Şimdi Ara

Sıcak İçecek Otomatı Kullanır Mısınız ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
2
Favori
3.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sıcak İçecek Otomatı Kullanır Mısınız ?

(En Son Oy Tarihi: 12.9.2017)
Giriş
  • Bahcelievler lisesinde çok kullanılıyordu bi aralar şimdi ne durumda bilmiyorum. Ben seviyorum ama sıcak çikolatayı sütle yapsa daha bi güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş yerinde kullanıyordum iyi oluyordu ama çok sık sorun çıkarıyor bazende bazı malzemeleri eklemeyi unutuyordu makine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discursive

kahve nescafe değilse almıyorum otomatlardan zorunlu kalmadıkça

Kardeş kullandığın otomatlar neredeydi ? Nescafe kullanılması işletmeciye bağlı aslında daha fazla kâr kalsın derse dandik marka kullanabiliyor. Benim düşüncem kaliteli markalardan olması yönünde. Mesela 3ü 1 arada paketlerini makineye doldurmak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avokado Kabuğu

Bahcelievler lisesinde çok kullanılıyordu bi aralar şimdi ne durumda bilmiyorum. Ben seviyorum ama sıcak çikolatayı sütle yapsa daha bi güzel olur

Sütle yapılabilir mi bilmiyorum ama süt maliyeti arttıracağı için ayrıca sürekli kazanda ısınıp soğuyacağı için kötü olabilir.

^Jazz, İçeceklerin fiyatlandırma konusunu da 1 lira şeklinde düşündüm hocam bende. Çay 50 kuruş diğer içecekler 1 lira şeklinde. Tabi izinleri nasıl alacağız ya da kabul ettirebilecek miyiz orası meçhul.
  • optispice nickli arkadaşın konudan haberdar olması için yazılmış yorumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Arkadaşlar bulunduğunuz okulda, hastanede ya da bulunduğunuz mekanda sıcak içecek otomatı olsa kullanır mısınız ? Bu otomat nedir diyenler için aşağıda resim var.

1- Okulunuzda bulunan kantine göre elbet fiyat farkı olacaktır.
    2- Çeşit olarak en az 8-10 çeşit içecek oluyor.

Sıcak İçecek Otomatı Kullanır Mısınız ?

Bu işe mi gireceksin para var bu otomat işinde.

Edit: Evet bu işe girecekmişsin takipteyim bende düşünüyorum. Bizim mahalledeki karakolda var günlük 30-50 arası satıyordur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heymannn -- 10 Temmuz 2013; 16:35:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: neemis

Hocam araştırma aşaması diyelim. Tek bu işle ilgilenmiyoruz ama ben otomat işine bakıyorum şimdilik. Sizin bilginiz var mıdır bu konuda ?
  • quote:

quote:

Hocam araştırma aşaması diyelim. Tek bu işle ilgilenmiyoruz ama ben otomat işine bakıyorum şimdilik. Sizin bilginiz var mıdır bu konuda ?

Bilgimi yukardaki mesajı editleyip verdim.
  • kullanıırım
  • quote:

Karakolda genelde polisler kendileri çay yapıyorlar bu makineden olması ilginç

Günde 50 bardak satsa ayda 1500 bardak ve 1500 lira ciro yapar yapar. İlk başlarda az kâr bırakır eğer sonradan oturursa kendini kurtarır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 10 Temmuz 2013; 16:46:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

kullanıırım

Cevap için teşekkürler hocam.

Yaş kaç acaba ? Çoğunlukla bulunduğunuz ortam neresidir ?
  • quote:

quote:

kullanıırım

ben asosyalim knk evde olsa kullanırım dışarıda çıkmam fazla yaş 18
  • quote:

quote:

quote:

kullanıırım

ben asosyalim knk evde olsa kullanırım dışarıda çıkmam fazla yaş 18

Tamam dostum sağol yine de
    Eve fazla kapanma

• quote:

quote:

kahve nescafe değilse almıyorum otomatlardan zorunlu kalmadıkça

Kardeş kullandığın otomatlar neredeydi ? Nescafe kullanılması işletmeciye bağlı aslında daha fazla kâr kalsın derse dandik marka kullanabiliyor. Benim düşüncem kaliteli markalardan olması yönünde. Mesela 3ü 1 arada paketlerini makineye doldurmak gibi.

Nescafe gold classic, coffee mate, nestle sıcak çikolata olsun mutlaka.kampüste var o makinelerden ama kahvesi aşırı dandik, iyi karıştırmıyor ve bardağı silme dolduruyor resmen. Bardağı alırken eli haşlanıyor adamın. Bimdeki VIP kahveden mi kullanıyo ne

• quote:

Nescafe gold classic, coffee mate, nestle sıcak çikolata olsun mutlaka.kampüste var o makinelerden ama kahvesi aşırı dandik, iyi karıştırmıyor ve bardağı silme dolduruyor resmen. Bardağı alırken eli haşlanıyor adamın. Bimdeki VIP kahveden mi kullanıyo ne

Eğer olursa makineyi yerleştirmeden önce bütün kontrolleri birde kendimiz yapacağız. Sonuçta ticarette iyi olursan kazanırsın. Sizin üni hangisi ? Okulunuzda tahmini bu otomatlardan ne kadar var ?
  • Bizim fakültenin önünde var bundan çayı iğrenç oluyor o yüzden hayır diyorum.
  • Kardeşim hastane olurda okulda tutmaz tenefus zaten 10 dk o aletler dk da 3 çay anca veriyor sen tenefus basi 10 çay satsan ogleleyin 100 satsan günde 150 çay yapar o da bence karlı değil

• quote:

quote:

Karakolda genelde polisler kendileri çay yapıyorlar bu makineden olması ilginç

Günde 50 bardak satsa ayda 1500 bardak ve 1500 lira ciro yapar yapar. İlk başlarda az kâr bırakır eğer sonradan oturursa kendini kurtarır.

Kendileri çay yapıyor ama kahve ve çikolata alıyorlar kış zamanlarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

Kardeşim hastane olurda okulda tutmaz tenefus zaten 10 dk o aletler dk da 3 çay anca veriyor sen tenefus basi 10 çay satsan ogleleyin 100 satsan günde 150 çay yapar o da bence karlı değil

Günde 150 çay karlı değil mi? Nasıl yani bir tane koyılmıyacak heralde 5 tane koysak farklı yerlere daha ne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

Kardeşim hastane olurda okulda tutmaz tenefus zaten 10 dk o aletler dk da 3 çay anca veriyor sen tenefus basi 10 çay satsan ogleleyin 100 satsan günde 150 çay yapar o da bence karlı değil

Makine koymayı düşündüğüm yer liseler değil hocam. Liseler belki 2. plan olarakç Asıl üniversite ve hastahane düşünüyorum. Ayrıca makine 3 dakikada değil bir içeceği 8 - 10 saniye arasında hazırlayıp veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.