Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.331
Cevap
417
Favori
508.044
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mdf sunta veya suntalam arasında kalanlara şunu söylüyeyim eğer evinizde su bamasına karşı sigorta varsa ve kiracı değilde ev sahibiyseniz sunta muadili ürünleri alabilirsiniz, onun dışıbda satıcıların sunta mdf kıyaslamalarını dinlemeyin bile mdf li evimi su bastı en ufak tefek bozulma ve rötuşlarla mobilyayı kurtardım, eğer bu sunta olsaydı tamammını değiştirmem gerekirdi, bir de mobilyalarım en az 15 yıllık ve o zamanlar mdf fındık kabuğunun yüksek badınçla sıkıştırılmasından dı inanın tuğla gibi, ikincisi kaliteli bir mal almak istiyosanız tanıdık veya bilindik bir mobilyacıyla anlaşın malzemeyi görün, bana göre mobilyada marka olmaz, çünkü markalı mobilyalar maliyetleri bizzat malzemeye yansıtırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutk

Mdf sunta veya suntalam arasında kalanlara şunu söylüyeyim eğer evinizde su bamasına karşı sigorta varsa ve kiracı değilde ev sahibiyseniz sunta muadili ürünleri alabilirsiniz, onun dışıbda satıcıların sunta mdf kıyaslamalarını dinlemeyin bile mdf li evimi su bastı en ufak tefek bozulma ve rötuşlarla mobilyayı kurtardım, eğer bu sunta olsaydı tamammını değiştirmem gerekirdi, bir de mobilyalarım en az 15 yıllık ve o zamanlar mdf fındık kabuğunun yüksek badınçla sıkıştırılmasından dı inanın tuğla gibi, ikincisi kaliteli bir mal almak istiyosanız tanıdık veya bilindik bir mobilyacıyla anlaşın malzemeyi görün, bana göre mobilyada marka olmaz, çünkü markalı mobilyalar maliyetleri bizzat malzemeye yansıtırlar.

aykut bey ev kendimin ve su basma gibi bir durum yok. şimdi ben suntalem malzemeyi mi yaptırayım ustama. doğru anladım değil mi. selamlar

• benim evimi kesildiği için açık unutulan musluktan su bastı ne olur ne olmaz, üst kattakilerde açık unutabilir tedbir herzaman iyidir, taşınma durumunuz yoksa suntalam da olabilir, ama ben olsam mdf alırım zira bir söz vardır ucuz mal alacak kadar zengin değilim tercih sizin.
  • tamam teşekkür ederim. şimdi kararım kesin artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YARGIÇ06

tamam teşekkür ederim. şimdi kararım kesin artık.

sunta alacaksanız işin en ucuzuna kaçıp tüm evi 3-4bin lira gibi bir fiyata da dizebilirsiniz.
  • Bende Hazirana'a kadar bişi yapmalıyım.Var mı gerçekten mobilyada hepsi bir arada F-P ürünler.Yer Antalya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

Bende Hazirana'a kadar bişi yapmalıyım.Var mı gerçekten mobilyada hepsi bir arada F-P ürünler.Yer Antalya

Tepe Home'da fırsat ürünü olarak hepsi bir arada ürünler mevcut.

ancak bu ürünler Tepe home'a yakışmayan alelade mağaza ürünleri seviyesinde, o ayrı konu

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

• Kilimde yatak+baza 800 TL ye geliyor. Alan varmı kullanan ? veya deneyen?
  • Şehirfırsatı.com dan gelen bir mail ilgilenenlere:

"Yıldız Mobilya'dan Yapacağınız Salon Takımı, Kanepe, Yemek ve Yatak Odası Alışverişlerinde 12 Farklı Üründe Geçerli 1500 TL Değerindeki Groupon 49 TL! (2 Yıl Garantili Ürünler, Ücretsiz Adrese Teslim!)"

Groupon
    Groupon® Official Site | Online Shopping Deals and Coupons | Save Up to 70% off
    http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/yildizmobilya/3779890?nlp=&CID=TR_CRM_1_0_0_62&a=1668

• YILDIZ MOBİLYA NİLÜFER MAGAZASINDA GEÇİYORSA AMAN DİYİM TAMAM
    kaliteli ürün satıyorlar ama 2 magazasındaki fiyatlar ve ürünler arasında fark var fiyat bakımından kaliteisi sunta işte
    diyorum tv ünitesi arayışında yeni evli biri olarak bakalım bulabilecekmiyim
    modalife gittim bi ünite bulurmuyum diye yok arkadaş bunuda yaptırıcam mobilyacıya istediğim modeli tam çizip vericem neyse artık katlanıcaz

yıldız mobilya hangi ürünlerinde geçerliymiş öğrenin ona göre gidin arkadaşlar..
  • merhaba arkadaşlar. konu başlığını uzun zamandır takip ediyorum. bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmaya çalışıyorum. bu yaz temmuz ayında düğünüm var. kendim erzurumda çalışıyorum. evimizi eşimle birlikte eruzurmda kuracağız. beyaz eşyalar tamam fakat mobilyadan henüz hiçbirşey alamadık. nisan gibi eşim erzuruma geldiğinde alacağız. hangi marka ve modelleri önerirsiniz. yatak odası ve köşe takımı için 5000 tl bütçe ayırdım. bu fiyat aralığı çok mu az ? görüşlerinizi bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denjim

merhaba arkadaşlar. konu başlığını uzun zamandır takip ediyorum. bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmaya çalışıyorum. bu yaz temmuz ayında düğünüm var. kendim erzurumda çalışıyorum. evimizi eşimle birlikte eruzurmda kuracağız. beyaz eşyalar tamam fakat mobilyadan henüz hiçbirşey alamadık. nisan gibi eşim erzuruma geldiğinde alacağız. hangi marka ve modelleri önerirsiniz. yatak odası ve köşe takımı için 5000 tl bütçe ayırdım. bu fiyat aralığı çok mu az ? görüşlerinizi bekliyorum...

bende baya araştırma arifesindeyim . 5000 tl orta seviye bile alamazsın mobilyanı. standartlarda yatak odası 3.500 tutuyor zaten. 2.500 de oturma grubu ancak eh işte diyosun aldıkların için. örnek verirdim sana ama daha henüz bende karar veremedim.

