Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.408
Cevap
425
Favori
517.062
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gaddargadir67

quote:

Orijinalden alıntı: theunnamed

Sayın arkadaşlar sıcak fırsat değil ama buraya yazabileceğimi düşündüm,

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

Şu fotograftakine benzer şekilde bir çalışma masası arıyorum, 2 metre uzunlugunda olacak ve üst kısmı da kitaplık olacak şekilde.. internette cok yer aradım ama bulamadım bir türlü, acaba sizler hiç gördünüzmü bu tarz ürünler ? Mobilyacıda mı yaptırmak gerek ?

çok iyiymiş ya bunlar bende istiyorum nerden bulcaz bunları?

Vallahi bende bulamadım, hep saçma sapan bilgisayar masaları var piyasada, alttaki model kendi odama uygun olçülerde mobilyacıya yaptıracağım ben.

• sitenizde sormuşlar ama cevaplanmamış o berjer de fiyata dahilmidir ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

sitenizde sormuşlar ama cevaplanmamış o berjer de fiyata dahilmidir ???

Merhaba,

Berjer dahil değildir. Berjer'in fiyatı 250TL'dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benimevim

quote:

Orijinalden alıntı: husock

sitenizde sormuşlar ama cevaplanmamış o berjer de fiyata dahilmidir ???

Merhaba,

Berjer dahil değildir. Berjer'in fiyatı 250TL'dir

tamam sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

Arkadaşlar bu mobilyaları alacağım ama adam 5500TL diyor fiyatına.Full mdf üzeri lake.
    Tipi süper ben böyle birşey görmedim yani :)

iyiymis fiyati.

biz bir tek yatak odasi takimini LAZZONI'den 6600'e aldik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

Arkadaşlar bu mobilyaları alacağım ama adam 5500TL diyor fiyatına.Full mdf üzeri lake.
    Tipi süper ben böyle birşey görmedim yani :)

resimdeki takım nerden hocam?

ben izmirdeyim. öyle internetten bakıyorum ama bilemedim. ambele oldum. zaten malzemedende anlamam tahta hepsi iyisi kötüsü nasıl anlaşılır bilmiyorum.

modalife ın ürünleri güzel geldi, garantisi birde fiyat olarak uygunluğu cezbediyor. siz önerirmisiniz kullanan varmı, yada izmirde gidin şuaraya bakın fiyat olarak iyidir diyebileceğiniz yerler varmı?

benim için öncelikli olan oturma grubunun altı sandıklı olsun ıvır ıvır tıkıştırmak için süper, başkada bir önceliğim yok

geriye dönük sayfalarıda okuyorum :)

• Kısıkköy'den bu yaz alacağım tüm mobilyalarımı. Önereceğiniz bir yer var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

Konuyu açan olarak söyleyebilirim sonunda seçimleri yaptım. Uzun süredir araştırıyorum gezmediğim yer kalmadı diyebilirim. Vardığım sonuç kesinlikle maddi durumunuz iyi değilse ayrı bir oturma odası yapmayın. Vitrindir aynadır vs. kullanmayacağınız sırf süs için duran şeylere para vermeyin. yatak odasının kalitesinden çok yatağınızı iyi alın. Benim aldıklarım Bellonadan çok uzun süren pazarlıklar sonucu maksimum karta 12 ay taksit ve yüzde 10 iskonto peşinde ise yüzde 12 iskonto yaptı. Bir kısmını peşin bir kısmını kart ile ödedim. Arkadaşlarım da var onlar da alacak indirim yaparmısın aynı şekilde dedim olur dedi. izmirden bellona alacak dh üyeleri pmden verebilirim yerini siz de faydalanın. Ama önce başka yerlerden de fiyat alın isterseniz elinizde dursun. Benim seçimlerim kampanyalı ürünlerden yana oldu:
    http://www.bellona.com.tr/oturma-gruplari/koltuk-takimlari/monet-koltuk-takimi
    http://www.bellona.com.tr/panel-mobilya/yemek-odalari/monet-yemek-odasi-takimi
    http://www.bellona.com.tr/panel-mobilya/yatak-odalari/nova-yatak-odasi-takimi Açık rengini aldım koyu rengi güzel değil
    http://www.bellona.com.tr/yatak-ve-baza/yataklar/stress-serisi-yataklar/nostress-yatak
    http://www.bellona.com.tr/yatak-ve-baza/bazalar/twinjoy-baza

