Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.410
Cevap
425
Favori
517.338
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: formydemons

Bağcılar Koltuk Tasarımıfacebook
    Bağcılar Koltuk Tasarımı
    https://facebook.com/profile.php?id=1505404253077448
    Arkadaşlar bu bizim facebook sayfamız sayfanın yöneticisi de benim yaklaşık olarak hafta da bir yeni koltuk takımı modeli üretip sayfamız da yayınlıyoruz. Ürün kalitesi ve fiyatlandırma herkes için aynıdır. Bu da kurumsallasmanın en önemli aşamalarından biridir. Hangi koltuk takımı olursa olsun ürün ismini veya resmini buradan veya facebook sayfamızdan veya whatshapp tan bize gönderip bizden anında fiyat alabilirsiniz. Ürünlerin teslimat süresi en geç 15 gün ve nakliyesi Türkiye'nin her yerine ücretsizdir. Şu andaki çoğu firma düşük kalite de düşük fiyatli ürün satışı yapıyorlar bizim stratejimiz ise en yüksek kalitede düşük fiyatlı ürünler üretip bu şekil de hem kalite yönünden hem de fiyat yönünden oluşabilecek mağduriyetleri asgariye indirmektir.

Hocam yakın zaman da bir köşe takım birde 2 li koltuk için sizden yardım isteyeceğim başlığı epeydir takip ediyorum umarım Dediğiniz gibi kaliteli malzemeden uygun fiyatlı iyi ürünleriniz vardır. Bizde BÜTÇE mize uyarsa alırız
    Elinizde köşe takım katalog vs varmı evgor Ün sitesinde bi kaç model beğendik bunları odanın örtülerini verdiğimizde buna göre yapabiliyormusunuz. ?
    Alan ve memnun olan forumda arkadaş varsa burda paylaşırsa sevinirim
    Nakliyeniz eve kadar (odaya ) dahilmi ve garanti işini nasıl yapıyorsunuz İstanbul için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Her ölçüye göre koltuk yapabiliyoruz. Teslimatlarımız kapı oönüne kadardır eve çıkarmahizmeti için nakliye firması 100 TL ücret talep etmektedir. Hem kaliteli yapıp hem de ucuza satabilmek için direk imalatçı olmak gerekir eğer mağazadan satış yapılırsa ya kaliteden ödün verilir ya da fiyatın yükselmesi gerekir. Bu konu başlığı aaltında geçmiş yorumlara bakarsanız bizden koltuk yaptıran arkadaşların memnuniyet yorumlarını görebilirsiniz. Şu ana kadar donanım haberde yüzden fazla arkadasa koltuk takımı yapmışızdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tatil için Çanakkale'ye yola çıkıyorum. Yol üzerinde inegöl Mobilyacılar çarşısına uğramak istiyorum salonuma köşe bakıyorum uygun fiyatlı 2-3 bin max civarı bi takım alacağım burda tavsiye edeceğiniz bir yer varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 3 Ağustos 2015; 4:24:38 >
  • Ekli kose takimi icin fiyat verebilir misiniz? Kumas mat kadife ve resimdeki gibi kapitoneli olacak. Sunger ne sert ne cok yumusak olacak 32 dansite sunger olacak. sirt Slikon elyaf. Iskelet gürgen. Goruntunun de Resimdekinin birebir aynisi olmasini istiyorum.
     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogormek

Ekli kose takimi icin fiyat verebilir misiniz? Kumas mat kadife ve resimdeki gibi kapitoneli olacak. Sunger ne sert ne cok yumusak olacak 32 dansite sunger olacak. sirt Slikon elyaf. Iskelet gürgen. Goruntunun de Resimdekinin birebir aynisi olmasini istiyorum.

Mrb resimdeki köşe takımını 3.750.TL ye yapabiliriz ama sünger kalitesi neden 32 dns olsun biz genelde 36 dns kullanıyoruz sizin köşeyi de 36 dansite yaparız. Sünger ömrü daha uzun olur. Sizin beğendiğiniz köşe takımı bir adet 3 lü bir adet 2 li bir adetten köşe birleşim parça sından oluşuyor bunu 2 adet 3 lü olacak sekilde toplam da 3 parça değilde 2 parça olarak yayınlanmaktadır tavsiye ederim ölçüleri yine aynı olur. Fiyatı da 3.500 e düşer.