• herkese selam , salonumuz ıcın İkea'dan KIVIK model kose koltuk begendık 280 uzunlugunda 90 cm derınlıgınde degerlı yorumlarınızı alabilir miyim ? :))

http://www.ikea.com.tr/urundetay/09875129/kivik_2'li_kanepe_ve_uzanma_koltugu.aspx

fiyat : 1518
  • Baza+başlık fiyatları nasıldır arkadaşlar? Yani normali nedir, kaçtan başlar? Önerebileceğiniz yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charue2

quote:

Orijinalden alıntı: denjim

merhaba arkadaşlar. konu başlığını uzun zamandır takip ediyorum. bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmaya çalışıyorum. bu yaz temmuz ayında düğünüm var. kendim erzurumda çalışıyorum. evimizi eşimle birlikte eruzurmda kuracağız. beyaz eşyalar tamam fakat mobilyadan henüz hiçbirşey alamadık. nisan gibi eşim erzuruma geldiğinde alacağız. hangi marka ve modelleri önerirsiniz. yatak odası ve köşe takımı için 5000 tl bütçe ayırdım. bu fiyat aralığı çok mu az ? görüşlerinizi bekliyorum...

bende baya araştırma arifesindeyim . 5000 tl orta seviye bile alamazsın mobilyanı. standartlarda yatak odası 3.500 tutuyor zaten. 2.500 de oturma grubu ancak eh işte diyosun aldıkların için. örnek verirdim sana ama daha henüz bende karar veremedim.

kalite konusunda sana katılıyorum. şu an ki amacım günü kurtarma maksatlı. düğün masrafları malum. amacım kredi çekmeden birşeyler alabilmek. daha sonra (yaklaşık 2-3 yıl) izmire tayinim gerçekleşirse orada kendi evimizi alıp daha kaliteli mobilyalar ile evimi döşemeyi düşünüyorum. düşük standartlarda bir oturma grubu yada şu maksi takım denenlerden alınabilinir de en can alıcı yanı yatak odası. peşin para olursa 3500 liralık bi takımı 3000 e alabilir miyiz acaba. mobilyalar da peşine iyi indirim alırsın diyorlar. rapsodi.com.tr de fiyatlar gayet uygun. kaliteyi bilemiyorum ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncu6

Baza+başlık fiyatları nasıldır arkadaşlar? Yani normali nedir, kaçtan başlar? Önerebileceğiniz yer var mı?

Ben bugün ankara yeşilbayir mah. Deri baza, deri başlık ve ortapedik yatağı 400TL' ye aldım. O kadar magza gezdim bu kadar iyi ve güzelini bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete_bey

quote:

Orijinalden alıntı: turuncu6

Baza+başlık fiyatları nasıldır arkadaşlar? Yani normali nedir, kaçtan başlar? Önerebileceğiniz yer var mı?

Ben bugün ankara yeşilbayir mah. Deri baza, deri başlık ve ortapedik yatağı 400TL' ye aldım. O kadar magza gezdim bu kadar iyi ve güzelini bulamadım.

Cevabınız için teşekkür ederim. Ben İstanbul'da olduğumdan İstanbul'daki arkadaşlardan da yorum bekliyorum..
  • bnde takip ediyim hatta bilgide veriyim arkadaşlar inegöle bakın eğer toplu alım yapıcaksanız piyasa fiyatının 2-3 bin aşağısında veriolar ve kargo onlardan oluo o adar gelir beğenmeyiz diye düşünmeyin zibille dükkan var bn eskişehirden aldım arçelliğin arkasından tepe mobilyaydı sanırım ihraç fazlası 1500 tl yatak odası full takımı aldım bide tv ünitesi aldım 1000 tl miydi neydi aklınızda bulunsun
  • Nisan 21de evleniyorum.. Ben istanbuldayım, hanım inegöllü...

İnegöle 40km uzaklıkta yenişehir ilçesinde oturacağız, Almamız gereken sadece yatak odası.

Bunu istikbal gibi bir mağazadan mı almam daha iyi olur yoksa inegölde yaptırtmam mı?

Kalitede önemli Tabi fiyatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: M E Z A R C I
    Nisan 21de evleniyorum.. Ben istanbuldayım, hanım inegöllü...
    İnegöle 40km uzaklıkta yenişehir ilçesinde oturacağız, Almamız gereken sadece yatak odası.
    Bunu istikbal gibi bir mağazadan mı almam daha iyi olur yoksa inegölde yaptırtmam mı?
    Kalitede önemli Tabi fiyatta

istikbal'e git beğendiğin takımın fiyatına inegöl de ne alabileceğine ve kalitesine bak. ona göre karar ver. mdf veya yekpare ağaç olanı makbul sunta olmasın.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.