Akıllarında bişey olmayanlar bu tercihlerimi değerlendirsin çok uzun süren araştırmalarım ve kalite/fiyat/servis tespitlerim sonucu oluşturdum. Dediğim gibi vitrin almayın tyaşam üniteleri de pahalı başka yerden almak daha mantıklı zaten öylece duracak bişey olduğu için kalite çok çok önemli değil

dostum pmden ulaşamıyorum sana.

• arkadaşlar sıcak fırsat konunun başlığı ancak rakamlar 10000-15000 arası geziyor.

ben güncel tutmak için tekrar mesaj yazıcam MODALIFE firması hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum. nasıldır iyimidir.

satış temsilcisi bayanla nişanlım konuşmuş doğal olarak kendileri övmüşler işte aracı yok ondan ucuz falan diye. hertürlü kombineyi yapabiliyorlarmış komple bir setin içinde şu çekmeyi istemiyorum bu sandalye olsun tarzında ayar çekiyorlarmış ve 5 sene kadarda garanti veriyorlar.

kıyamet gibide heryerde mağazaları var. bu kadar kıytırık biyer olsa mağaza açmazlar şakır şakır. ve ayrıca mağaza içindeki elemanlarda sempatik güler yüzlü. herşeye yardımcı olmaya çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamidowic -- 7 Temmuz 2012; 15:33:50 >

• Modalife Kırıkkale ankara yolu üzerinde cok büyük fabrikaları var. baya da bi kişiye istihdam saglıyorlar. bugun ben de dikkat ettim -5 yıl garanti diye de yazmışlar.
  • modalife'dan uzak durun. suntalam ürünlerin kullanılırlığı vs olsada ömürleri 1-2 sene gibi.
    şikayet sitelerine bakarak teknik desteği ve garanti özelliklerini görebilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rui

modalife'dan uzak durun. suntalam ürünlerin kullanılırlığı vs olsada ömürleri 1-2 sene gibi.
    şikayet sitelerine bakarak teknik desteği ve garanti özelliklerini görebilirsiniz :)

peki senin önerebileceğin varmı? yanlış anlama bizede mobilya lazım olacak içlerinden en iyisini seçmeye çalışıyoruz
  • sektör olarak işin tam içindeyim diyebilirim. meslekte iç mimar olunca biraz fikir verebilirim fakat ucu açık bi husus olduğundan şehir ve fiyat/performans derecelendirmesi önemli. bazısı vardır 1-2 sene beni götürsün der, diğeri 10 sene kafamdan sileyim ben bu işi der. birisi modern tarzda fiyat/performans arar diğeri klasik tarzda.

şehirden şehire bile fikirler farklılık gösterebilir.
  • gaziantepdeyim, fiyat/performans /modern/kalite arıyorum.. yani ortalama bir fiyata kalite daha iyi olur
  • quote:

modalife'dan uzak durun. suntalam ürünlerin kullanılırlığı vs olsada ömürleri 1-2 sene gibi.

Alacağımız ürünleri yaptırırken nelere dikkat etmeliyiz? Mesela içinde kullanılan malzeme ..mm ....'dan yapılma olmalıdır gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

Alacağımız ürünleri yaptırırken nelere dikkat etmeliyiz? Mesela içinde kullanılan malzeme ..mm ....'dan yapılma olmalıdır gibi.

aslına bakılırsa konsollarda çerçeve kalınlıklarında 4lük, masa üstü tablalarda 2.5 luk mdf olması ürünün ömrünü uzatan niteliklerden. ürünler modernize oldukça kalite ve kalınlık oldukça düşer, buna paralel görüntü ve albeni oldukça artar. -bayanları cezbedecek şekilde birhassa- çekmece ve kapak kalitesi olarakda ürünü kontrol ettiğinizde içerisine koyacağınız muhtemel ağırlıkları tartar olması gerek.

cila kalitesi işin lezzetini veren kısımdır. ürünlerde sayerlak kullanılması kaliteyi yine üste çıkartacak parametrelerden.