• formydemons kullanıcısına yanıt
    Sunger kalinligi ne kadar oluyor peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sunger kalinligi ne kadar oluyor peki

Sünger kalınlığı normal koltuklar da 14 cm ama buna 15 cm kullanacağız. Ama bunun dişin da daha da kalınlastirin derseniz fiyat farksız daha kalın sünger de kullanabiliriz.

• www.istikbal.com.tr
    404 - File or directory not found.
    http://www.istikbal.com.tr/oturma-gruplari/koltuk-takimlari/tual-deluxe-takimi

http://www.istikbal.com.tr/files/pi/big/tual-yemek-odasi28.jpg

merhaba
    Bu koltuk takımında 2'liler sandıklı (çekmece), 3'lü ise yataklı. bana hepsi sandıklı(çekmece) olacak şekilde 2 tane 2'li, 1 tane 3'lü lazım.
    ikinci linkte verdiğim konltukla tıpatıp aynı renk ve modelde yapabilir misiniz bunları
    Yapabilirseniz Balıkesir merkezde evin içine kadar getirilecek. Hamaliye dahil fiyat alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuSeL -- 6 Ağustos 2015; 22:52:08 >

• SuSeL kullanıcısına yanıt
    Bu koltuk için fiyatı yarın vereyim standart dışı bir koltuk. Benzerlik oranına gelince biz size renk kartelası gosterecegiz oradan kumaş rengi sececeksiniz. Model benzerlik olarak en az % 90 olur.

• quote:

Bu koltuk için fiyatı yarın vereyim standart dışı bir koltuk. Benzerlik oranına gelince biz size renk kartelası gosterecegiz oradan kumaş rengi sececeksiniz. Model benzerlik olarak en az % 90 olur.

Merhaba bu ürün için fiyat alabilirmiyim.Ürün mersine teslim edilecek.3+3+1+1 olacak şekilde.Kumaşı leke tutmayan temizlemesi kolay bir kumaş olmalıdır.
    www.dogtas.com
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı - Doğtaş
    http://www.dogtas.com/oturma-odalari/oturma-odasi/fantastik-oturma-odasi

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman33

quote:

Merhaba bu ürün için fiyat alabilirmiyim.Ürün mersine teslim edilecek.3+3+1+1 olacak şekilde.Kumaşı leke tutmayan temizlemesi kolay bir kumaş olmalıdır.
    www.dogtas.com
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı - Doğtaş
    http://www.dogtas.com/oturma-odalari/oturma-odasi/fantastik-oturma-odasi

Mrb Mersin merkeze takım olarak kapı onune teslimat fiyatımız 3.300.-TL olur. Silinebilir likve leke tutmama açısından tay tüyü kumaş kullanacağız. Sünger leride hem sert hem de yumusak olmak üzere altli üstlu 36 dns yoğunlukta kullanırız.

• quote:

Ekli kose takimi icin fiyat verebilir misiniz? Kumas mat kadife ve resimdeki gibi kapitoneli olacak. Sunger ne sert ne cok yumusak olacak 32 dansite sunger olacak. sirt Slikon elyaf. Iskelet gürgen. Goruntunun de Resimdekinin birebir aynisi olmasini istiyorum.

Aynı Takım'ı bende arıyorum dostum
    Kumaş Dediğiniz gibi mat kadife prestige exciluisive baktık çok kaliteli güzel bir Kadifeydi havı az ve dokuma pamuk keten gibi. Bir hissi var ve yanar döner idi kumaşı bulursanız bir inceleyin.

