Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.408
Cevap
425
Favori
517.074
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mete_bey

quote:

Orijinalden alıntı: turuncu6

Baza+başlık fiyatları nasıldır arkadaşlar? Yani normali nedir, kaçtan başlar? Önerebileceğiniz yer var mı?

Ben bugün ankara yeşilbayir mah. Deri baza, deri başlık ve ortapedik yatağı 400TL' ye aldım. O kadar magza gezdim bu kadar iyi ve güzelini bulamadım.

mert bey ankarada aldığınız yerin adresi yada telefon numarasını verme şansınız var mı
  • İstanbul Sultanbeylide emir center dan dun kardesime yatak odasi baza (ozel olcu 210-160) full ortapedik yatak (210-160)portmanto kasiklik masa ve 8 sandalye plazma unitesi nakit 4500 tl ye aldik cok guvenilir insanlar urunleri de gayet şık ve kaliteli tavsiye ederim
  • takip
  • takip
  • Evlilik kervanına bende gireceğim takip etmekte fayda var.
  • kardeşim için günlerdir mobilya arıyoruz burayı da takip ediyorum fakat hem kaliteli hemde uygun fiyatlı içimize sinen bir köşe takımı - yemek masası takımı - televizyon ünitesi bulamadık istikbal'in ürünleri çok kalite duruyor fazla anlamam fakat ürünleri baktığımız diğer ürünlerden çok daha sağlam bir yapısı var fakat fiyatları can yakıyor bildiğiniz uygun fiyatlı mobilyacılar varsa burdan paylaşırsanız çok yararlı olur devamlı takipteyim bu konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: M E Z A R C I

Nisan 21de evleniyorum.. Ben istanbuldayım, hanım inegöllü...

İnegöle 40km uzaklıkta yenişehir ilçesinde oturacağız, Almamız gereken sadece yatak odası.

Bunu istikbal gibi bir mağazadan mı almam daha iyi olur yoksa inegölde yaptırtmam mı?

Kalitede önemli Tabi fiyatta

öncelikle mutluluklar dilerim :)
    hanım tarafından tanıdık mobilyacı varsa onun aracılığıyla inegölden alabilirsen kaliteli ve ucuz alabilirsin.
    yoksa hiç o semte parketme bile, gel gel yaparlar hacı.

• Arkadaşlar Yağmur Mobilya nasıldır acaba bilgisi olan var mı ? Mümkünse hemen her yerde bulunabilecek markalar hakkında da yorumlar yaparsanız sevinirim. Mondi, Kilim, Donat, Yağmur, İpek, Merinos, Bellona v.b. gibi markalar hakkında yorumlar güzel olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leblebi82

Arkadaşlar Yağmur Mobilya nasıldır acaba bilgisi olan var mı ? Mümkünse hemen her yerde bulunabilecek markalar hakkında da yorumlar yaparsanız sevinirim. Mondi, Kilim, Donat, Yağmur, İpek, Merinos, Bellona v.b. gibi markalar hakkında yorumlar güzel olabilir.

burda yagmura hakaret etsem hos olmaz sanırım.

o yuzden susuyorum
  • Arkadaşlar mutfak ,yatak odası,banyo dolabı imalatı yapıyoruz.dh üyelerine kolaylık saglayabilirim.Dilediginiz dolabın resmini gönderip, ölçülerini bildirdiğinizde fiyat cıkartabilirim.Resimler temsilidir dilerseniz birebir aynısıda yapılır.İstanbul içi.

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerZamankinden -- 5 Mart 2012; 23:31:57 >

• quote:

İnegöle 40km uzaklıkta yenişehir ilçesinde oturacağız, Almamız gereken sadece yatak odası.