8milim arkalık en azından ürünlerde olması gerekir.

oturum süngerlerinde kalite beyaz sünger, gri, pembe ve hr olarak ayrılır. iyi ve sorun yaşamak istemeyen firmalar (sayıları elin parmağını pek geçmez mobilya çarşılarında) hr süngeri tercih ederler. hava alma özelliği vardır. diğer yandan bu süngerin 10 luk elyafla sarılması kaliteyi daha da arttırır. oturup kalktığınızda potlaşma yapmaz, ömrü uzar. kollarda bondex kullanmaz kimse, kullanıldığında üzerine otursanız bile süngere oturuyormuş hissiyatı verir. iç aksan olarakta kayın ağacından yapılmış olması, birbirine geçmelerin ve iç kayıt dikmelerinin sık atılmış olması şart.

ider, bellona, istikbal tarzı yerlerde bu saydığım özellikleri bulabilmek çok çok zordur.

tabii bu özellikleri taşıyan ürünlerde yemek odaları 6-8 bin, koltuk takımları 4-7 bin, yatak odaları 6-9 bin tl arasında değişir. diğer yandan ahlak ve etik bakımdan işine saygı göstermeyen firmaların taahhütleri yerine getirememe gibi sorunları sıklıkta sektörde.

tüm bunlar ufak da olsa yol gösterir fakat ürünün kalibresini görmeden kabataslak yorumlarla bu kadar :)

son olarak; saydığım markaların %90'ındam kullanılmıştır. suntanın her çeşidinden uzak durmakta büyük fayda var. ürünler tok durmaz, ağırlığı tatmin etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xellent10 -- 7 Temmuz 2012; 19:41:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

aslına bakılırsa konsollarda çerçeve kalınlıklarında 4lük, masa üstü tablalarda 2.5 luk mdf olması ürünün ömrünü uzatan niteliklerden. ürünler modernize oldukça kalite ve kalınlık oldukça düşer, buna paralel görüntü ve albeni oldukça artar. -bayanları cezbedecek şekilde birhassa- çekmece ve kapak kalitesi olarakda ürünü kontrol ettiğinizde içerisine koyacağınız muhtemel ağırlıkları tartar olması gerek.

cila kalitesi işin lezzetini veren kısımdır. ürünlerde sayerlak kullanılması kaliteyi yine üste çıkartacak parametrelerden.

8milim arkalık en azından ürünlerde olması gerekir.

oturum süngerlerinde kalite beyaz sünger, gri, pembe ve hr olarak ayrılır. iyi ve sorun yaşamak istemeyen firmalar (sayıları elin parmağını pek geçmez mobilya çarşılarında) hr süngeri tercih ederler. hava alma özelliği vardır. diğer yandan bu süngerin 10 luk elyafla sarılması kaliteyi daha da arttırır. oturup kalktığınızda potlaşma yapmaz, ömrü uzar. kollarda bondex kullanmaz kimse, kullanıldığında üzerine otursanız bile süngere oturuyormuş hissiyatı verir. iç aksan olarakta kayın ağacından yapılmış olması, birbirine geçmelerin ve iç kayıt dikmelerinin sık atılmış olması şart.

ider, bellona, istikbal tarzı yerlerde bu saydığım özellikleri bulabilmek çok çok zordur.

tabii bu özellikleri taşıyan ürünlerde yemek odaları 6-8 bin, koltuk takımları 4-7 bin, yatak odaları 6-9 bin tl arasında değişir. diğer yandan ahlak ve etik bakımdan işine saygı göstermeyen firmaların taahhütleri yerine getirememe gibi sorunları sıklıkta sektörde.

tüm bunlar ufak da olsa yol gösterir fakat ürünün kalibresini görmeden kabataslak yorumlarla bu kadar :)

son olarak; saydığım markaların %90'ındam kullanılmıştır. suntanın her çeşidinden uzak durmakta büyük fayda var. ürünler tok durmaz, ağırlığı tatmin etmez.

Detaylı açıklamalar için çok teşekkürler...

