Şimdi Ara

Sıcak İçecek Otomatı Kullanır Mısınız ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
3.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sıcak İçecek Otomatı Kullanır Mısınız ?

(En Son Oy Tarihi: 12.9.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

kullanıırım

Cevap için teşekkürler hocam.

Yaş kaç acaba ? Çoğunlukla bulunduğunuz ortam neresidir ?

ben asosyalim knk evde olsa kullanırım dışarıda çıkmam fazla yaş 18

ulan
  • quote:

optispice nickli arkadaşın konudan haberdar olması için yazılmış yorumdur.

bu işlerlemi ilgileniyor o otomobil genel bölümünden bilirim.
  • Askerde çok kullandım. Mecburiyetten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Discursive

Nescafe gold classic, coffee mate, nestle sıcak çikolata olsun mutlaka.kampüste var o makinelerden ama kahvesi aşırı dandik, iyi karıştırmıyor ve bardağı silme dolduruyor resmen. Bardağı alırken eli haşlanıyor adamın. Bimdeki VIP kahveden mi kullanıyo ne

Eğer olursa makineyi yerleştirmeden önce bütün kontrolleri birde kendimiz yapacağız. Sonuçta ticarette iyi olursan kazanırsın. Sizin üni hangisi ? Okulunuzda tahmini bu otomatlardan ne kadar var ?

Kocaeli Üni. deyim ve yeteri kadar var İçine bardak, malzeme takviyesini makinenin sahibi mi yapıyor ? Birde ne kadar kira istiyorlar makineyi oraya koymak için? Ben olsam 15dkda telefonu şarj eden aletlerden koyardım. Malum herkeste akıllı telefon var ve şarjı içiyorlar resmen Elektrik masrafı dışında gideri de yok.

• Kışın hergün 1 lira kazandırdım bu makinelere üniversitedeyim. Çok sık olmasa da devamlı kazanç var kullanım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: neemis

Yok hocam. Bi konuşma geçti aramızdan onun için.

F L A S H, askeri yerlerde gerçekten faydası oluyor ama yoksa o kantin sırası çekilmez. Hele ktm filan olursa.

Discursive, Makine ile gerekli ayarlamaları, takviyeleri makineyi yerleştiren kişi yapıyor. Ne kadar kira istiyorlar bilmiyorum. Sizin üniversitede bu makineler okula mı ait yoksa kantinlere filan mı ? Kantine aitse sorup öğrenebilirsiniz aslında. Kimileri kârdan yüzde veriyor kimi aylık kira veriyordur. Şarj makinesine sürekli ihtiyaç olmayabilir çünkü öğrenci adam illa ki evine/yurduna gidiyor.

AnonimAdam, siz hangi üniversitedesiniz hocam ? Diğer öğrencilerin kullanım sıklığı hiç gözünüze çarptı mı ?

• Bizim okulda, özellikle de kütüphanede çok kullanılıyor. Bence araştırma yapmakla vakit kaybetme üniversitelerle anlaşma yapmaya bak bi an önce
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neemis

Yok hocam. Bi konuşma geçti aramızdan onun için.

F L A S H, askeri yerlerde gerçekten faydası oluyor ama yoksa o kantin sırası çekilmez. Hele ktm filan olursa.

Discursive, Makine ile gerekli ayarlamaları, takviyeleri makineyi yerleştiren kişi yapıyor. Ne kadar kira istiyorlar bilmiyorum. Sizin üniversitede bu makineler okula mı ait yoksa kantinlere filan mı ? Kantine aitse sorup öğrenebilirsiniz aslında. Kimileri kârdan yüzde veriyor kimi aylık kira veriyordur. Şarj makinesine sürekli ihtiyaç olmayabilir çünkü öğrenci adam illa ki evine/yurduna gidiyor.

AnonimAdam, siz hangi üniversitedesiniz hocam ? Diğer öğrencilerin kullanım sıklığı hiç gözünüze çarptı mı ?

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi
    Valla hocam kışın hiç olmasa günde 30-40 kişi kullanıyor benim gördüğüm. Özellikle yemekhane çıkışında var bi tane her yemekten çıkan makine çalıştığı sürece alıyor içecek. Ben ikinci öğretimim birde birinci öğretim öğrenciler olduğu düşünülürse günde minimum 80-100TL getirir. Fakat yazın kesinlikle hiç kullanıldığını görmedim. Çok nadirdir. Zaten makine kahve mocha cappucino makinesi çay falan da vermiyor.
    İçecek fiyatları da 50 kuruş 1 TL arasında değişiyor. Önceden 25 kuruştu Nescafe şimdi 50 olmuş 75te olabilir emin değilim. Kantinden ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnonimAdam -- 11 Temmuz 2013; 10:29:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Valla hocam kışın hiç olmasa günde 30-40 kişi kullanıyor benim gördüğüm. Özellikle yemekhane çıkışında var bi tane her yemekten çıkan makine çalıştığı sürece alıyor içecek. Ben ikinci öğretimim birde birinci öğretim öğrenciler olduğu düşünülürse günde minimum 80-100TL getirir. Fakat yazın kesinlikle hiç kullanıldığını görmedim. Çok nadirdir. Zaten makine kahve mocha cappucino makinesi çay falan da vermiyor.
    İçecek fiyatları da 50 kuruş 1 TL arasında değişiyor. Önceden 25 kuruştu Nescafe şimdi 50 olmuş 75te olabilir emin değilim. Kantinden ucuz.

