Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.392
Cevap
422
Favori
515.247
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ankara'da genç odası için ne önerirsiniz (10-15 yaş gibi) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abarisa

quote:

Orijinalden alıntı: canverse

quote:

Orijinalden alıntı: hknhc

quote:

Orijinalden alıntı: theunnamed

quote:

forumdaşlar,

buradan sizlerin de fikrini almak isterim.

aldığım yemek odası takımının tv ünitesine 2000 lira fiyat çektiler.

biz de alamadık tabi ki.

sizce böyle bir modeli dışarıda ne kadar ayaptırabilirim?

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

Valla benimde hoşuma gitti, rengi de güzel.

mobilya işi ile uğraşan arkadaşlar dh üyeleri olarak toplu siparaiş versek diyorum.

bana uyar sizden haber bekliyorum. adedin artmasi fiyati dusurecektir diye dusunuyorum

ya arkadaşım markasını nedir? görüntüden sipariş nerede görülmüş, gerçek mi ki ürün önce bir araştıralım soralım soruşturalım di'mi? markasını yerini yazarsanız bize de faydası olacak..

Muhabbet aslında sipariş vermek değildi, bu modeli bir mobilyacıda imal ettirmekti..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

forumdaşlar,

biz de alamadık tabi ki.

mobilya işi ile uğraşan arkadaşlar dh üyeleri olarak toplu siparaiş versek diyorum.

bana uyar sizden haber bekliyorum. adedin artmasi fiyati dusurecektir diye dusunuyorum

ya arkadaşım markasını nedir? görüntüden sipariş nerede görülmüş, gerçek mi ki ürün önce bir araştıralım soralım soruşturalım di'mi? markasını yerini yazarsanız bize de faydası olacak..

Muhabbet aslında sipariş vermek değildi, bu modeli bir mobilyacıda imal ettirmekti..

tabii k veririm modelini.

saloni mobilya

roma tv unitesi

kataloglarindaki cogu koltuk tkda bu unite fonda mevcut

atrica roma yemek odasinda da detayli fotograflari var

ancak saloni mobilya 3100 tl'den fiyat veriyor

tum gun 2 cift olarak 2400 altina bile indiremedik.

hedefim 2binin bile altiydi ancak alamadik :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Faydalı bir başlık olmuş, Allah açandan ve paylaşımda bulunup görüşlerini esirgemeyen arkadaşlardan razı olsun.

Bende bu yaz evleneceğim nasip kısmet olursa, başlıktak, tüm sayfaları inceledim amacım fazla yerle muhattap olmadan tek mağazaya girip ordan ürünleri almak nakit, taksit duruma göre değişecek. Ancak kafama yatan fiyatlarını uygun buldugum mağazaların başında Kilim Mobilya geldi, bundan sonra İder Mobilya ürünleri fiyat olaak cazip görünüyor. Bu firmalar ve ürünleri mutlaka fiyatlarına göre kalitelere ayrılır ancak tayinci olacağım ve en az 1 defa taşınma durumumuz olacağı için ürünün taşıma sonrasında oluşacak kondüsyon eksikliğinden endişe ediyorum.

Kilim veya İder mobilya kullanan arkadaşların yorumlarını esirgememelerini diliyorum.

Paylaşımlar için tekrar teşekkürler, Allah a emanet.

Selametle.
  • Beyler bu firmayı bilen var mı ?

http://www.evgor.com.tr/
  • Bu yaz ben de kardeşimi evericem nasipse. Onlar mobilyacıları gezmeye başladılar. Bağcılar Doğtaş'tan yatak odası, salon, oturma grubu, yemek takımını 11,500TL ye beğenmişler. Muhatap oldukları kişi biraz da ağız yapmış fiyatlar martta artacak bu fiyatı kaçırmayın demiş, bizimkiler bir panik almayı düşünüyorlardı zor vazgeçirdim. Bana fiyat biraz pahalı geldi açıkçası. Yazın malum evlilikler artacak ve kampanyalar olacaktır diye tahmin ediyorum. Fiyatlar genel olarak nasıl değişir? Yazın artar mı? Kampanyalarla daha uyguna getirebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabor

Beyler bu firmayı bilen var mı ?

http://www.evgor.com.tr/

Ben Kağıthane'deki mağazasına gitmiştim, ürünleri kaliteli. Eşim modelleri çok beğenmişti. Bir çok ile ücretsiz nakliyatı da vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

Bu yaz ben de kardeşimi evericem nasipse. Onlar mobilyacıları gezmeye başladılar. Bağcılar Doğtaş'tan yatak odası, salon, oturma grubu, yemek takımını 11,500TL ye beğenmişler. Muhatap oldukları kişi biraz da ağız yapmış fiyatlar martta artacak bu fiyatı kaçırmayın demiş, bizimkiler bir panik almayı düşünüyorlardı zor vazgeçirdim. Bana fiyat biraz pahalı geldi açıkçası. Yazın malum evlilikler artacak ve kampanyalar olacaktır diye tahmin ediyorum. Fiyatlar genel olarak nasıl değişir? Yazın artar mı? Kampanyalarla daha uyguna getirebilir miyiz?

siz bu fiyatlara pahali deyince kendimi baska bir dunyada yasiyor gibi hissediyorum.

sizce ne kadar etmeli bu saydiklarinizin fiyati?

