Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.411
Cevap
425
Favori
517.566
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IIendlessII

Herkese Merhaba

Bursa İnegölde bir mobilya firmasının karadeniz bölge sorumlusuyum.İnegölde 7000 metre kare kapalı bir alanda imalat yapamaktayız.Sizlere mağazalardan 4000-6000 lira fiyat aralağında alabileceğiniz koltuk takımlarını çok çok daha uygun fiyatlara sunuyorum.İletişim 05437131607 Bursa inegölde direk fabrikadan satış imkanı vardır.Karadeniz bölgesinde görüşülerek satış yapılabilir.Takımlarla ilgili her türlü soruyu arayıp sorabilirsiniz.Koltuklarımızın Her zaman arkasındayız.7/24 Satış sonrası hizmet vardır.Şunu sölemek isterimki bilen bilir inegöl ile kayseri izmir mallarını karşılaştırmayın.dediğim gibi bilen bilir inegöl kalitede asla taviz vermez.bizde koltuklarımızı bu şekilde üretiyoruz.3-5 kuruş ucuz olsun diye kaliteden kesinlikle taviz vermiyoruz.Fiyatları telefonla alabilirsiniz. emin olun fiyatları duyunca şaşıracaksınız.

İşte koltuk takımlarımız

Merhaba,

Parma,Lena ve Sultan takımlarınıza fiyat alabilir miyiz?
    İstanbul teslimat olacak.
    Nakit ve vadeli fiyatlarınızı bekliyorum.
    Uygun ise sizden alalım.

• quote:

Herkese Merhaba

Bursa İnegölde bir mobilya firmasının karadeniz bölge sorumlusuyum.İnegölde 7000 metre kare kapalı bir alanda imalat yapamaktayız.Sizlere mağazalardan 4000-6000 lira fiyat aralağında alabileceğiniz koltuk takımlarını çok çok daha uygun fiyatlara sunuyorum.İletişim 05437131607 Bursa inegölde direk fabrikadan satış imkanı vardır.Karadeniz bölgesinde görüşülerek satış yapılabilir.Takımlarla ilgili her türlü soruyu arayıp sorabilirsiniz.Koltuklarımızın Her zaman arkasındayız.7/24 Satış sonrası hizmet vardır.Şunu sölemek isterimki bilen bilir inegöl ile kayseri izmir mallarını karşılaştırmayın.dediğim gibi bilen bilir inegöl kalitede asla taviz vermez.bizde koltuklarımızı bu şekilde üretiyoruz.3-5 kuruş ucuz olsun diye kaliteden kesinlikle taviz vermiyoruz.Fiyatları telefonla alabilirsiniz. emin olun fiyatları duyunca şaşıracaksınız.

Bende Parma'nın fiyatını merak ediyorum

Ayrıca oturumu nasıl acaba, sünger yumusaklıgı yani, Bu playstation kafelerde yumusacık koltuklar olur ya, aynen onlar gibi görünüyor.. Böyle pofuduk mu acaba ??

• fiyatları direk buraya yazarsanır daha iyi olur kanımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: theunnamed

quote:

Herkese Merhaba

Bende Parma'nın fiyatını merak ediyorum

Ayrıca oturumu nasıl acaba, sünger yumusaklıgı yani, Bu playstation kafelerde yumusacık koltuklar olur ya, aynen onlar gibi görünüyor.. Böyle pofuduk mu acaba ??

Parmada 38 soft sünger kullanilmaktadir.aynene sizin dediginiz gibi uturdunzmu icine gömülüyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

•  Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

• Sonunda ANKARA Siteler NASS mobilyadan mobilyaları aldım.

Tüm mobilyalar el işçiliği , Masif malzeme. Dezavantajı biraz ağır ancak çok sağlamlar. Baktığınızda dokunmadan bile anlayabiliyorsunuz. Fiyatları bu tarz malzeme satan yerlere göre iyi denilebilir. Tüm malzemeler el işçiliği olduğu için istediğiniz tüm değişiklikleri yapabiliyorsunuz. Çetin Bey çok yardımcı oluyor. Bir çok teknik konuda yönlendiriyor.

Mobilyalar henüz elime ulaşmadı ancak istediğin zaman gel imalathaneye üretimi gör dendi. Boyadan önce bir gitmeyi düşünüyorum.
  • Arkadaşlar yurtiçinde ücretsiz teslim ile alabileceğimiz uygun mobilya satan birileri varmı? kardeşim 1.5 ay sonra evleniyor.. malesef çok borcu var.. biraz para ayarlayıp iyi kötü evini döşeyeceğiz.. kaliteli olsun 10 yıl gitsin gibi bir gayemiz yok.. 5 yıl sonra eskirse o zamana borcunu ödemiş olur gider yenilerini alır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Arkadaşlar yurtiçinde ücretsiz teslim ile alabileceğimiz uygun mobilya satan birileri varmı? kardeşim 1.5 ay sonra evleniyor.. malesef çok borcu var.. biraz para ayarlayıp iyi kötü evini döşeyeceğiz.. kaliteli olsun 10 yıl gitsin gibi bir gayemiz yok.. 5 yıl sonra eskirse o zamana borcunu ödemiş olur gider yenilerini alır..