Aslında geçiş yapmayı ve bu makinelerden koymayı düşündüğüm üniversitelerden birisi Süleyman Demirel Üniversitesi. Üniversitelerde bu otomatların getiri getireceğini hatta öğrenci iken geçimimi sağlayacak kadar da kâr bırakacağını düşünüyorum. Hocam tüm okula mı yayılmış şekilde bu makineler yoksa belli başlı birkaç yerde mi var ? Yazın sıcak içecek dediğiniz gibi pek gitmeyebilir o zamanlarda soğuk içecek olayına girilebilir ama limonata filan aynı tadı yakalamak zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vicious Bee

Bizim okulda, özellikle de kütüphanede çok kullanılıyor. Bence araştırma yapmakla vakit kaybetme üniversitelerle anlaşma yapmaya bak bi an önce

Hocam sizin okul neresidir ? Aslında benimki mecburiyetten araştırma. Şimdi tatildeyiz üniversite başladığı gibi önden bi anket çalışması sonra müdürün yanına Günde tahmini olarak kullanım sıklığı nedir kütüphanedeki makinenin ? Ayrıca okulun başka nerelerinde var

• quote:

quote:

Aslında geçiş yapmayı ve bu makinelerden koymayı düşündüğüm üniversitelerden birisi Süleyman Demirel Üniversitesi. Üniversitelerde bu otomatların getiri getireceğini hatta öğrenci iken geçimimi sağlayacak kadar da kâr bırakacağını düşünüyorum. Hocam tüm okula mı yayılmış şekilde bu makineler yoksa belli başlı birkaç yerde mi var ? Yazın sıcak içecek dediğiniz gibi pek gitmeyebilir o zamanlarda soğuk içecek olayına girilebilir ama limonata filan aynı tadı yakalamak zor.

Hemen hemen bütün fakültelerde ve yemekhanelerde var hocam koyacak yer bulursanız sizinkinden alırız

• quote:

Hemen hemen bütün fakültelerde ve yemekhanelerde var hocam koyacak yer bulursanız sizinkinden alırız

Bizden önce doldurmuşlar demek ki güzel yerleri
    Eğer Sdü'ye gelirsem boş olan yerlerden bir tane kapmaya çalışırım artık. Ülkede yavaş yavaş yayılıyor bir yerlerden ticaret için yer kapmak lazım.
  • quote:

quote:

Bizden önce doldurmuşlar demek ki güzel yerleri
    Eğer Sdü'ye gelirsem boş olan yerlerden bir tane kapmaya çalışırım artık. Ülkede yavaş yavaş yayılıyor bir yerlerden ticaret için yer kapmak lazım.

Yemekhane giriş çıkış kapısının önünde bir tane sıcak bir tane de soğuk içecek otomatı var. Bu soğuk içecek otomatı yemekhanenin girişinde değil de içinde olsa satışları (yemek saatlerinde yapılan satışlar için söylüyorum) ikiye katlanır. Eğer izin verirlerse yemekhanelerin içine koymak çok mantıklı bence. Başka yer yok zaten. 2 Kampüs var bizde ikisinde de yemekhane var 2 soğuk içecek otomatı alıp ikisine de konulabilir.

• quote:

Yemekhane giriş çıkış kapısının önünde bir tane sıcak bir tane de soğuk içecek otomatı var. Bu soğuk içecek otomatı yemekhanenin girişinde değil de içinde olsa satışları (yemek saatlerinde yapılan satışlar için söylüyorum) ikiye katlanır. Eğer izin verirlerse yemekhanelerin içine koymak çok mantıklı bence. Başka yer yok zaten. 2 Kampüs var bizde ikisinde de yemekhane var 2 soğuk içecek otomatı alıp ikisine de konulabilir.

Teşekkürler hocam
  • Kullandım, kullanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Roland Deschain-

Kullandım, kullanırım.

Nerede kullandınız hocam siz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vicious Bee

Bizim okulda, özellikle de kütüphanede çok kullanılıyor. Bence araştırma yapmakla vakit kaybetme üniversitelerle anlaşma yapmaya bak bi an önce

Hocam sizin okul neresidir ? Aslında benimki mecburiyetten araştırma. Şimdi tatildeyiz üniversite başladığı gibi önden bi anket çalışması sonra müdürün yanına Günde tahmini olarak kullanım sıklığı nedir kütüphanedeki makinenin ? Ayrıca okulun başka nerelerinde var

Bizim okul itü. Başında durmadım bilmiyorum ama sınav zamanları akşama doğru makinedeki ürünlerin çoğu tükeniyor.

• İcecekler pahali oluyor
    Makine bazen yarim dolduruyor bazen yanlis veriyor bazen parayi alip icecek vermiyor

Bunlara dikkat edersen tutabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: URNROOY

İcecekler pahali oluyor
    Makine bazen yarim dolduruyor bazen yanlis veriyor bazen parayi alip icecek vermiyor

İçeceklerde maksimum fiyat 1 lira şeklinde düşünüyorum.
    Makineyi koymadan sağlam bir testten geçirmeyi düşünüyoruz ama makine daha sıfırken sorun çıkarmaz heralde. Siz sanırım kullanmışsınız. Nerede kullandınız ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: URNROOY

İcecekler pahali oluyor

İçeceklerde maksimum fiyat 1 lira şeklinde düşünüyorum.
    Makineyi koymadan sağlam bir testten geçirmeyi düşünüyoruz ama makine daha sıfırken sorun çıkarmaz heralde. Siz sanırım kullanmışsınız. Nerede kullandınız ?

Lise
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.