• izmir karabağlar'da Tülbağ mobilya var. bütün ev eşyalarını ordan aldım. teslimat süresinde çok sorun yaşadık ancak ürünler çok güzel. hele fiyat (benim ekonomist pazarlığımla) süper oldu

yiğit'in selamı var diyin Ahmet abi var orda, geçen yaz eşya almış diyin kesin hatırlar yardımcı olur

bu arada fabrikasyon malları ben de önermiyorum. hem pahalı, hem zevksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 27 Şubat 2012; 14:45:29 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

Bu yaz ben de kardeşimi evericem nasipse. Onlar mobilyacıları gezmeye başladılar. Bağcılar Doğtaş'tan yatak odası, salon, oturma grubu, yemek takımını 11,500TL ye beğenmişler. Muhatap oldukları kişi biraz da ağız yapmış fiyatlar martta artacak bu fiyatı kaçırmayın demiş, bizimkiler bir panik almayı düşünüyorlardı zor vazgeçirdim. Bana fiyat biraz pahalı geldi açıkçası. Yazın malum evlilikler artacak ve kampanyalar olacaktır diye tahmin ediyorum. Fiyatlar genel olarak nasıl değişir? Yazın artar mı? Kampanyalarla daha uyguna getirebilir miyiz?

siz bu fiyatlara pahali deyince kendimi baska bir dunyada yasiyor gibi hissediyorum.

sizce ne kadar etmeli bu saydiklarinizin fiyati?

Ben 2 sene önce evlendim. Yatak odamı kendim tasarladım; renginden şekline, raflarına kadar. Ekstra çamaşırlık dolabı bile vardı ve gayet kaliteli bir mdf malzeme kullanılmıştı. 2 çekmeceli yatak başı dolaplarını kaldırırken bile malzemenin kalitesini fark edebiliyorum. Hepsi bana 1250 TL'ye mal oldu. Usta arkadaşımın babasıydı ama kimse bedavaya iş yapmaz bu devirde. Mutlaka kârını etmiştir, helal-i hoş olsun. 4000TL yatak odası için verdikleri fiyat, malzeme kalitesinin iyi olduğunu kabul etsek bile (genelde sunta lem kullanılıyor) fahiş bir kâr var. Oturma odasında bir L koltuk şeklindeki gruplardan 3000 TL çok değil mi sizce? İçlerinden tek uygunu yemek masası ki o da sadece masa ve sandalye: 1600TL.

Sizin alım gücünüz nedir ne değildir, sizin için ne pahalıdır bilemem. Benim için pahalı. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlara bulabilmek için var sıcak fırsatlar. İlk sorduğumuz fiyata alacak olsak memur maaşıyla standart bir yaşamı bile tutturamayız malesef.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

forumdaşlar,

biz de alamadık tabi ki.

tabii k veririm modelini.

saloni mobilya

roma tv unitesi

kataloglarindaki cogu koltuk tkda bu unite fonda mevcut

atrica roma yemek odasinda da detayli fotograflari var

ancak saloni mobilya 3100 tl'den fiyat veriyor

tum gun 2 cift olarak 2400 altina bile indiremedik.

hedefim 2binin bile altiydi ancak alamadik :(

Arkadaşlar şuanda tam net bir fiyat veremesemde ürün ölçülerini ve ceviz kaplama maliyetini öğrendikten sonra net bir fiyat vereceğim.Ama tahmini olarak 1700 - 2200 TL arasında bir fiyat çıkar.Yakında tam net fiyatı sizlere iletirim.

YARGIÇ06
    Hocam öncelikle suntalam yerine kesinlikle MDF kullanmanızı öneririm.Zaten geriye sadece aksesuarları kalıyor.Onlarıda kendi zevkinize göre belirleyebilirsiniz.Ve yine MDF kenarlarının da PVC olması ürününüzün daha dayanıklı olmasında pay sahibi olur.

EnginAKB
    Hocam Alibeyköy-Yeşilpınar bölgesindeyiz.Maalesef koltuk takımı imal etmiyoruz.