Bunu istikbal gibi bir mağazadan mı almam daha iyi olur yoksa inegölde yaptırtmam mı?

ben tüm mobilyalarımı inegöl den aldım çok da memnunum. inegölde 1 liraya da ürün var 10 liraya da bütçene göre. koltuk takımını direk imalathanesine girdim kullandıkları kaz tüyü vs malzemeleri gördüm aldım o zaman çok benzer koltuk takımı istikbalde 5500 tl iken ben 2500 tl ye aldım. fiyatlar markalı ürünlerin yarısı kadar ama iyi araştır. kullandıkları malzemenin kalınlığı ve kullanılan metal aparatlar vs iyi kontrol et. zaten iyi mal kendini belli ediyor hem görünüş hem de fiyat olarak :)

• fuga ve ndesing da yüzde 30 indirim var...12 martta zam gelicekmiş
  • Banyo, mutfak, TV ünitesi, yatak+yemek odası, beşik, çocuk+ genç odası vb. üretimi yapan Ankara merkezli lider bir firmayız. Evinizde ölçü alıp, 3 boyutlu çizim programları ile hayalinizdeki modelleri tasarlayabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: clutter

Banyo, mutfak, TV ünitesi, yatak+yemek odası, beşik, çocuk+ genç odası vb. üretimi yapan Ankara merkezli lider bir firmayız. Evinizde ölçü alıp, 3 boyutlu çizim programları ile hayalinizdeki modelleri tasarlayabiliriz.

Bunun aynısını ortalama ne kadara yaparsınız? Ücret peşin. Ankara teslim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

quote:

Banyo, mutfak, TV ünitesi, yatak+yemek odası, beşik, çocuk+ genç odası vb. üretimi yapan Ankara merkezli lider bir firmayız. Evinizde ölçü alıp, 3 boyutlu çizim programları ile hayalinizdeki modelleri tasarlayabiliriz.

Bunun aynısını ortalama ne kadara yaparsınız? Ücret peşin. Ankara teslim...

Malesef koltuk grubu üretimimiz yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 386sx25

quote:

ben tüm mobilyalarımı inegöl den aldım çok da memnunum. inegölde 1 liraya da ürün var 10 liraya da bütçene göre. koltuk takımını direk imalathanesine girdim kullandıkları kaz tüyü vs malzemeleri gördüm aldım o zaman çok benzer koltuk takımı istikbalde 5500 tl iken ben 2500 tl ye aldım. fiyatlar markalı ürünlerin yarısı kadar ama iyi araştır. kullandıkları malzemenin kalınlığı ve kullanılan metal aparatlar vs iyi kontrol et. zaten iyi mal kendini belli ediyor hem görünüş hem de fiyat olarak :)

İnegöl de gezmişsin anlaşılan sayın hocam. Aldığın yeri ve tavsiye edeceğin yerleri söyler misin?

• bende nasipse haziranda evlenicem. mobilyaları bellonadan seçtim. komşum var nişanlısı bursada oda inegölü gezmiş filan oda bellonadan alıcam diyor. biz öğretmeniz, yani göçebe hayatımız olucak. inegölden alıcağımız mobilya taşımada kurulumda ufak bi sıkıntısı olsa tekrardan aldığımız yerden irtibata geçsek iş uzar yada adamlar parayı alınca bizi sallamayabilrler korkusu ile afyon-bolvadinde olan bellondan alıcam inş.
    afyon merkezde biraz araştırma yaptım. uygun fiyatlı ürünler var ama sağlam değil.

acaba bellona almış olup da pişman olan varmı?
  • Çocuk, genç ve bebek odası düşünen arkadaşlar facebook sayfamızı mutlaka ziyaret edin.

http://www.facebook.com/cocukcaumitkoy
  • quote:

web siteniz varmı.
    Fiyatlar nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ablay

quote:

web siteniz varmı.
    Fiyatlar nasıl

web sitemiz var ancak özel üretim işlerimizi web sitemize koymuyoruz. Web sitemizdeki ürünler ağırlıklı olarak genç, çocuk ve bebek odası.

www.cocukcamobilya.com

http://www.facebook.com/cocukcaumitkoy

Fiyatlar konusunda şunu söyleyebilirim, ucuz değiliz. Çünkü ucuz malzeme kullanmıyoruz.

Suntalam çalışmıyoruz, ağaç ve mdf üzerine lake boya kullanıyoruz. Boyada Vital (Filli Boya) ve 1. sınıf Alman ray ve stop sistemleri kullanıyoruz.

Fiyatlarımız abartı değildir ancak kalitenin de hak ettiği düzeydedir.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.