Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.408
Cevap
425
Favori
517.148
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: formydemons

quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: danton

http://www.enzahome.com.tr/frontEnd/site/images/products/Slider-Imaj%20Gorsel/Corners/Merlin/01-Kose-Takimi-Merlin_Slider.jpg

ankara içindeyim 1 adet berjer ile birlikte fiyat ne olur

Mrb bu köşe artı Berjer 2.700.-TL olur.

Hocam berjer denilen şey böyle kalin sünger nefes alan minder mi ikeada bolca var

3+3+1+1 şeklinde koltuk takımı yaptırdığınızı düşünün bu takımdaki tekli koltuklara Berjer de diyebiliyoruz. Arkadaşımızın berjerden kastıda tekli koltuk.

benim dediğime ne deniyor hocam ikea dan daha kaliteli ve konforlu mu üretiyorsunuz acaba

Tabi ki kaliteli üretiyoruz bizim koltuklarınızın ttamamı 1. sınıf fırınlanmış gürgen agacindan yapılmaktadır. Bizim koltuklarımız Doğtaş Kelebek mobilya ayarındadır. ikea kullandığı malzemenin çoğunu Çinden getirmektedir. Getirdiği malzemelerden biri de sıkıştırılmış kagıttır. Bunu da mobilya üretimin de kullanmaktadır. Ben sadece ikea için konuşmuyorum bir ürünü alırken fiyatına bakmak en son işlem olsun önce ürünün özelliklerini ve kullanılan malzeme ve malzeme kalitesini araştırın en son olarakta fiyat karşılaştırması yapın.

Hocam benim için fiyat kalite ve ergonomi önemlidir, hafif mi olur sizin yaptiklariniz yoksa gevur olusu gibi mi

Bizim yaptık larımız ne hafif ne de ağırdır. Olması gereken gibi yani eğer sunta kullanılırsa o zaman ağır olur. Suntayıda genel de moduler mobilya satan firmalar kullanır.

Sagolunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

Merhabalar Ekteki Koltuk Takımlarını Aynı Şekilde (Açılır Yataklı olacak 2 üçlü koltukda)

3+3+1 yada 3+3+1+1 şeklınde yapabilirmisiniz fiyat ne olur? (gebze merkez teslimat)
     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

• masmavi55 kullanıcısına yanıt
    Mrb bu takımı bire bir yapabiliriz. Tamamı 1. Sınıf malzemeden üretimi sağlanacak şekilde 3 lü koltuğun maliyeti 1.500 tl, tekli koltuğun maliyeti de 600 tl olur. Kapı önüne kadar ücretsiz teslimat yapıyoruz.

• Bende çocuk odası almak istiyorum 2 yaşındaki oğlum için ne tavdiye edersiniz ben yozgat boğazlıyan da oturuyorum ürün onerecek kurulumu firmanın yaptığı yada kampany ali bildiginiz firmalar varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: engonge23

Bende çocuk odası almak istiyorum 2 yaşındaki oğlum için ne tavdiye edersiniz ben yozgat boğazlıyan da oturuyorum ürün onerecek kurulumu firmanın yaptığı yada kampany ali bildiginiz firmalar varmi

hocam ankara sitelerde iyi firmalar var ancak siteler kartalcık sokaktaki ADA GENÇ BEBE'ye (www.adagencbebe.com) (ada bebe) kesinlikle bulaşma. Ben bir bebek odası takımı aldım 3 aydır uğraştırıyorlar, işlerini doğru düzgün yapmıyorlar, paramla rezil oldum resmen.
  • formydemons kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam. Resimdeki koltuk takımı Ankara için kaç liraya mal olur? İki tane yatak olabilen üçlü + iki tane berjer olacak. Renk önemli.

Link
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah345

Merhaba Hocam. Resimdeki koltuk takımı Ankara için kaç liraya mal olur? İki tane yatak olabilen üçlü + iki tane berjer olacak. Renk önemli.

Link

Mrb bu takımı 3.100.-TL ye yapabiliriz.

• Loresima-Oturma-Grubu - LINK

bu model 3+3 olacak şekilde ne kadara mal olur acaba ? (ankara içi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stouuiop -- 23 Temmuz 2015; 14:43:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stouuiop

Loresima-Oturma-Grubu - LINK

bu model 3+3 olacak şekilde ne kadara mal olur acaba ? (ankara içi)

Mrb belirttiğiniz koltuğun 3+3 yataklı olarak nakliyesi ve eve teslimi ücretsiz olacak şekil de 1.900.-TL maliyeti olur.

• Arkadaşlar şu TV ünitesinî almayı düşünüyorum fakat bir türlü bulamadım. Konya da olduğum için internet den sipariş vereceğim bir yer olursa iyi olur. Bu ve benzeri TV sehpasini online satan neresi var acaba?
  • TV ünitesi için hedef avm yi öneririm. sizin aradığınız modelleri olduğunu biliyorum, sitelerinde olmasa da katalogtan fotoğraf göndererek yardımcı oluyorlar. ben öyle sipariş vermiştim :)

Bir de bugün farkettim yatak odasında inanılmaz bir fiyat koymuşlar.