• quote:

şikayet siteleri demişsin iyi güzel hocamda aynı sitelerde yataşlar bellonalar ve daha havalı markalarda bulunuyor. ben illa modalife güzeldir demiyorum ama iş şikayete kaldığında herkes birşeyden şikayet ediyor. durum bu şekildeyken sağlam olsun diye sadece oturma grubuna 10000tl ayırmak lazım, diğerlerinide siz düşünün hesap edin.

harbiden çok sıkıntılı iş yav.

izmirden şurdan aldım fiyatıda uygun diyen yokmu arkadaşlar.

ben şuan ekonomik olarak sıkıntıdayım ve modalife ucuzluk olarak tatmin ediyor ama kalite olarak bilemiyorum tabi

• @rui
    detaylı bilgiler için teşekkürler, saydığın birçok şey gerçekten kaliteyi oluşturan hususlar ama piyasada isim yapmış büyük markaların basic ürünlerinde bunları bulmak mümkün yani bellona çekyat alınca daha kalitelisi olmuyor ve gayet dayanıklı diye düşünüyorum.
    ama iş gerçek mobilyaya gelince bu saydıklarınızı almak için Kervan a fln gitmemiz gerekecek oralarda da 10.000tl den aşağı koltuk yok bir masa tek sandalyesine 1.450tl istiyorlar. ama ömürlük kaliteli ürünler.
    ben de Avangard takım arayışındayım baharı geçtim yaza geldik fiyatlarda daha da uçtu.. acelem yok ailem için arıyorum bayramdan sonrasını bekleyeceğim.
    ikitelli Masko yu gezdim geçen hafta belirli isim yapmış eski mobilya mağazaları dışında esnafın çoğusu aynı ağızda ve kimse ayranım ekşi demiyor. internet sitelerinde bile araştırırken görüyorum iskelet aynı kaplama aynı ayak aynı hepsi tek fabrikadan çıkma onlarca mağaza gezdim herşeyi aynı koltukların. Aynı üreticiden seri imalat alıyor hepsi diye düşünüyorum esnaf da adamına göre kafasına göre fiyat atıyor dolaysıyla pahalı olan kalitelidir kıstası burda pek geçmiyor. peşin 6000tl dediği ürün Kredikartı fln olursa 10 ay vadeli 8500tl diyorlar Bankadan kredi çeksem o kadar faiz koymaz vicdansız.. neyse yani anlayacağınız şans işi ama firma ve güven de öenmli.. herkes için hayırlısı diyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: hamidowic

quote:

şikayet siteleri demişsin iyi güzel hocamda aynı sitelerde yataşlar bellonalar ve daha havalı markalarda bulunuyor. ben illa modalife güzeldir demiyorum ama iş şikayete kaldığında herkes birşeyden şikayet ediyor. durum bu şekildeyken sağlam olsun diye sadece oturma grubuna 10000tl ayırmak lazım, diğerlerinide siz düşünün hesap edin.

harbiden çok sıkıntılı iş yav.

izmirden şurdan aldım fiyatıda uygun diyen yokmu arkadaşlar.

ben şuan ekonomik olarak sıkıntıdayım ve modalife ucuzluk olarak tatmin ediyor ama kalite olarak bilemiyorum tabi

Arkadaşlar sonunda ev eşyalarımı İzmir Kısıkköy'den aldım. Uzun süre dolaştım. Çok pahalı firmalar da çok uygun fiyat olan firmalar da vardı. Ama içime sinmeyen bir sürü mobilyacıyı dolaştık.

Ya beğendiğimiz ürünler çok pahalıydı. Ya da bizim bütçemize uygun olan ürünleri de biz beğenmedik.

Sonra bir firmadan (ismi reklam olmasın özel mesajdan isteyene yollarım) içimize sinecek şekilde :

Koltuk takımı: 1 üçlü ama bir tarafı uzanmalı altı yatak olabilen + küçük de olsa ufak eşyaları koyabilecek şekilde koltuğun altında bir bölme.
    1 ikili altı baza
    1 tekli koltuk takımı ile uyumlu tv koltuğu
    1 deri kare büyük bir sehpa
    3'lü zigon

Yatak odası : ort. yatak + çelik baza ve yatak odası takım olarak(gardrop vs..) alındı. + 2 tane hediye abajur.

