 TL yi buluyor. Mutlaka inceleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdturk -- 3 Temmuz 2012; 15:50:17 >
  • arkadaşlar hem yatak olabilen hemde sandıklı köşe takımına ihtiyacım var... 1500 tl max . verebilirim kampanya vs den haberi olan varsa mutlu olurum .. tercihim spor modeller....
  • 1.444 TL
    Köşe takımı
  • arkadaşlar mobilyalarınız geldiğinde montaj yapılırken iyice inceleyin, koltuk takımlarının özellikle alt kısımlarında yırtık kesik yanık olabiliyor paketlerin sağlam olduğuna aldırmayın paketleri yırtın alt kısımlarını kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabor

EVGÖR'den kesinlikle birşey satın almayın arkadaşlar. 25 gün sonra teslim edeceğiz dedikleri ürünleri 3 ay sonra eksik/hatalı/çizik olarak teslim ettiler. Değişecek parçaların önemsiz olduğunu ve 1 hafta içinde getireceklerini söylediler 1 ayı geçti şuan ve hala gelen bişe yok. Sürekli tarihi öteleyip duruyorlar, çoğu zaman telefona çıkmıyorlar veya geri dönmüyorlar. Toplamda 4 ay oldu ürünü alalı daha tamamlayamadılar şaka gibi gerçekten. Düğün öncesi rezil ettiler beni. Aman aman diyorum uzak durun.

Alibeykoy ser spotcular carsisi icerisinde yer alan ozan hayal moble tasarim adli firma da ayni sekilde arkadaslar. Kesinlille tavsiye etmiyorum. Ustune ustluk musteriyle tartisma dovusme asamasina kadar rahat gidebiliyorlar seviyesizler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: husock

arkadaşlar hem yatak olabilen hemde sandıklı köşe takımına ihtiyacım var... 1500 tl max . verebilirim kampanya vs den haberi olan varsa mutlu olurum .. tercihim spor modeller....

Merhabalar,

Aradığınız ürün aşağıdaki ürünler gibimidir ?

Rio Köşe Takımı

Lina Köşe Takımı

Lina Köşe Koltuk Takımı en son üretilen köşe koltuk modelidir. Köşe koltuk takımı uzantı bölümündeki mekanizma sayesinde 140 x 195 ebadında yatak olmaktadır. Köşe koltuk takımında kullanılan özel sünger kumaşta toplanma ve sarkma yapmasını engeller. Köşe koltuk takımında sadece kırmızı renk uygulanmakta ve micro fibre kumaş özelliği ile kesinlikle leke tutmamaktadır.Ürünün Ölçüleri: 2.90 X 2.15'dir.

Türkiye geneli ücretsiz kargo ile gönderilir. İstanbul içi kurulum ücretsiz yapılmaktadır

• quote:

quote:

arkadaşlar hem yatak olabilen hemde sandıklı köşe takımına ihtiyacım var... 1500 tl max . verebilirim kampanya vs den haberi olan varsa mutlu olurum .. tercihim spor modeller....

Merhabalar,

Aradığınız ürün aşağıdaki ürünler gibimidir ?

Rio Köşe Takımı

Lina Köşe Takımı

Lina Köşe Koltuk Takımı en son üretilen köşe koltuk modelidir. Köşe koltuk takımı uzantı bölümündeki mekanizma sayesinde 140 x 195 ebadında yatak olmaktadır. Köşe koltuk takımında kullanılan özel sünger kumaşta toplanma ve sarkma yapmasını engeller. Köşe koltuk takımında sadece kırmızı renk uygulanmakta ve micro fibre kumaş özelliği ile kesinlikle leke tutmamaktadır.Ürünün Ölçüleri: 2.90 X 2.15'dir.

Türkiye geneli ücretsiz kargo ile gönderilir. İstanbul içi kurulum ücretsiz yapılmaktadır

ben ürünü beğendim ölcüleri nedir pardon ?? bu arada fiyat için ne söyleyebilirsiniz .. Ben kütahyada ikamet ediyorum. ayrıca kurulum için özel bir ekipman yada profesyonel bir ekip gerekmektemidir ?

•  Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

Arkadaşlar bu takımdan almak isteyenler bana ulaşabilirler mi?
    Ürün İstanbulda satılıyor.Üretim Yeri Bursa-İnegöl.
    Tamamen MDF üeri Lake boya.Simli boya.
    Bizzat gidip gördüm kalite olarak süper.Aşırı kalın mdf kaplama yapılmış.

İstanbulda Mahir Mobilya,Yıldız mobilya,Mim Mobilya,Yıldız mobilya satıyor.
    Iğdır da ise Sarıhan Mobilya satıyor.

Herkes bir fiyat söylüyor.Her bir takıma ayrı ayrı 7500-9000 diyende var 5500 diyende var.
    Yıldız Mobilya ve Mahir Mobilya 5500 diyor her bir takıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_C@BB@R -- 12 Temmuz 2012; 10:55:57 >

• quote:

ben ürünü beğendim ölcüleri nedir pardon ?? bu arada fiyat için ne söyleyebilirsiniz .. Ben kütahyada ikamet ediyorum. ayrıca kurulum için özel bir ekipman yada profesyonel bir ekip gerekmektemidir ?

Merhabalar,

öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz.Ürün Türkiye geneli ücretsiz kargo ile gönderilmektedir.Kurulumları sadece İstanbul'da kendi ekibimiz yapmaktadır.İstanbul dışında ki kurulumlar alıcı tarafından karşılanmaktadır.Lina köşe takımı kurulum gerektirmemektedir.Ürün kurulu olarak gönderilmeye müsait olduğu için hazır şekilde gönderilir.

Fiyat ve ölçüler için lütfen sitemizi ziyaret ediniz.
    Teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benimevim -- 4 Temmuz 2012; 14:04:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: theunnamed

Sayın arkadaşlar sıcak fırsat değil ama buraya yazabileceğimi düşündüm,

Şu fotograftakine benzer şekilde bir çalışma masası arıyorum, 2 metre uzunlugunda olacak ve üst kısmı da kitaplık olacak şekilde.. internette cok yer aradım ama bulamadım bir türlü, acaba sizler hiç gördünüzmü bu tarz ürünler ? Mobilyacıda mı yaptırmak gerek ?

çok iyiymiş ya bunlar bende istiyorum nerden bulcaz bunları?

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.