• Calisma masasi , ve makam koltugu tarzi koltuk bakiyorum , uygun fiyata tavsiyeniz var mi ? ,

ogrenciyim

• 36 dns dediğimiz süngerin ilk kullanımda sertliği nasıl oluyor, tarif etmek zor olacaktır ama fikir verebilirseniz sevinirim. Ürün içinde yayda kullanıyor musunuz ya da yay sünger karışımını tavsiye eder misiniz?
  • Mondi'de
    www.mondi.com.tr
    404 - File or directory not found.
    http://www.mondi.com.tr/iki-oda-bir-salon-indirim
    linkteki yemek, oturma grubu, yatak odası takımı 1200 tl indirimle 7700 lira. Fiyat abartılı etiketlerle karşılaştırınca güzel gibi ancak detaylı bakınca normal bir fiyat. Yine de fırsat olarak düşünülebilir. Daha önce Mondiden aldığım oturma grubu 2 sene kullanmadan yumuşamaya fazlaca esnemeye başlayınca ben düşünmedim. Yine de fırsat olunca ürünü tekrar inceleyeceğim.

Ayrıca isitkbalde
    www.istikbal.com.tr
    Input string was not in a correct format.
    http://www.istikbal.com.tr/arama?q=silver&LCID=1055#
    linkteki 150*230 halılar 200 TL onları da incelemeyi düşünüyorum fırsat olunca.

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuklu50

36 dns dediğimiz süngerin ilk kullanımda sertliği nasıl oluyor, tarif etmek zor olacaktır ama fikir verebilirseniz sevinirim. Ürün içinde yayda kullanıyor musunuz ya da yay sünger karışımını tavsiye eder misiniz?

Süngerin danstesi yumuşaklık veya sertlik birimi değildir. Süngerin yoğunluğu dur. Danstesi yüksek sünger ağırlık olarak daha fazladır. Eski yıllarda kullandığınız yağların yerini HR Süngerler almış bulunmaktadır. Sünger lerde de sert yumuşak ve ekstra yumuşak olarak 3 tür kullanıyoruz fiyat olarak 3 ü de aynıdır. Burada önemli olan ssüngerin danstesi nin 36 olması ve üretici markasının serra işbir safaş gibi bilinen markalardan olmasıdır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selcuklu50

36 dns dediğimiz süngerin ilk kullanımda sertliği nasıl oluyor, tarif etmek zor olacaktır ama fikir verebilirseniz sevinirim. Ürün içinde yayda kullanıyor musunuz ya da yay sünger karışımını tavsiye eder misiniz?

Süngerin danstesi yumuşaklık veya sertlik birimi değildir. Süngerin yoğunluğu dur. Danstesi yüksek sünger ağırlık olarak daha fazladır. Eski yıllarda kullandığınız yağların yerini HR Süngerler almış bulunmaktadır. Sünger lerde de sert yumuşak ve ekstra yumuşak olarak 3 tür kullanıyoruz fiyat olarak 3 ü de aynıdır. Burada önemli olan ssüngerin danstesi nin 36 olması ve üretici markasının serra işbir safaş gibi bilinen markalardan olmasıdır.

Anladım teşekkür ederim...

• Ankara sitelerde istedigimiz ölçülerde, uygun fiyatlı, 4-5 sene idare edecek şekilde yatak odasi ve yemek odasi imalatı yapabilecek önerebileceğiniz güvenilir esnaf var mı?

• formydemons kullanıcısına yanıt
    www.kelebek.com.tr
    Kelebek - sayfa bulunamadı
    http://www.kelebek.com.tr/oturma-odalari/salon-takimlari/luscus

Şu ürünü 3+2+1+1 şeklinde Ankara'ya teslimat yapılacak şekilde ne kadar yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

www.kelebek.com.tr
    sayfa bulunamadı - Kelebek
    http://www.kelebek.com.tr/oturma-odalari/salon-takimlari/luscus

Şu ürünü 3+2+1+1 şeklinde Ankara'ya teslimat yapılacak şekilde ne kadar yapabilirsiniz.

Mrb göndermiş oldugunuz linkteki ürünü 3+2+1+1 olarak 3.500.-TL+kumaş ücreti olarak Ankara içi üretimini gerçekleştirebiliriz. Nakliye ücretsizdir ayrıca Ankara içi oldugunuz için eve çıkarma hizmetini de ücretsiz sağlıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.