• eylüle yatırım yapalım bizim düğün eylülde takipteyim
  • Ankara siteler için bu siteyi takip edebilirsiniz...
    www.sitelerankara.com.tr
    Sayfa bulunamadı
    http://www.sitelerankara.com.tr/mobilya/anasayfa.php

Buradan bakıp, beğendiğiniz ürünleri yerinde görebilirsiniz..
    Ayrıca, aşağıdaki markaların sitelerinden de concept mobilya bulabilirsiniz.. Siz de eklerseniz sevinirim..( Modern, Country)

Doğtaş
    İkea
    TepeHome
    Kelebek
    Balmo Concept
    Alfemo
    Rapsodi
    Enza Mobilya

Hepsinde kampanya var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamukea -- 28 Şubat 2012; 0:57:20 >

• Bende 1 aydır mobilya bakıyorum. 15 binlira gibi bir fiyat çıkıyor ortalama bir ev için her yerde. Doğtaş ta iki takım beğendik 14 binlira yapıyor. Bu ikisini yarı fiyatına yaptırabileceğimi düşünüyorum ama nerde??? Siteler için kaliteli mobilya imalatçısı tavsiye edebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemagru11

quote:

quote:

herkese selamlar
    yeni evime taşınacağım için bir süre önce doğtaştan 3400tl tutarında mobilya sipariş ettim ve ücretini ödedim fakat yeni eve geçmem düşündüğümden daha fazla zaman alacak. bu yüzden nakit indirimli olarak 3400tl tutarındaki alacağımı doğtaştan seçeceğiniz tüm mobilyalarda kullanılmak üzere 3000tl karşılığında devredebilirim.
    izmirdeyim ve izmirdeki arkadaşlara sorunsuz teslimat yaptırabilirim, diğer şehirlerdeki arkadaşlar almak isterlerse siparişi verdiğim mağazayla bir görüşmek gerekir. doğtaşta istediğiniz mobilyayı seçip nakit ödeyecek şekilde pazarlık etmeniz yeterli. çıkan rakamın üzerine birde ben %10dan fazla indirim yapmış olacağım ve 3400 liralık alacağımı 3000 liraya devredeceğim.
    ilgilenen arkadaşlar pm ile ulaşırlarsa ayrıntıları görüşürüz
    iyi forumlar

pm

cevaplandı

Arif bey ile alışverişi tamamladık:)) Hem benim hem kendisinin işi görüldü. Kendisine buradan da çok teşekkür ederim.

• S.A arkadaşlar. Kısmetse bende bu yaz evleneceğim.Ama mobilyalar hakkında pek bilgim yok.
    istikbal,bellona,mondi,ipek,enza,..... hepsinin web sitelerinden bakıyorum ürünler hakkında hiç detaylı açıklama yok.
    Bunlar suntalam mı? yoksa mdf mi hiç belirtmiyorlar. Mağazaya gittiğimde suntalam veya mdf olduğunu nasıl anlarım . Satıcılara pek güvenim yok bu konuda .
    Sizin bildiğiniz mdf üreten firamalar hangileri ? yoksa modelden modele değişirmi bu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

herkese selamlar
    yeni evime taşınacağım için bir süre önce doğtaştan 3400tl tutarında mobilya sipariş ettim ve ücretini ödedim fakat yeni eve geçmem düşündüğümden daha fazla zaman alacak. bu yüzden nakit indirimli olarak 3400tl tutarındaki alacağımı doğtaştan seçeceğiniz tüm mobilyalarda kullanılmak üzere 3000tl karşılığında devredebilirim.
    izmirdeyim ve izmirdeki arkadaşlara sorunsuz teslimat yaptırabilirim, diğer şehirlerdeki arkadaşlar almak isterlerse siparişi verdiğim mağazayla bir görüşmek gerekir. doğtaşta istediğiniz mobilyayı seçip nakit ödeyecek şekilde pazarlık etmeniz yeterli. çıkan rakamın üzerine birde ben %10dan fazla indirim yapmış olacağım ve 3400 liralık alacağımı 3000 liraya devredeceğim.
    ilgilenen arkadaşlar pm ile ulaşırlarsa ayrıntıları görüşürüz
    iyi forumlar

pm

cevaplandı

Arif bey ile alışverişi tamamladık:)) Hem benim hem kendisinin işi görüldü. Kendisine buradan da çok teşekkür ederim.

ben teşekkür ederim
    iyi günlerde kullanın

• okadar mağaza mağaza gezdim olmadı en sonunda bir tanıdık denk geldi ve 3+3+1+1 salon takımı ,8 kişilik açılır yemek masası ve sandalyesi,tv ünitesi,konsolu,orta sehpası,yatak odası toplamını 8000tl ye sipariş verdim.Bu arada yaptırdıklarım modellerin mağaza fiyatı toplamı 15000 i buluyordu sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bf -- 28 Şubat 2012; 17:58:12 >
  • En beğendiklerim ama fiyatları çok

http://www.dogtas.com/Urun/oturmaodalari/salontakimi/383/Toledo/

www.bellona.com.tr
    404 - File or directory not found.
    http://www.bellona.com.tr/oturma-gruplari/deri-takimlar/elit-koltuk-takimi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahbikan

En beğendiklerim ama fiyatları çok

http://www.dogtas.com/Urun/oturmaodalari/salontakimi/383/Toledo/

www.bellona.com.tr
    404 - File or directory not found.
    http://www.bellona.com.tr/oturma-gruplari/deri-takimlar/elit-koltuk-takimi

Belki kalite olarak onu tutmayabilir ama İder in şöyle bir modelini buldum, bu da gayet şirin :)

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.