O zaman Modalife a uğramanızı öneririm 4-5 bine tüm takımı alabilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Arkadaşlar yurtiçinde ücretsiz teslim ile alabileceğimiz uygun mobilya satan birileri varmı? kardeşim 1.5 ay sonra evleniyor.. malesef çok borcu var.. biraz para ayarlayıp iyi kötü evini döşeyeceğiz.. kaliteli olsun 10 yıl gitsin gibi bir gayemiz yok.. 5 yıl sonra eskirse o zamana borcunu ödemiş olur gider yenilerini alır..

O zaman Modalife a uğramanızı öneririm 4-5 bine tüm takımı alabilirsiniz :)

ürünler fena değil Ankarada ben daha önce magazalarınıda gezdim.. hatta sehpa aldım.. sehpalarda canavar gibi çıktı kaç senedir sorun çıkarmadılar..

ama takımlar niğdeye gidecek.. etrafındaki neredeyse tüm illere bedava, Niğdeye 299 lira taşıma ücreti istiyorlar...
    kargo olayı olmasa kesin alırdık, ne diyelim hayırlısı
    cevap için teşekkürler ..

• quote:

Orijinalden alıntı: duga999

Sonunda ANKARA Siteler NASS mobilyadan mobilyaları aldım.

Tüm mobilyalar el işçiliği , Masif malzeme. Dezavantajı biraz ağır ancak çok sağlamlar. Baktığınızda dokunmadan bile anlayabiliyorsunuz. Fiyatları bu tarz malzeme satan yerlere göre iyi denilebilir. Tüm malzemeler el işçiliği olduğu için istediğiniz tüm değişiklikleri yapabiliyorsunuz. Çetin Bey çok yardımcı oluyor. Bir çok teknik konuda yönlendiriyor.

Mobilyalar henüz elime ulaşmadı ancak istediğin zaman gel imalathaneye üretimi gör dendi. Boyadan önce bir gitmeyi düşünüyorum.

Bende yatak odasını oradan aldım hakkaten ürünleri güzel.
    Çok gezdim geçen hafta ama ora da karar verdik, :)

Salon takımı içinde uğramayı düşünüyorum bir evi bulursam..

• quote:

Orijinalden alıntı: Muptela

quote:

Orijinalden alıntı: duga999

Sonunda ANKARA Siteler NASS mobilyadan mobilyaları aldım.

Bende yatak odasını oradan aldım hakkaten ürünleri güzel.
    Çok gezdim geçen hafta ama ora da karar verdik, :)

Salon takımı içinde uğramayı düşünüyorum bir evi bulursam..

Hayırlı olsun diyorum.

Salon takımı olarak ben ordaki ŞAH koltuk takımı beğendim. Gerçekten estetik olarak çok başarılı... TV ünitesi de yine o köşedeki Tablo TV Ünitesini aldım.

Umarım pişman olmayız :)

• Gördüklerimden sonra pişman olacağımızı sanmıyorum.
    Ben orada çok lüks yerleride gezdim içime sinmedi açıkcsı,

Yatak odası 15 bin 18 bin :) diyenleri de gördüm.
  • SAlon takımına ve yemek odası takımına ihtiyacım var?

Biraz hızlı teslim edilmesi gerekiyor. O yüzden istikbal vb gibi mobilyacılara da bakıyorum.

Tavsiyeriniz var mı arkadaşlar?
    Bütce ikisi için 5000 TL
  • Şu spawn reklam yapanlar hadi yapın iyide yanına fiyat koyun.
  • arkadaslar merhabalar,adanada ikamet ediyorum(yeni tasindim)salon takımı yatak odası ve yemek odasına ihtiyacım var.konuyu takip ediyorum lakin ortak görüs olarak inegöl ankara ve izmir mobilyacıları öneriliyor is ve zaman sorunu nedeniyle buraları degerlendirme fırsatm olmuyo netten bakiyorm ama sonucta mobilya gözle görüp ayrica dokunarak almak gerekiyor.bilindk magazaları gezdk hem pahalı hem sunta ve suntalam malzeme kullanılmıs.Adana da imalat veya hazır olarak mobilyacı tavsiyesi olacak arkadaslar varsa yardimlarini bekliyorum simdiden tsk ler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısmetse bu hafta içi inegöle gideceğiz. tavsiye edebileceginiz magazalar var mı ? malum 1 günde tüm hepsini dolaşmak imkansız.
  • Doguda 2-3 yil gorevim bitene kadar kullanmak icin İpek mobilyadan viola maksi takimi 1100 ve linear yatak odasini 1600 liraya aldim. Sanirim gecici sure icin isimizi gorur.

• Baza icin 2 adet 90x190 yatak alacagim varmi bildiginiz uygun bir kampanya ve tavsiye

• Arkadaşlar ACİL genç odası önerisi. Tepe'den almak üzereyiz ama Ankara'da sitelerde daha iyi bişeyler bulabilir miyiz? IKEA hoşumuza gitmedi. Çılek pahalı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_bulls

quote:

Orijinalden alıntı: leblebi82

Doguda 2-3 yil gorevim bitene kadar kullanmak icin İpek mobilyadan viola maksi takimi 1100 ve linear yatak odasini 1600 liraya aldim. Sanirim gecici sure icin isimizi gorur.

yatak odasının indirimli fiyatı 2800 hocam nasıl o fiyata nerden aldın ?

Sizin mesajdan sonra bir daha baktım kağıtlara modelin adı Linear. 5 kapılı ve karyolalı. Bayi bu modeli çok getirmiş galiba. Son 2 ürün kalmış. 2000 dedi yatak dahil 1600'e aldık pazarlıkla.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.