• Merhaba, bağlantısını paylaştığım oturma grubu için fiyat alabilir miyim, 3+2+1 şeklinde olacak ankaradayım?
    ayrıca koltuk takımı deri değil kumaş olacak kullanılan malzemeler de birinci kalite şeklinde olacak
    http://www.canbaylarbellona.com/index.php?route=product/product&product_id=122

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 27 Temmuz 2015; 11:59:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: funda.oz.me

TV ünitesi için hedef avm yi öneririm. sizin aradığınız modelleri olduğunu biliyorum, sitelerinde olmasa da katalogtan fotoğraf göndererek yardımcı oluyorlar. ben öyle sipariş vermiştim :)

Teşekkür ederim bakalım dediğiniz yere de.

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

Merhaba, bağlantısını paylaştığım oturma grubu için fiyat alabilir miyim, 3+2+1 şeklinde olacak ankaradayım?
    ayrıca koltuk takımı deri değil kumaş olacak kullanılan malzemeler de birinci kalite şeklinde olacak
    http://www.canbaylarbellona.com/index.php?route=product/product&product_id=122

Mrb bu takım Ankara içine nakliye olacağı için ekstra % 10 a yakın bir fiyat indirimi yapabiliriz. Bu haliyle 3 lü koltuk 1.200 TL 2 li koltuk 1.000 TL Tekli koltuk da 600 TL olur. Tamamını 1. Sınıf malzemeden üreteceğiz ve nakliyemiz ücretsizdir.

• formydemons kullanıcısına yanıt
    Hocam ankara içi bir 4lü,3lü fiyatı ne olur? Şu anda üretilmiyormuş ama döner berjar ı var bu takımın onuda yapabilirmisiniz
    www.dogtas.com.tr
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı - Doğtaş
    http://www.dogtas.com.tr/oturma-odalari/salon-takimi/pearl-salon-takimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musdincer -- 28 Temmuz 2015; 23:00:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musdincer

Hocam ankara içi bir 4lü,3lü fiyatı ne olur? Şu anda üretilmiyormuş ama döner berjar ı var bu takımın onuda yapabilirmisiniz
    http://www.dogtas.com.tr/oturma-odalari/salon-takimi/pearl-salon-takimi

Mrb bu takımın tekli koltuğu 360 derece dönerli koltuk mekanizması ile 600 TL ye 4 lü koltuğu 1.550 TL ye 3 lü koltuğu da 1.200 TL ye teslimat yeri Ankara olacak sekilde yapabiliriz. Malzemeler Dogtas in kullandığı şekilde kullanılacak. Teslimat süresi 15 gün olacak.

• Yatak konusunda yardımcı olabilirmisiniz. Önerileriniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chironex8585

quote:

Orijinalden alıntı: funda.oz.me

TV ünitesi için hedef avm yi öneririm. sizin aradığınız modelleri olduğunu biliyorum, sitelerinde olmasa da katalogtan fotoğraf göndererek yardımcı oluyorlar. ben öyle sipariş vermiştim :)

Teşekkür ederim bakalım dediğiniz yere de.

Fiyat daha uygun + ayrıca hediye çeki 250TL

www.hepsiburada.com
    İdea Yatak Odası Takımı Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
    http://www.hepsiburada.com/idea-yatak-odasi-takimi-p-MBTOP20878?productId=mbtop20878&categoryId=60000368

• Yurtdisina ofis urunleri satan firma var midir uygun fiyatlara
  • Bağcılar Koltuk Tasarımıfacebook
    Bağcılar Koltuk Tasarımı
    https://facebook.com/profile.php?id=1505404253077448
    Arkadaşlar bu bizim facebook sayfamız sayfanın yöneticisi de benim yaklaşık olarak hafta da bir yeni koltuk takımı modeli üretip sayfamız da yayınlıyoruz. Ürün kalitesi ve fiyatlandırma herkes için aynıdır. Bu da kurumsallasmanın en önemli aşamalarından biridir. Hangi koltuk takımı olursa olsun ürün ismini veya resmini buradan veya facebook sayfamızdan veya whatshapp tan bize gönderip bizden anında fiyat alabilirsiniz. Ürünlerin teslimat süresi en geç 15 gün ve nakliyesi Türkiye'nin her yerine ücretsizdir. Şu andaki çoğu firma düşük kalite de düşük fiyatli ürün satışı yapıyorlar bizim stratejimiz ise en yüksek kalitede düşük fiyatlı ürünler üretip bu şekil de hem kalite yönünden hem de fiyat yönünden oluşabilecek mağduriyetleri asgariye indirmektir.

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.