Yemek odası almadım ama yemek masası ve 6 sandalye aldım. Masa 2 kişilik daha açılabiliyor alttan. Diğer tarafta da çatal kaşık bıçak bölmeleri var.

Ve orta boyda duvara monte olacak biçimde TV ünitesi.

3000TL peşin, 4000TL'si 8 taksit olarak 7000TL ödeme yaptım.Oldukça indirim yaptı ve ürünlere tek tek fiyat da söyledi ama bunlar tek aldığınız zaman geçerli fiyatlar toptan alırsanız ben size kolaylık sağlayacağım" demişti. Tek tek alırsan sadece koltuk takımı ve yatak odası 7500 TL gibi bir fiyata geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

İlgili kişi baya ilgilendi baya dil döktü. Tek tek hepsini tanıttı. Süngerlerin kalınlığı, kumaşın kalitesi, nerelerde mdf nerelerde suntalem kullanıldığını suntalemin nerelere uygulandığını anlattı. Bu fiyata zaten tamamen mdf beklemiyordum. En azından 5000-6000 tl verip o eski model içime sinmeyen ürünler alacağıma (alana saygı duyarım bütçesi çok kısıtlı olan vardır ürünü almak zorundadır yanlış anlaşılmasın kendime göre konuşuyorum) 2 ay daha sıkıntı yaşayacağım ama en azından beğendiğim ürünleri aldım.

Arkadaşlar bu fiyata eğer yalan dolan yoksa mdf oranı beni tatmin etti ve ben işim gereği taşınacak birisi olduğumu da kendisine belirttim kendilerine. Ve " Beni arayacaksın kırılan parçanı söyleyeceksin, ebadını yazacaksın, fotoğrafını çekeceksin ben sana kargo ile Türkiye'nin neresinde olursan ol aynı parçayı sana yollayacağım.Tabi garanti biterse belirli bir ücret talep edilir özel kesim olacağı için. Bunu da evde kullanırken durduk yerde kırılır anlamında değil taşınacağın için söylüyorum olur da bir zarar görür diye" dedi.

Ürünleri almaya giderken aldığım ürünleri fotoğraf çekeceğiz unutmayalım diye gittik. Daha biz ürünleri alırken "ürünlerinizi fotoğrafa çekin aklınızda şüphe kalmasın"dediler ve bu konuda mutlu olduğumu söyleyebilirim.

Mobilyacıların sattığı ürünlerin haricinde başka ürünler yolladığını ilerde sorun çıktığı zaman kimsenin ilgilenmediğini ve bundan çekindiğimi söyledim. 50 farklı yerde mağazalarının olduğunu söyledi.(Yerlerini sormadım) "Bizim yerimiz belli sizin iş çevreniz de büyük. Siz bizi önereceksiniz ki insanlar gelip bizden ürün alacaklar ve biz böyle büyüyeceğiz" dedi. En azından ağzı laf yapıyor ve insanı tatmin ediyor. Ürünlerin kalitesi güzel göründü tabi kullanmadan bir şey diyemem. Ama arkadaşlarıma 1 yıl kullandıktan sonra beğenirsem ve dediğiniz gibi ürünleriniz sağlam olursa işte o zaman herkese öneririm" dedim." Biz hep buradayız ve ben inanıyorum ki ilerde yine ev eşyası alırken bize uğrayacaksınız" dedi.

Artık perde ve halı kaldı sadece arkadaşlar. Allah herkese kafasındakini ve en önemlisi de KANDIRILMAMAYI nasip eylesin. Umarım memnun kalırız.

Bu arada ismini vermek istemediğim reklamlarda sürekli dönen mobilyalardan da beğendiğim ürünlerin fiyatlarını öğreneyim dedim 12000'den başlıyor 20000'e kadar var Buna bütçem de yeterli değil. Aldığım ürünlerle de kalite olarak pek bir fark göremedim açıkçası arkadaşlar. O yüzden dikkatli davranın.

Saygılar...

Not:Hamidowic hocam bu arada sana da imkanların kısıtlıysa oraları bir dolaş derim. Her çeşit ürün mevcut Kısıkköyde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reneli -- 8 Temmuz 2012; 12:12:02 >

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.